Kapanmak istiyorum 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olayı hiç bu şekilde de bakmamıştım kesinlikle bu ilmi ve tıbbi açıklamalarınızla aydınlığa ulaştırdınız arkadaşı
bir insan kurtardınız ne mutllu size
artık bundan sonra ona yolda yürürken araba çarpmayacak ve asla migren ve boyun fıtığı olmayacak

hahaha :)) bence illeri sıraya koysun plaka nosuna göre, tek sayılarda açılsın çift sayılarda kapansın...

artıııı türban acayip masraflı birşey, dışardan göründüğü gibi değil, bir eşarp ne kadar biliyor musun? haa kapalıların hepsi boyun fıtığı bu arada.. bide kısmi körler sağlarını sollarını göremiyorlar...

yumurtaya can veren rabbim.... :))))))

ne kadar güzel demişsin katılıyorum ama gülmekten

bencede konu sahibi, Eskişehir de kapan- Bursa'da açıl, Gaziantep'de kapan- Samsun'da açıl ne kadan şanslısın kapalılığın sana uygun olup olmadığını anlamak için bir sürü şehir gezebilirsin bu sayede

arkadaşım, ben bizimle kafa bulma demiyorum hobi olarak yine bul, ama bir ölçün olsun yaw

Hahaha :)) birde d vitamini alamıyosun, bütün kapalıların kemikleri eğik büğük dikkat ettiysen.... kansere bile sebep kapalılık diyollar :)))

Wooowww aman Allah immm
Zaten kanserin, AIDS nin ve bilumum hastaliklarin sebebi basörtüsü diyeceksiniz zannettim biran
Hele su kapalilarin önünü göremedigi yollara atladigi bölümü beni benden aldi..
Birde atgözlüklüler var degil mi?
Birde beyni örtülüler..
Onlar nerelere atliyorlar, ne tür hastaliklarin müdavimiler acaba?

Son düzenleme:
Benim bir sey söylememe gerek birakmayan kk'daslarima tesekkür ederim

inanmıyorum kapalılık nekadarda kötü gösterilmiş.bilip bilmeden fetva verenler çıkmış ortaya din bu değilmiş neymiş peki din.önemli olan kalp temizliğiymiş ibadet eden okadar insanın kapalı okadar insanın kalbi piste sizinkimi temiz.hastalıkta dertte sağlıkta Allahtandır Allah dilemedikçe hiç bişey olmaz.bunlar gibi düşünenler kapanmak isteyen kardeşlerimize nasılda engel.Allahım sen yardım et.
Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve
ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden
görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde)
koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da
oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da
kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi
kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına
ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların
henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler.
Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte
Allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz." (NUR
SURESİ<31)

ayeti inkar edenler olursada zaten denilcek pekte birşey yok.

Kapanma bak yolları göremezsin, migren, fıtık olursun, araba kullanamazsın vs. Ay hiç gülesim yoktu

Allah aşkına saçmalama arkadaşım ya :)))
Kapanmayı bu denli kötülemek çok kötü,babanı ikna et buraya yazdıklarını onada aç bence :44:

türkiye de ne kadar din fakiri insan olduğu bir kez daha ortaya çıktı. kendi dininden bir haber cahil insanlar. Açık bir bayanım ama dinime ecdadıma her zaman sahip çıktım arkasındayım. kim ne derse desin . Allah ile kul arasına girip yorum yapmak kimsenin haddine değil. hele ki başörtüsüne laf eden densizler de haddini bilsin. biz nasıl açık dolaşabiliyorsak onlarda gayet istediği gibi gezebilirler. herkesin inancı kendine..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…