- 9 Temmuz 2020
- 67
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi Bahtsizpiyade
Tabi ki ben de istemem zaten ..Şu belli arkadaşın asla açılmanı istemiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki ben de istemem zaten ..Şu belli arkadaşın asla açılmanı istemiyor.
Ay bi de doğal olarak hoşuna gitmedi demiyormusunuz... Hoşuna gitmeyecek ne varmış tesettürü bıraktın diye dinden mi çıkmış oldun. Tesettüre girince bi anda melek oldun sanki. İnsanın kalbi dış görünüşüyle anlaşılmaz.Haklısın yargılamiyor da hoşuna gitmedi doğal olarak ama anlamadım yani tepkisini
Ama benimle bir yola cikiyorsa eder bence
Öyle mi diyorsun ...ama başka birisiyle konuştuğumda yine bu sorun olursa pişman olurum onu kaybettigim için çünkü iyi birisi gerçektenBunda onu ilgilendiren bir şey yok ister heryerini açar gezersin ister kapalı olursun senin tercihin senin ibadetin ona anlatmana da gerek yoktu bu çocuktan uzak dur bence belliki dogru kişi degil senin için
Tabi ki ben de istemem zaten ..
Kalp değil olay ama benim böyle bir şey yasamam hoşuna gitmediAy bi de doğal olarak hoşuna gitmedi demiyormusunuz... Hoşuna gitmeyecek ne varmış tesettürü bıraktın diye dinden mi çıkmış oldun. Tesettüre girince bi anda melek oldun sanki. İnsanın kalbi dış görünüşüyle anlaşılmaz.
Hayır nişanlım değil arkadaşım bir senedir konuşuyoruz
Karışamaz evet ama destek verseydi keşke biraz şok olduğu için boyke tepki verdi desek zamanla geçer umarim dedim hayırlısı dediSenin kararın zaten,bir başkası karışamaz buna,
Ahahaha ya ama karşıma çıkan her kişi bu konuda tepkisi böyle olursa ne yapacağımSen kim köpek![]()
Diyemediniz mi bu hadsiz herife
Bu dangozları seçip mi buluyorsunuz kuzum yapmayın Allah aşkına
Haddini bilsin o zaman söyle onaKalp değil olay ama benim böyle bir şey yasamam hoşuna gitmedi
Hayır 18 değilim 2018 yaşındaymışsın doğru demi.
Hoşuna gitmemezlik de olamaz bence. İnanç ibadet bu sadece sizi ilgilendirir. Bu konuda bi açıklama da yapmak zorunda da değildiniz aslında.Haklısın yargılamiyor da hoşuna gitmedi doğal olarak ama anlamadım yani tepkisini
O zaman yollarımız ayrilir...ben onu kaybetmek de istemiyorumHaddini bilsin o zaman söyle ona
Haklısın ama biz çok konuşan birisi de değiliz yani surat yapıp yapmayacağını anlayamam kafam çok karışıkaçılıp kapanmak sadece sizin verebileceğiniz bir karar. inkara falan giriyor demesi de göreceli . birebir onun gibi düşünmek zorunda değil kimse. çok üstünde durmayın konuşmayı bırakmak istememiş sonuçta ancak surat yapmayı daha da uzatıyorsa ne kadar uyumlu olduğunuzu sorgulayın derim ben.gene siz bilirsiniz.
Ama benimle bir yola cikiyorsa eder bence
Karışamaz evet ama destek verseydi keşke biraz şok olduğu için boyke tepki verdi desek zamanla geçer umarim dedim hayırlısı dedi
İyi olmak ayrı dar görüşlü anlayışsız olmak ayrı çocuk arkadaş olarak iyi diyorsun da böyle bi durumda sana bu kadar saçma tepki vermesi ilerde ilişkin falan olursa bunun gibisiyle zor ayrıca sende hayatını bu kadar karşındaki kişiye baglama herşeyini bilip buna karışmaya hakkı yok sen neysen osun kabul etmiyorsa keyfi bilir ne böyle bilmesi gerekir benimle ay I yoldaysa ilgilendirir diye bir insanı sadece onunla olduktan sonraki sen ilgilendirir o zaman yanlış yaparsan tepki hakkı olur ama o hayatında yokken yaptığın yaşadığın şeylere böyle tepki vermesi saçma olmayan birini düşünerek yaşayamazsın o hayatında degilken nasıl onu hesaba katarak hareket edebilirsin kiÖyle mi diyorsun ...ama başka birisiyle konuştuğumda yine bu sorun olursa pişman olurum onu kaybettigim için çünkü iyi birisi gerçekten
Allah ikinizede akıl fikir versin o zamanO zaman yollarımız ayrilir...ben onu kaybetmek de istemiyorum
Doğru diyorsunHerkes bazı zor dönemler geçiriyor eger tek sorun bu ise hiç ugraşma bu kadar saçma Bi sebepten böyle tepkiler veriyorsa ondan zaten olmaz seninle Allah arasında bu onun karışmaya buna tepki vermeye hakkı bile yok hiç kapanmamış biri de olabilirdin ona ne ki