- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Annem kapalı güneş rahatsız ediyor,bir turlu gözlük taktiramadim, basorsuyle gözlük olmaz der. Belki annemden dolayı içime işlemiş bu dusnceTebrikler bu kararı alabilmişsin. Bence gözlük güzel duruyor neden yadırgadın ki? Sigara bence de hoş değil sadece kapalıya değil açığa da yakışmıyor bence. İçeceğin ortamlara dikkat edersin sende.
yok,zaten tesettüre girersem, bir daha acilmam çok ölçüp tarttimda kafama takilanlari sorayım dedimÇoook iyi düşün, bir süre kimseye söylemeden dene, kapanıp açılmak çok ayıplanıyor biliyorsun.
Annem kapalı güneş rahatsız ediyor,bir turlu gözlük taktiramadim, basorsuyle gözlük olmaz der. Belki annemden dolayı içime işlemiş bu dusnce
biliyorum ve zaten hakkıyla tesettüre girebilir miyim diye düşünmekten bu kadar geç kaldım.Tesettür kafatasının içindedir üstünde değil
Annem kapalı güneş rahatsız ediyor,bir turlu gözlük taktiramadim, basorsuyle gözlük olmaz der.
Evet biliyorum aldım zaten bi kaç tane. Gözlük sorun olmaz yani takmaya devam edecem,sevindim. Annemin hurafeleri o zaman.Canım belki konu kapanır, dini konu istenmiyor.
Ama bence artık çok kolay, bende 1 seneye düşünüyorum, heryerde çok güzel tunikler satılıyor, hemde çok uygun fiyatları. Etraftaki başörtülü kızları gözlemliyorum, kısa kollu tişört almıyorum artık. Ben sadece kızlardaki tunik altına çok dar pantolonu hoş bulmuyorum, onun dışında güneş gözlüğü vs sorun olmaz bence.
Canım belki konu kapanır, dini konu istenmiyor.
Ama bence artık çok kolay, bende 1 seneye düşünüyorum, heryerde çok güzel tunikler satılıyor, hemde çok uygun fiyatları. Etraftaki başörtülü kızları gözlemliyorum, kısa kollu tişört almıyorum artık. Ben sadece kızlardaki tunik altına çok dar pantolonu hoş bulmuyorum, onun dışında güneş gözlüğü vs sorun olmaz bence.
Yalnız çok riskli bir konu açtın kıyameti koparırlar şimdi. Herkes fikrini söylüyor. Kimse gereksiz saldırı yapmasın. Konuyu değiştirmeyin yine hoşlanmadıysan geri butonuna bas ve çık illa yazmak zorunda değilsiniz.[/QUOTE niye riskli olsun da fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?