kapanmak istiyorum fakat düşüncelerinize ihtiyacım var

Lalihh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
3
0
1
Kapanmak Aklımda var olan bir şey hayatımda da bir insan var ve oda bunu istiyor hatta Fazlasıyla istiyor ve dile getiriyor bugün gittim bir Kaç Kıyafet Şal aldım ertele ertele zamana bırakanca fark ettim ki olmuyor ama Aklımda bir soru var ki o da Hayatım da ki insan ben kapandıktan snra ya açık bayanlara bakarsa ? Kendimi alamıyorum bunu düşünmekten kıskanç yapımda var kendim de yıpranıyorum onuda yıpratıyorum söyledim ona bu düşüncemi çünkü birde dedim gözün dışarda sen başkalarına bakıyorsun o zamanda bakacaksın bunlar Kafamı karıştırıyor kendi kendimi böyle Şeyler yapıyorum sizlerinde böyle Düşünceleri oldumu işi Gereği Etrafında fazla bayanda var. Hatta işi Gereği o Çevreyi bile edinmeye Çalışıyor kafam çok Karışık şimdiden Sabırla okuyan herkese çok teşekkürler. Birde mezun olduktan sonra iş konusuna da çok takılıyorum ama sırf bu Yüzdenkapanmamak siz konusu olamaz bile tabi

Canım kapanmak seninle Allah arasında olan bir konu. Ben kapalı degilim ama kapananlara da saygım sonsuz. ama iş bulamam o yüzden acık kalayım, erkek arkadasımın gözü açıklara kayar o yüzden kapanmayayım dersen ben senin inancını pek de samimi bulmam açıkcası... Kusura bakma

Son düzenleme:
Açık olsan da başka kadınlara bakma ihtimali var
Yapacak olan adam karısı açıkmış/kapalıymış dinlemez
İçinden geçeni yap arkadaşım
cok katılıyorum arkadasın dedeıgıne cok guzel yorum yapmıss helall olsun sana arkadasım huylu huyundan vazgecmezzzz

Eşine sevgilisine kapan diye baski yapan yada israr eden erkek disardaki bayanlarin orasina burasina mini etegine bakan adamdir kendi yaptigi icin baskalari kendi esine oyle bakmasin gormesin diye dusunur o modeller cunku dini hicbirsey dayatmayla zorla israrla olmaz icten yapmadiktan sonra bir önemi yok zaten amacta o degil yani sen zaten istiyormussun o ayri tabi ama durum buuu..

bu Allah'in emridir ve su veya bunun icin yapilmaz.. Allah icin, O'nun emri oldugu icin yapilir/yapilmali..
aklina gelen o dusunceler de, seytanin fisiltilarindan ibaret.. tabiki ortunmeni istemeyecek.. kalbine dustu ise, geciktirme.. ilk zaman degisik ve zor gelebilir ama alisirsin Allah in izniyle..

ıcınden ne gelıyorsa onu yap o bu ıstedı dıye değil sen nasıl ıstıyorsan ole yasa tavız verme verdıgın an kendıne ıhanet etmıs olursunn zaten kısılıgınede bır dusun ıstersen gercekten kafan karısmıss senınn

mutsuz olacaksan yapmaaaa neye yarar suphylee e yanı kafandakı supheylee yasayacaksın baktımı bakmadımı ne kadar kotu bır durum ıcın rahat degıll

sen kapalı olsanda olmasanda erkek arkadaşın seni aldatacaksa hertürlü aldatır insnaın içinde olmasın sapıklık

kendini manevi anlamda hazır hissetiğinde kapanmanı tavsiye ederim

bende mesela kapanırsam tam kapanırım mantığında biriyim şuanda açığım

günümüzde çoğunlukta kapalılar açıklardan daha dikkat çekici giyiniyorlar

yani bana göre kapanmak demek dikkat çekmemek demek süslü püslü giyinip abartılı makyaj yapmamak demek hatta hiç makyaj yapmamak demek vüct hatlarını belli etmemek demek pardüsü giymek en azından kap giymek dmeek eşarbını topuzsuz yapmak demek yani dikkat çekmeyecak şekilde giyinmek dmeek
yani dinimize göre kapanmadıktan sonra bence başörtüsü sadece süs gibi kalıyor örtülü çıplak olmaktansa başörtüsünü süs diye kullanmaktansa
açıkolurum daha iyi

yanlış anlama kırılma da ben içinden böyle bir şeyin geldiğine inanmıyorum yoksa bunları dert etmezdin, bunlar sadece senin için bahane. kimse için böyle bir şey yapma, geç de olsa gerçekten içinden geldiği için bunu yap.

tabı sadece ben fıkır verıyorum sen ıstediğini yappp

Sen şimdi baya baya "kul için" Tanrı'yla olan meseleni erteliyorsun yani.
Böyle kapanmayacaksan hiç kapanma zaten.

evevt bak arkadasta dıyor sen ıcınden geldığı zaman yapp

bırde baaska acıdan dusun acaba sen buna benzer bıseyı ondan ısteseydın o ne yapardı yaparmıyduııı yapmazmıydııı

Canim bence icinde varsa yapmalisin. Bende kapaliyim ve korkum yok hic bi konuda.
Buyuyen turkiyede artik dert etme kapalilar dislaniyor diye.
Sen Allahin sartni yerine getir bak gor nasil kapilar acilacak sana.
Bakicak olan erkek yine bakar, sen kapaninca olacak isler degil illaki.

Her seferinde tek sorun çözün daha iyi, erkek arkadaşınızın kızlara bakmasıyla sizin şahsi muhasebenizin alakası yok. Onun fazlasıyla isteme ve dile getirmesinde ayrıca sorun var.

son cumle bence dogru degil (niyetim saldiri degil bu arada).. neden? cunku bu bi bahanedir.. Allah 'kotu kapanacaksan acik ol daha iyi' demiyor.. acikca 'ortunmeyi/tesetturu' emrediyor.. yanlis giyimlilere bakip ortuden vazgecmek yerine, dogru sekilde tatbik edilebilir, bu en dogrusu..
tekrar ediyorum, niyetim hucum etmek degil, soyleme sorumlulugu hissettim.. zira, bu bir ayettir ve kendimizce 'şoylesi daha iyi olur' gibi yorumlayamayiz.. sevgiler..

Bence kapanma.
Dostluk, muhabbet, eglence için Cehennemi tercih ederim.
Oranın da iklimi kötü diyorlar.

tesetturun anlamının bası ortmek olduguna inanmıyorum ben ama gercekten inanıpda yapan kadınlarda bunu o bu dedi diye degilde icinden gelerek yapmalı dıye dusunuyorum bence senin kafanda hala soru isaretleri var olmasa burda yazma geregi duymazdın o yuzden bir muddet daha bekle gercekten isteyerek yap erkek arkadasında hem kapan istiyor hemde gozu orda burda ne guzel ironi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…