- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
26 yasindayim bu zamana kadar açık olmakta bir hayır gormedim. Aksine erkeklerin yamyam gibi bakislarindan bıktım usandim. Ramazanda teravihe kapanarak gitmiştim ve kendimi o kadar iyi hissettim ki. Kapanmayi istiyorum ama bir yandan da pişman olmaktan korkuyorum nedense. Lütfen bana bir oneride bulunun. Kapalılar kapanmaya nasıl karar vermişti?
dini kitaplar okuyun bol bol kapanmanızda etkili olacaktır. bilinçli kapanırsanız bir daha açılmak istemezsiniz :)
dinde kapanma diye bir şey yok tamamen erkeklerin kadınları baskı altına almak için uydurduğu bir şey bu ayrıca kapanınca erkekler bakmaz diye bir şey yok aksine daha çok dikkat çekiyorlar senin sebebin yanlış kapanıp pişman olan ama mahalle baskısından geri dönemeyen çok kişi de var.
Ay bu fotografi paylasicaktim ben de
Güzel şeyler teşvik edici şeyler yazacaklar yazsinlar lütfen ne olur moralimi bozmayin.
(Ahzab, 33/59).
" (Nûr, 24/31).
(Nûr, 24/60).
Yukarıdakiler ayetler
Buda hadis :
"Ey Esma! Şüphesiz kadın erginlik çagına ulaşınca, onun şu ve şu yerlerinden başkasının görünmesi uygun değildir." Hz. Peygamber bunu söylerken yüzüne ve avuçlarına işaret etmişti." (Ebu Davûd, Libâs, 31). "Allah Teâlâ ergin kadının namazını başörtüsüz kabul etmez" (İbn Mâce, Tahâre, 132; Tirmizî, Salât, 160; Ahmed b. Hanbel, IV, 151, 218, 259).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?