- 9 Temmuz 2020
- 67
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi Bahtsizpiyade
-
Sen bilirsin o zaman diye cevap vereyim onaİyi olmak ayrı dar görüşlü anlayışsız olmak ayrı çocuk arkadaş olarak iyi diyorsun da böyle bi durumda sana bu kadar saçma tepki vermesi ilerde ilişkin falan olursa bunun gibisiyle zor ayrıca sende hayatını bu kadar karşındaki kişiye baglama herşeyini bilip buna karışmaya hakkı yok sen neysen osun kabul etmiyorsa keyfi bilir ne böyle bilmesi gerekir benimle ay I yoldaysa ilgilendirir diye bir insanı sadece onunla olduktan sonraki sen ilgilendirir o zaman yanlış yaparsan tepki hakkı olur ama o hayatında yokken yaptığın yaşadığın şeylere böyle tepki vermesi saçma olmayan birini düşünerek yaşayamazsın o hayatında degilken nasıl onu hesaba katarak hareket edebilirsin ki
Ahahaha ya ama karşıma çıkan her kişi bu konuda tepkisi böyle olursa ne yapacağım
Hayır 18 değilim 20
O zaman yollarımız ayrilir...ben onu kaybetmek de istemiyorum
Allah ikinizede akıl fikir versin o zaman
seni dinleyeceğim çok teşekkürler kafaya taka taka hiç uyuyamadım bugün ...Olmazsa hatrım kalır.
Yapma kuzum etme yavrum
Kapanmak seni bağlayan bişey senden ötesine b.... yemek düşer.
Ne olur akıllıca seçimler yapın,
Sen bir bireysin şu erkek denen mahlukatlara bu kadara çok vasıf yüklemeyin.
Benliğiniz konusunda bu kadar söz hakkı vermeyin.
Lütfen
Ona göre endekslemedim alistigim için kopmak zor geliyor ve böyle bir sebepten18 yazıyorda.
Yazık valla hayatını bir erkeğe göre endekslemek ..
seni dinleyeceğim çok teşekkürler kafaya taka taka hiç uyuyamadım bugün ...
Ve yani bı de şu anki inancım da değil geçmiş gitmiş bir şey bu kadar takılmaması gerek mükemmel biri olarak kodladi heralde beni o yzuden afalladi kimse dört dörtlük değil kiİnanç allah ile kul arasındadır erkek arkadaşın seni inancınla yargılıyorsa pis bir zihniyeti var demekki bırak soğusun
Böyle bi sebep dediğin basit bi sebep değil. Adamın senin kararlarına saygısı yok bu ilişkiyi bitirmek için yeterde artar. Şimdiden surat asan ileride müdahale etmeye çalışırOna göre endekslemedim alistigim için kopmak zor geliyor ve böyle bir sebepten
TeşekkürlerBizide dinle madem,diyoruz sana anlatıyoruz .
Yani keyfi bilir kapanıp açıldın diye sana soguk yapması aşırı saçma gerçekten hiç peşinde koşma daha iyisini illaki bulursun ama biraz özgüvenli ol erkeklere bu kadar yüz verme kapanıp açılmana tepki verecek ve bunu dogal göreceğin kadar degil. bu dogal hakkı falan degil yarın sevgili olsan bu sana çok baskı yapar belliki kapalı aşırı dinine düşkün biri istiyor. buna kesinlikle karşıyım kimse kimsenin ibadetine laf edemez, karışamaz günahta sevapta yalnız kişi ve rabbi arasındadır herkesin hesabı ayrı sorulacak Allah bile kimseyi kimsenin ibadetine karıştırmıyorken sen neden Bi erkege bu hakkı veriyorsunSen bilirsin o zaman diye cevap vereyim ona
Salayım gitsin o zaman düşünmekten kafayı yiyeceğim cunkuBöyle bi sebep dediğin basit bi sebep değil. Adamın senin kararlarına saygısı yok bu ilişkiyi bitirmek için yeterde artar. Şimdiden surat asan ileride müdahale etmeye çalışır
İnançlı olunca mükemmel biri olmuyorsun canım. Tesettürden çıkmış olmanda bi kusur değil. Biraz at gözlüğüyle bakıyorsun olaylaraVe yani bı de şu anki inancım da değil geçmiş gitmiş bir şey bu kadar takılmaması gerek mükemmel biri olarak kodladi heralde beni o yzuden afalladi kimse dört dörtlük değil ki
Ona göre endekslemedim alistigim için kopmak zor geliyor ve böyle bir sebepten
Doğru diyorsun...ama karşıma çıkanlar hep bu düşüncede olursa ne yapacağım üzülüyorum zaten böyle bir şey yaşadığım için bı de onların tepkisine ayretten üzülüyorumYani keyfi bilir kapanıp açıldın diye sana soguk yapması aşırı saçma gerçekten hiç peşinde koşma daha iyisini illaki bulursun ama biraz özgüvenli ol erkeklere bu kadar yüz verme kapanıp açılmana tepki verecek ve bunu dogal göreceğin kadar degil. bu dogal hakkı falan degil yarın sevgili olsan bu sana çok baskı yapar belliki kapalı aşırı dinine düşkün biri istiyor. buna kesinlikle karşıyım kimse kimsenin ibadetine laf edemez, karışamaz günahta sevapta yalnız kişi ve rabbi arasındadır herkesin hesabı ayrı sorulacak Allah bile kimseyi kimsenin ibadetine karıştırmıyorken sen neden Bi erkege bu hakkı veriyorsun
Haklısın teşekkürlerİnançlı olunca mükemmel biri olmuyorsun canım. Tesettürden çıkmış olmanda bi kusur değil. Biraz at gözlüğüyle bakıyorsun olaylara
Akışına bırak. Manipüle etmesine izin verme. Surat asıyor soğudu vs diye bildiğini yapmaktan şaşma. Seni seven olduğun gibi severSalayım gitsin o zaman düşünmekten kafayı yiyeceğim cunku
Öyle biri olduğunu düşünmüyorum ya ama tabi kimsenin içini bilemeyizBugün açılıp kapanmana bu tepkiyi veriyorsa yarın bir gün evden çıkartmaz seni bunuda düşün.
Neyin zoru bu ya nasıl hayatlar nasıl düşünceler bunlar böyle,biraz akıllanın artık lütfen.
:) Ben de böyle düşünüyorum hata veya kusur ya da değil tecrübe fark etmez adı neyse işte hepsini kabullenerek benimle yola çıkmalıAkışına bırak. Manipüle etmesine izin verme. Surat asıyor soğudu vs diye bildiğini yapmaktan şaşma. Seni seven olduğun gibi sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?