Eger icinden geliyorsa gercekten kimseyi dusunme takma..o ne der bu ne der dusunme allah ne der onu dusun..hayirlisi olsun..masallah..bulundugun sehirde tesettur magazalari vardir mutlaka arastir bi.ayrica yasina uygun guzel kaplar tunikler var.onlardan giyersin..
Maşallah. Allah mübarek etsin. Kim ne derse desin sakın yılma. Zafer senin olacaktır ki zaten kararlısin. Armine, Aker, u.s polo LC Waikiki, Koton, Mango. Yani bu tarz yerlerde bulabilirsin. Artık kapalilar için her yerde çözüm var. Eğer Istanbuldaysan Fatih'i oneriyorum. Ana caddeye kendini attın mi artık çok şey bulabilirsin. Fatih Çarşambada daha ucuz ürünler var hatta. Hem de çok güzel.
Allah hayırlı ugurlu etsin. Inşallah yardimci olabilmisimdir. Soracak soruların varsa kapım her zaman açık ;-)
17 yaşındayım lise 4 e geçtim kararlıyım birkaç arkadaşıma söyledim tepki verdiler ama yinede vazgeçmeyeceğim.Nasıl başlayacagımı bilmiyorum kapalı arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bana? Gittigim okulda 2 tane kapalı var ve onlarda tepki alıyorlar korkuyorum.Kuzenlerim açık ve tepkilerden korkuyorum lütfen bana yardım edin nereden alışveriş yapabilirim namazda kılıyorum artık karar verdim.yardımlarınızı bekliyorum..
bu ülke nereye gidiyor Arkadaş??? Kapanmak isteyenide açık giyinmek isteyenide Tepki almaktan korkuyor? İnsanlar neden toleranslı davranmıyor? Neden Saygı göstermiyor? Gercekten çok üzülüyorum bu duruma.
Konu Sahibesi bende kapalıyım, 23 yaşındayım ve açık çalışıyorum. Almanya da bile bu kadar Tepki gelmiyorken oradakilere ne oluyor anlamıyorum. Ama bencedebiraz daha bekle. İnan bana kapalı olupta açık çalışmak çok zor, bilseydim böyle olacağini kapanmazdim.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Çok güzel bir karar Rabbim tamamına erdirsin canım benim.17 yaşındayım lise 4 e geçtim kararlıyım birkaç arkadaşıma söyledim tepki verdiler ama yinede vazgeçmeyeceğim.Nasıl başlayacagımı bilmiyorum kapalı arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bana? Gittigim okulda 2 tane kapalı var ve onlarda tepki alıyorlar korkuyorum.Kuzenlerim açık ve tepkilerden korkuyorum lütfen bana yardım edin nereden alışveriş yapabilirim namazda kılıyorum artık karar verdim.yardımlarınızı bekliyorum..
öncelikle merhaba.. bende kapanmak istiyordum fakat vazgeçtim şu an pek hazır değilim. sana da tavsiyem eğer hem maddi hem manevi olarak tam hazır değilsen kapanma. sonradan açılmak hoş olmaz. ama gerçekten kararlıysan da kimsenin lafına kulak asma çünkü bu hayat senin ve verdiğin kararlara herkes saygı duymak zorunda. sakın her ne konuda olursa olsun elalem ne der diye hareket edip kararlarından vazgeçme çünkü daha sonra pişman olursun. insan hayata bir kere geliyor ve senin hayatına karışıp senin adına karar veren insanlar değil sen mutsuz olursun sonunda. bu yüzden bırak dilediğin gibi yaşa hayatını. annen baban dışında kimseyi takma derim ben. alışveriş konusuna gelince de eğer kapanırsan şal ile kapan daha kolay ve daha spor olduğu için çabuk alışırsın. öyle pardesü falan hiç alma bence boğulursun ağır gelir ilk anda. tuniklerle falan başla. pantolon üstüne kap vb şeyler giyebilirsin. ama ilk zamanlar pek abartma alışverişşi. eğer kararından vazgeçersen boş yere gider hepsi. ha bir de eğer kapanıp da kaldıramazsan ve daha sonra açılmak istersen de kim ne der deme açıl. evet doğru bir şey değil ama inan psikolojinin bozulmasından daha iyidir. rabbim affedicidir o kullarını affeder. sen insanları takma. Allah için kapan abla tavsiyesigörüşmek üzere:)
hayırlı olsun.
insanlara hissettiklerini düşündüklerini ve olmak istediğin kişiyi açıklamak zorunda değilsin. bu benim tercihim der geçersin. insanları dert etme, ne yapmak istiyorsan onu yap, kim olmak istiyorsan onu ol.
internet sitelerinde çok güzel şeyler var, bence gidip tesettür mağazalarına dünya kadar para bayılma. bazıları bu inanç gereği yapılan şeyi fazlasıyla yanlış anlıyor. ensesinden vakko eşarp ucunu sarkıtmadan mutlu olamıyor.
Çok güzel bir karar Rabbim tamamına erdirsin canım benim.İnsanların vereceği tepkilere kafayı takma. Kapalı olana da açık olana da saygı duymak gerekir.
Giyim konusuna gelince henüz yaşın armine/tuğba gibi markaları giyeceğin bir yaş değil. Çünkü oralarda genelde daha ağır giyimler var.
Arkadaş önermiş zaten Fatih çok ideal. Ümraniye ve Pendik'te de tesettür giyim açısından çok güzel şeyler bulabilirsin yaşına uygun. Tekrar tebrik ederim
Canım 18 yaşındayım bende kapalıyım
Çok şükür Rabbim'e halimden çok memnunum.
Tepki almadım mı aldım,kapalıyken ki kıyafetlerim bile eleştirildi.
Açıkken de laf edenler olmuştuNeyse...
İnsanlara takılma canım sen,açılmayacağına inanıyorsan kapan 2 gün sonra olmadı falan deme.
Sefamerve,Lcw,Modanisa,Alvina gibi sitelerde çok hoş kıyafetler var.
Tavsiyem tunik pantolonla başlaman.
Hayirli dogru bi karar kesinlikle destekliyorum kullarin ne dedigi degil yaradanin dedigi seni baglasin once zor gelebilir cevrenden dolayi yoksa zor degil bilakis cok guzel bisey...ama su çagdaş kapalilara benzeme sectigin kiyafetler vucut hatlarini belli etmesin kiyafet olarak secenek cok ...daha erken gibi yorumlara takilma bulugdan sonra gereklidir dinen..
Ortu bi hanimin koruyucusudur ...Allahin emridir...farzdir...dogru yoldasin..dua etki yolundan alikoymasin seytan ve onun insan şeklindeki uşaklari..
Kendimle yaşıt birini görünce sevindim :)) İnanıyorum zaten 3gün şal falan taktım evin içinde baya alıştım yani :)) Peki tunigin üstüne ceket giymeye gerek varmı?
Canim hayirli olsun kararin.
Sana şöyle söyleyeyim kapalı olup ta dar pantolonun üstüne kisa ceketler gömlekler hoş durmuyor bence.
Eğer kapanacaksan öyle kapanmani tavsiye ederim.
Kimin ne dediğiniumursamaz llütfen.
Hayat senin hayatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?