Kapandim açıldım ve tekrar kapandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın yargılamiyor da hoşuna gitmedi doğal olarak ama anlamadım yani tepkisini
Ay bi de doğal olarak hoşuna gitmedi demiyormusunuz... Hoşuna gitmeyecek ne varmış tesettürü bıraktın diye dinden mi çıkmış oldun. Tesettüre girince bi anda melek oldun sanki. İnsanın kalbi dış görünüşüyle anlaşılmaz.

Bunda onu ilgilendiren bir şey yok ister heryerini açar gezersin ister kapalı olursun senin tercihin senin ibadetin ona anlatmana da gerek yoktu bu çocuktan uzak dur bence belliki dogru kişi degil senin için
Öyle mi diyorsun ...ama başka birisiyle konuştuğumda yine bu sorun olursa pişman olurum onu kaybettigim için çünkü iyi birisi gerçekten

Ay bi de doğal olarak hoşuna gitmedi demiyormusunuz... Hoşuna gitmeyecek ne varmış tesettürü bıraktın diye dinden mi çıkmış oldun. Tesettüre girince bi anda melek oldun sanki. İnsanın kalbi dış görünüşüyle anlaşılmaz.
Kalp değil olay ama benim böyle bir şey yasamam hoşuna gitmedi

açılıp kapanmak sadece sizin verebileceğiniz bir karar. inkara falan giriyor demesi de göreceli . birebir onun gibi düşünmek zorunda değil kimse. çok üstünde durmayın konuşmayı bırakmak istememiş sonuçta ancak surat yapmayı daha da uzatıyorsa hayat görüşü bakımından ne kadar uyumlu olduğunuzu sorgulayın derim ben.gene siz bilirsiniz.

Haklısın yargılamiyor da hoşuna gitmedi doğal olarak ama anlamadım yani tepkisini
Hoşuna gitmemezlik de olamaz bence. İnanç ibadet bu sadece sizi ilgilendirir. Bu konuda bi açıklama da yapmak zorunda da değildiniz aslında.

açılıp kapanmak sadece sizin verebileceğiniz bir karar. inkara falan giriyor demesi de göreceli . birebir onun gibi düşünmek zorunda değil kimse. çok üstünde durmayın konuşmayı bırakmak istememiş sonuçta ancak surat yapmayı daha da uzatıyorsa ne kadar uyumlu olduğunuzu sorgulayın derim ben.gene siz bilirsiniz.
Haklısın ama biz çok konuşan birisi de değiliz yani surat yapıp yapmayacağını anlayamam kafam çok karışık

Öyle mi diyorsun ...ama başka birisiyle konuştuğumda yine bu sorun olursa pişman olurum onu kaybettigim için çünkü iyi birisi gerçekten
İyi olmak ayrı dar görüşlü anlayışsız olmak ayrı çocuk arkadaş olarak iyi diyorsun da böyle bi durumda sana bu kadar saçma tepki vermesi ilerde ilişkin falan olursa bunun gibisiyle zor ayrıca sende hayatını bu kadar karşındaki kişiye baglama herşeyini bilip buna karışmaya hakkı yok sen neysen osun kabul etmiyorsa keyfi bilir ne böyle bilmesi gerekir benimle ay I yoldaysa ilgilendirir diye bir insanı sadece onunla olduktan sonraki sen ilgilendirir o zaman yanlış yaparsan tepki hakkı olur ama o hayatında yokken yaptığın yaşadığın şeylere böyle tepki vermesi saçma olmayan birini düşünerek yaşayamazsın o hayatında degilken nasıl onu hesaba katarak hareket edebilirsin ki

Herkes bazı zor dönemler geçiriyor eger tek sorun bu ise hiç ugraşma bu kadar saçma Bi sebepten böyle tepkiler veriyorsa ondan zaten olmaz seninle Allah arasında bu onun karışmaya buna tepki vermeye hakkı bile yok hiç kapanmamış biri de olabilirdin ona ne ki
Doğru diyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X