Kapanmak istiyorum yardım eder misiniz?

Allah mubarek etsin canım. Ben yaklaşık 10 senedir kapalıyım Allah kabul ederse. Senin hayatın kim karışır ki?
İnsanlar neden birbirinin hayatına burnunu sokmaya meraklı. Biri alkol alır biri gelir lanet yağdırır yüzüne, bi çarşaf giyen gelir (herkesi bir tutmuyorum) tesettüre gireni beğenmez. Bi başı açık ya da bi adam gelir milletin önünde rezil eder.
Hoş görünün zerresi yok. Bazen tiksiniyorum insanlardan.

Neyse velhasıl istediğinin doğru olduğunu biliyosun canım devam 😉👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zaman
kimseyi duymadan başlamalısın işe
o zaman herşey daha kolay olacak
tunik pantolon çok kullanışlı oluyor
eger giyebilirsen ferace çok rahat
ben genelde ferace yada pardesü bunlar uzun oldugu için siyah esofman giyer
birde şal tamamdır
çocukla çok rahat oluyor ama ben hep bir beden büyük alıyorum
sen zamanla alışırsın daha
lcw de factoda da tunik oluyor genelde uzun kol boyu uzun gömlek badiler var
hatta bazen boydan elbise lcw kapda oluyor

Evet Mersinde yaşıyorum tekbir var burada sadece onunda fiyatları ateş pahası ve hep ileri yaşa hitap ediyor :/ Buranın pazarında da hiç öyle yok ancak merkeze yada Adanaya gitmem gerek ama internetten bakacagım oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum

Çok teşekkür ederim :)) Kot ceketim vardı zaten :))

Amin.Çok teşekkür ederim destegin için

Başını kapatırken lütfen "beynini" kapatma olur mu?
Sosyal hayattan elini eteğini çekme.
Okul okumaktan vazgeçme
Yolun açık olsun, insanların tepkilerinden çekinme.
Yaptığın şeyin ardında dur güçlü bir şekilde.
İnandıklarından vazgeçme.

Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir birey ol inşallah.

Ilk önce gercekten isteyip istemediğinizi iyice düşünün. Çünkü sadece tesettür yetmez ona yakışır şekilde haraket etmek lazım.
Ha evet ben herşeyin bilincindeyim iyice düşündüm içimde en ufak bir acaba yok diyorsanız sağın solun lafına hiç bakmayın.
Insanlar konuşurlar her koşulda. Ister tesettüre girin ister çıplak dolaşın konuşacak bir şey bulurlar.
Hislerinizden eminseniz, kalbinizden eminseniz hayrli uğurlu olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkürler Ferace için sanki erken yada pardesü için..Bakacagım o magazalarada çok teşekkürler tekrardan

Zaten okuyorum okuyacagım hedefimde yüksek :) Teşekkür ederim..

Gerçekten istiyorum eminim kendimden.Zaten şuanda çok dikkatli davranırım.Çok teşekkür ederim..

Aynen.Tamam,zenginsin Allah daha çok versin de.Tesettürün ruhu bu değil ki...

Katılıyorum.Tesettür saçları sımsıkı bağlamaktan ibaret değil.

Sen kalbini dinle,o en doğrusunu söyler.Ben de 15 yaşında kapandım,şimdi 23 yaşındayım.İyi ki o zaman kapanmışım,belki şimdi zor gelirdi.:26: Ferace ilk etapta ağır gelebilir,insanız nefsimize yenik düşüyoruz,diz altındaki tuniklerle başlayabilirsin.Hayırlı olsun.

insanların tepkilerini boşver. gerçekten kapanmak istiyorsan kapan. ben kapalı değilim ama doğru düzgün kapanan kimseye laf etmem.

ama başını kapayıp yüzde bir ton makyaj ayakta topuklular vücuda dar oturan kıyafetler işte onları hoş görmüyorum. tabi ama herkesin kendi tercihi.

yani bence kapanacaksan gerçekten amacını anlayarak kapanmalısın canım.

Son düzenleme:
çok seviniyorum böyle gençler görünce.. gençken yapmanın çok daha büyük sevabı var...

online alışveriş yapabileceğin siteler var. tesettürmarka.. modanisa, e- tesettür , setrms online gibi. sezon sonu indirimlerine girerler yakında.. şimdilik 1 tane alırsın idare etcek kadar. indrimler başladığı zaman çok alırsın. etrafındaki tepkiler hiç önemli değil. alışırlar hem.. sen de onlara tepki göster bakalım kıyafetlerine.. ne hissedecekler. empati yapmayı öğretmek gerekiyor bazı insanlara.. sen inancını yaşamak istiyorsun, kimseyi takma. Allah yar ve yardımcın olsun canım.

Cnm ben de geçen yıl kapandım ve iyiki kapanmışım. Ayrıca cok da tepki aldım anneannem büyük kadın gibi olmussun bu yaşta ne kapanması dedi , bi öğretmenimden cok tepki aldım , arkadaşlarımın yorumları vs. Baslarda cok zoruma gitti anlayacağın , ama kime ne ki. Ben onlar için mi kapandım sanki. Şimdi daha erken kapanmadığıma üzülüyorum , tek pişmanlığım bu :) Ayrıca kapanmaya karar verdiysen kıyafetiydi milletin yorumuydu bunları hic düşünmeden başla. İnsan düşündükçe cesareti de gidiyor. Ben bi gün namazdan sonra her sey olacağına varır dedim bi anda kapanmaya karar verdim ve o günden beri kapalıyım. Hic tesettüre uygun kıyafetim de yoktu. Kısa kolluydu genelde onları ceketle giydim ve sadece bir tane şal vardı başlarda onu örttüm. Zamanla karşıma güzel seyler cıktı birkac ay icinde kıyafetlerim sekillenmeye başladı sonra ferace aldım artık tam bir tesettürlüyüm elhamdülillah. Ayrıca kıyafette tesettür magazaları cok pahalı bence ama öyle arada kücük magazalarda , pazarda falan hem ucuz hem uygun seyler çıkabiliyor :) Bi de benim esarplarımın markalı olanı yoktur nerdeyse hiç :) Hatta 4,5 liraya aldıklarım var onları hepsinden çok seviyorum. Ucuza da şıklığı yakalayabiliyosun yani. Neyse sen kıyafeti vs. hiç düşünmeden gir bu yola , her şey zamanla yoluna girer. Çok sevindim kararına da , Allah yardımcın olsun . Asıl huzurlu günlerin başlıyor şimdi :)

Ben 16 yasinda kapandim suan 17 yaşındayım direk feraceden başladım üstüne şal .ağır felan gelmez dinimiz böyle emrediyor dar paça kot üstüne tunik giyinceksen kapanma çünkü acik kapali olarak bahsediliyor kuranı kerimde.diyeceklerim bu kadar bence feraceler giyinin her tarafi kapatiyor hemde dinimize uyuyor kapanirsaniz hayırlı olsun şimdiden.....kim ne der diye düşünme ben düşündüm senin gibi ama sonradan anladimki bosuna herkes iyi karşıladı.bi kaç hadsiz çıkacaktır ama onlarda inanmayan kişiler oluyor...önerilerim bu kadardı .hem kapandıktan sonra iyiki kapandı diceksin bnet öyle dedim yaşadım o yüzden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…