cok katılıyorum arkadasın dedeıgıne cok guzel yorum yapmıss helall olsun sana arkadasım huylu huyundan vazgecmezzzzAçık olsan da başka kadınlara bakma ihtimali var
Yapacak olan adam karısı açıkmış/kapalıymış dinlemez
İçinden geçeni yap arkadaşım
ıcınden ne gelıyorsa onu yap o bu ıstedı dıye değil sen nasıl ıstıyorsan ole yasa tavız verme verdıgın an kendıne ıhanet etmıs olursunn zaten kısılıgınede bır dusun ıstersen gercekten kafan karısmıss senınnKapanmak Aklımda var olan bir şey hayatımda da bir insan var ve oda bunu istiyor hatta Fazlasıyla istiyor ve dile getiriyor bugün gittim bir Kaç Kıyafet Şal aldım ertele ertele zamana bırakanca fark ettim ki olmuyor ama Aklımda bir soru var ki o da Hayatım da ki insan ben kapandıktan snra ya açık bayanlara bakarsa ? Kendimi alamıyorum bunu düşünmekten kıskanç yapımda var kendim de yıpranıyorum onuda yıpratıyorum söyledim ona bu düşüncemi çünkü birde dedim gözün dışarda sen başkalarına bakıyorsun o zamanda bakacaksın bunlar Kafamı karıştırıyor kendi kendimi böyle Şeyler yapıyorum sizlerinde böyle Düşünceleri oldumu işi Gereği Etrafında fazla bayanda var. Hatta işi Gereği o Çevreyi bile edinmeye Çalışıyor kafam çok Karışık şimdiden Sabırla okuyan herkese çok teşekkürler. Birde mezun olduktan sonra iş konusuna da çok takılıyorum ama sırf bu Yüzdenkapanmamak siz konusu olamaz bile tabi
Kapanmak Aklımda var olan bir şey hayatımda da bir insan var ve oda bunu istiyor hatta Fazlasıyla istiyor ve dile getiriyor bugün gittim bir Kaç Kıyafet Şal aldım ertele ertele zamana bırakanca fark ettim ki olmuyor ama Aklımda bir soru var ki o da Hayatım da ki insan ben kapandıktan snra ya açık bayanlara bakarsa ? Kendimi alamıyorum bunu düşünmekten kıskanç yapımda var kendim de yıpranıyorum onuda yıpratıyorum söyledim ona bu düşüncemi çünkü birde dedim gözün dışarda sen başkalarına bakıyorsun o zamanda bakacaksın bunlar Kafamı karıştırıyor kendi kendimi böyle Şeyler yapıyorum sizlerinde böyle Düşünceleri oldumu işi Gereği Etrafında fazla bayanda var. Hatta işi Gereği o Çevreyi bile edinmeye Çalışıyor kafam çok Karışık şimdiden Sabırla okuyan herkese çok teşekkürler. Birde mezun olduktan sonra iş konusuna da çok takılıyorum ama sırf bu Yüzdenkapanmamak siz konusu olamaz bile tabi
son cumle bence dogru degil (niyetim saldiri degil bu arada).. neden? cunku bu bi bahanedir.. Allah 'kotu kapanacaksan acik ol daha iyi' demiyor.. acikca 'ortunmeyi/tesetturu' emrediyor.. yanlis giyimlilere bakip ortuden vazgecmek yerine, dogru sekilde tatbik edilebilir, bu en dogrusu..sen kapalı olsanda olmasanda erkek arkadaşın seni aldatacaksa hertürlü aldatır insnaın içinde olmasın sapıklık
kendini manevi anlamda hazır hissetiğinde kapanmanı tavsiye ederim
bende mesela kapanırsam tam kapanırım mantığında biriyim şuanda açığım
günümüzde çoğunlukta kapalılar açıklardan daha dikkat çekici giyiniyorlar
yani bana göre kapanmak demek dikkat çekmemek demek süslü püslü giyinip abartılı makyaj yapmamak demek hatta hiç makyaj yapmamak demek vüct hatlarını belli etmemek demek pardüsü giymek en azından kap giymek dmeek eşarbını topuzsuz yapmak demek yani dikkat çekmeyecak şekilde giyinmek dmeek
yani dinimize göre kapanmadıktan sonra bence başörtüsü sadece süs gibi kalıyor örtülü çıplak olmaktansa başörtüsünü süs diye kullanmaktansa
açıkolurum daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?