- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 28
- Konu Sahibi Angelmelekk12
Iyi geceler hanımlar. Size çok önemli bir karar danışmak istiyorum. Kızlar önceki konularımi biliyorsunuz geçmişteki hatalarima tövbe edip namaza başladım.Ibadet ettikçe daha fazlasını istiyorum hep kendimi eksik hissediyorum.Yaklasik 3 haftadır da kapanmak istiyorum ama bir sorunum var.Benim bütün ailemdeki bayanlar acik. Annem ablam falan.Cok istiyorum ve annem kapanmak istese aynı günü bende kapanırım yemin ederim ki.Annem inancı olan bi insan yanlış anlamayın ama bizim aile gösterisi çok sever.Bakimlo olmayı saç makyaj yapmayı dar şeyler giyinmeyi falan.
Ancak şu durumu benim gibi olanlarımız anlar çok saçma gelebilir belki sebebim ama çevremden etkilenip geri açılmaktan korkuyorum.Allah a dualar ediyorum Allah ım nolur annemde hidayete ersin diye. Fikirlerinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ancak şu durumu benim gibi olanlarımız anlar çok saçma gelebilir belki sebebim ama çevremden etkilenip geri açılmaktan korkuyorum.Allah a dualar ediyorum Allah ım nolur annemde hidayete ersin diye. Fikirlerinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz