Kapanmak istiyorum fikir verin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insanları çok onemsememde tesettüre laf gelmesinden cekindim. Bende yarın eşarpla cikacam ilk defa.

Gözlük olmaz diye bişey yok güneş varsa sonuçta kullanman gerekiyor. Ama baş örtme tarzınla her gözlük rahat olmuyor,tarzına göre rahat kullanabileceğinbir gözlük seçer kullanırsın.

su yorumunuz ufkumu açtı valla çok teşekkür ederim.

ben güneşten korunmaktan ziyade,aksesuar olarak yakistigindan takıyorum,dikkat çekmemek adına böyle bişey var mı diye sordum,yokmuş.

O amaçla takarsan uygun olmaz tabii. Bide bana çok itici geliyor taç gibi takılması, gözüne takmayıp kafada gezdirmek kroca geliyor

Güneş gözlüğü ile bir ilgisi yok.
Sokakta sigara içmeyin. Acık kapalı kadın erkek farketmez bence sokakta sigara içilmemeli.
Bence önce ufak bir alışveriş yapın. İstanbula iseniz bunun için özel avm bile var. Oraya gidin deneyerek kendine bir tarz oluşturun.
Benim verebileceğim birjac tüyo.
Üst giyim parası desenli olmazsa rahat kombin edebilirsiniz. Desenli paralar zor kombin ediliyor.
Şal mı eşarp mı deneyin ama sal biraz daha spor bence. Şal için de düz renk öneririm.
Jazz şallar yapması da kolay hem de ütüsü bozulmuyor. Basta iki renk alın zamanla deneye deneye artırın. Çok parça, almak yerine kullanışlı parçalara yönelin. Siyah ve beyaz pantolon mutlaka olmalı. Lacivert üst beyaz uzun gömlek bulundurun. Seviyorsanız hırkalar yelekler. Ayakkabı da kişisel tercihinize kalmış.

Konu sahibi öncelikle Allah aldığın kararı hakkıyla uygulamayı nasip etsin. Güneş gözlüğünü dert etmene gerek yok haram ya da günah olduğu da yok araştırabilirsin. Arkadaşlar burda herkes kendi fikrini söylüyo ve ben okuduğum kadarıyla bi kaos göremedim. Nedir bu şikayet etmeler falan konu ilginizi çekmediyse yorum yapmazsınız olur biter

Güneş gözlügünün değişik bi şeyi yokki açıkta takar kapalıda
Bende kapalıyım gözlük takarım önceden sigara içiyordum o zamanda içtiğim ortama dikkat ediyordum.
Küçük küçük alışveriş yap tunik bol pantolon al ama mesela ben ilk kapandığımda yaptığım hataları söyliyim.
Renkli renkli kıyafetler almam ve ayrı ayrı beğendiğim parçaları alıp sonra onların renklerini ve modellerini birbirine uyduramam.
Tavsiyem siyah bide gri şalın olsun kıyafetlerini de takım şeklinde alırsan zorlanmazsın

Ne için kapanacaksınız? Kapanıp ta dininizin gerektirdiği her türlü vecibeyi yerine getirecek misiniz? Cevabınız kendi iç huzurum içinse ve 2. Şık evet ise kapanın yoksa başı kapatmanın bir manası yok.
Birde kapalılar için şık tunikler ve bol kesim pantolonlar oluyor onlardan alıp giyebilirsiniz ya da uzun etek üstüne kazak bluz vs mevsimine göre.
Bende başını kapayıp full makyaj gezenleri, kapalı olup daracık kıyafetler giyeni, etek altına kot tayt vs giyip gezenleri hoş bulmuyorum.
Sigara içebilirsiniz o sizin tercihiniz kapalılıkla alakalı değil gözlükte takılır tabiki farzedinki gözünüz bozuk lenste kullanamıyorsunuz takmayacak mısınız?
Sizin için hayırlısı olsun bende tamtersi örtünmeye karşıyım ruhum daralıyor resmen ama sizlere saygım sonsuz hayat sizin karar sizin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…