- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Arkadaşım bak niye yasak olduğunu anladın mı; basbaya senin bu isteğinden rahatsız olanlar bu forumda; sen anlamazsın bilemezsin, o kadar Arapça ana dili olan İslam alimi de anlamaz; onlar biliyor bir tek.
Sanki sen ben kapanmak istiyorum yazdın diye bir sürü kadın galeyana gelecek; hadi biz de kapanalım diye hop tesettüre girecekler. Onlar tesettür yok deyince proganda değil, var ben inanıyorum deyince propaganda
Benim nazicene gözlemim; namazlarında sebat edenler tesettür de pek zorlanmıyorlar. Kalıcı oluyor.
Sen çevrenden tavsiye al; buralarda vakit kaybetme.
İşte tam da sizin bu yorumlarınızdan dolayı konu kapanacak.Evet konu kapanacak
Sırf kapanmak değil Müslümanlık
Hatta bizdeki gibi bir kapanma da yok yahudi rahibe örtünmesi (sıkmabaş)
Borç olduğunu düşünüyorsanız Türkçe olarak Kuran'ı okuyun anlayarak
Asıl borç odur
Hatta okudukça bir çok şeyin doğru olmadığını göreceksiniz
Arkadaşım bak niye yasak olduğunu anladın mı; basbaya senin bu isteğinden rahatsız olanlar bu forumda; sen anlamazsın bilemezsin, o kadar Arapça ana dili olan İslam alimi de anlamaz; onlar biliyor bir tek.
Sanki sen ben kapanmak istiyorum yazdın diye bir sürü kadın galeyana gelecek; hadi biz de kapanalım diye hop tesettüre girecekler. Onlar tesettür yok deyince proganda değil, var ben inanıyorum deyince propaganda
Benim nazicene gözlemim; namazlarında sebat edenler tesettür de pek zorlanmıyorlar. Kalıcı oluyor.
Sen çevrenden tavsiye al; buralarda vakit kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?