- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
Amin.Bu sefer yılmayacağım kapalı bayanlarla görüşüp moralimi yüksek tutacağım :)) Şehrimde sadece 1 tane kapalı mağazası var ama haftaya İstanbula gelecegim eğer gidebilirsem Fatihe bakayım çok teşekkür ederim moralimi yerine getiriyor yazdıklarınız :))
Hiç kimseden korkma içinden nasıl geliyorsa öyle davran bende kapalıyım açıkkende tepki alıyordum kapalı ikende değişen birşey yok yanimersin demi yaşıyordun öyle hatırlıyorum sanki bende Mersinliyim 2-3 tene kapalı giyim mağazası var ama fiyatları çok yüksek bende artık neresi denk gelirse oradan alıyorum,hatta pazara git oradan bile daha ucuza alırsın aynı kıyafeti.
Hayır canim gerek yok giymene bak mesela kot mini ceket muhakkak al elbiselerin ustune buyuk kurtarıcı.
Kot tunikte ani zamanlarda iyi oluyor.
Bir tane kap alabilirsin dizde olanlardan oda iyi oluyor.
Bnm 3 tane kumas blazer ceketim var kisin cok soğuk olmayan gunlerde giyiyorum jean üstüne tunikle tabii ,cok hos duruyor
Istedigini sorabilirsin tatlım elimden geldigince yardim etmeye calisirim
Allah mubarek etsin canım. Ben yaklaşık 10 senedir kapalıyım Allah kabul ederse. Senin hayatın kim karışır ki?
İnsanlar neden birbirinin hayatına burnunu sokmaya meraklı. Biri alkol alır biri gelir lanet yağdırır yüzüne, bi çarşaf giyen gelir (herkesi bir tutmuyorum) tesettüre gireni beğenmez. Bi başı açık ya da bi adam gelir milletin önünde rezil eder.
Hoş görünün zerresi yok. Bazen tiksiniyorum insanlardan.
Neyse velhasıl istediğinin doğru olduğunu biliyosun canım devam 😉👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
17 yaşındayım lise 4 e geçtim kararlıyım birkaç arkadaşıma söyledim tepki verdiler ama yinede vazgeçmeyeceğim.Nasıl başlayacagımı bilmiyorum kapalı arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bana? Gittigim okulda 2 tane kapalı var ve onlarda tepki alıyorlar korkuyorum.Kuzenlerim açık ve tepkilerden korkuyorum lütfen bana yardım edin nereden alışveriş yapabilirim namazda kılıyorum artık karar verdim.yardımlarınızı bekliyorum..
daha kapanmak icin cok erken bence biraz sabret ileride zaten kapanirsin üniversiteye gecince rahatlikla kapanabilirsin,insanin icinden gelen birsey
şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zaman
kimseyi duymadan başlamalısın işe
o zaman herşey daha kolay olacak
tunik pantolon çok kullanışlı oluyor
eger giyebilirsen ferace çok rahat
ben genelde ferace yada pardesü bunlar uzun oldugu için siyah esofman giyer
birde şal tamamdır
çocukla çok rahat oluyor ama ben hep bir beden büyük alıyorum
sen zamanla alışırsın daha
lcw de factoda da tunik oluyor genelde uzun kol boyu uzun gömlek badiler var
hatta bazen boydan elbise lcw kapda oluyor
Başını kapatırken lütfen "beynini" kapatma olur mu?
Sosyal hayattan elini eteğini çekme.
Okul okumaktan vazgeçme
Yolun açık olsun, insanların tepkilerinden çekinme.
Yaptığın şeyin ardında dur güçlü bir şekilde.
İnandıklarından vazgeçme.
Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir birey ol inşallah.
Ilk önce gercekten isteyip istemediğinizi iyice düşünün. Çünkü sadece tesettür yetmez ona yakışır şekilde haraket etmek lazım.
Ha evet ben herşeyin bilincindeyim iyice düşündüm içimde en ufak bir acaba yok diyorsanız sağın solun lafına hiç bakmayın.
Insanlar konuşurlar her koşulda. Ister tesettüre girin ister çıplak dolaşın konuşacak bir şey bulurlar.
Hislerinizden eminseniz, kalbinizden eminseniz hayrli uğurlu olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkürlerFerace için sanki erken yada pardesü için..Bakacagım o magazalarada çok teşekkürler tekrardan
evet tatlım daha erken ama ferace yada pardesüyede bi alışırsan tamam
ondaki rahatlıgı tunik kap vermiyor
hayırlı olsun.
insanlara hissettiklerini düşündüklerini ve olmak istediğin kişiyi açıklamak zorunda değilsin. bu benim tercihim der geçersin. insanları dert etme, ne yapmak istiyorsan onu yap, kim olmak istiyorsan onu ol.
internet sitelerinde çok güzel şeyler var, bence gidip tesettür mağazalarına dünya kadar para bayılma. bazıları bu inanç gereği yapılan şeyi fazlasıyla yanlış anlıyor. ensesinden vakko eşarp ucunu sarkıtmadan mutlu olamıyor.
Canim hayirli olsun kararin.
Sana şöyle söyleyeyim kapalı olup ta dar pantolonun üstüne kisa ceketler gömlekler hoş durmuyor bence.
Eğer kapanacaksan öyle kapanmani tavsiye ederim.
Kimin ne dediğiniumursamaz llütfen.
Hayat senin hayatin
17 yaşındayım lise 4 e geçtim kararlıyım birkaç arkadaşıma söyledim tepki verdiler ama yinede vazgeçmeyeceğim.Nasıl başlayacagımı bilmiyorum kapalı arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bana? Gittigim okulda 2 tane kapalı var ve onlarda tepki alıyorlar korkuyorum.Kuzenlerim açık ve tepkilerden korkuyorum lütfen bana yardım edin nereden alışveriş yapabilirim namazda kılıyorum artık karar verdim.yardımlarınızı bekliyorum..
Gençliğe güvenme ölen hep ihtiyarmı. Keşke daha hayırlı bir yorum yapsaydınız yada sussaydınız
daha kapanmak icin cok erken bence biraz sabret ileride zaten kapanirsin üniversiteye gecince rahatlikla kapanabilirsin,insanin icinden gelen birsey
pardonda ne yapip yapmiycagimi size sorucak degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?