Kendimle yaşıt birini görünce sevindim :)) İnanıyorum zaten 3gün şal falan taktım evin içinde baya alıştım yani :)) Peki tunigin üstüne ceket giymeye gerek varmı?
Rabbim hayırlı ve kalıcı eylesin şimdiden bende senin gibiydim arkadaş çevrem hep açıkdı hep yargandım ilk başta kimin ne dedigine kulak asma yolundan dönme cnm kıyafete gelince ist geliceksen ümraniye olabir fatih olabilir ama artık her yerde var cok rahatlıkla bulabiliyosun int siteleri var sefamerve modanisa e tesattür vs cok vucut hatlarını belli etmedikçe tunik tek başınada yeterli olur ama en güzeli uzun pardüse veya ferace giymek ama dedigim gibi onları giyebilcegin durum yoksa vucut hatların belli olmasın yeter onlarıda ilerde giyersin inş Allah yardımcın olsun 😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
17 yaşındayım lise 4 e geçtim kararlıyım birkaç arkadaşıma söyledim tepki verdiler ama yinede vazgeçmeyeceğim.Nasıl başlayacagımı bilmiyorum kapalı arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bana? Gittigim okulda 2 tane kapalı var ve onlarda tepki alıyorlar korkuyorum.Kuzenlerim açık ve tepkilerden korkuyorum lütfen bana yardım edin nereden alışveriş yapabilirim namazda kılıyorum artık karar verdim.yardımlarınızı bekliyorum..
hayırlı olsun şimdiden canım. ben de 19 yaşındayken örtünmüştüm direkt geniş pardesü ile. benim de babam çok karşı çıktı aslında normalde karşı değildir ama o zamanlar üniversiteye gittiğim içinve o zaman hala daha sorunlar mevcut olduğu için sıkıntı çekersin üzülürsün vs dedi. ben de zahmet çekmeden rahmet olmuyor dedim iyi ki demişim o da sen bilirsin nasıl rahat edersen dedi.. şu an 26 yaşındayım bazen bunaldığım olmuyor mu oluyor ama iyi ki o zaman bu kararı vermişim hayatıma yön verdi diyebilirim.. sormak istediğin şeyler olursa yardımcı oluruz inşallah..
Amin teşekkür ederim..Ben giyim konusunda etek giymesem olurmu diye merak ediyorum çünkü alışkın değilim açıkkende hiç etek giymedim
ben de açıkken hiç etek giymemiştim neredeyse. ama şu an ferace giyiyorum eğer ev gezmesine vs yani feracemi çıkarmam gereken bir yere gitmiyorsam hemen altına pantolon giyiyorum daha rahat oluyor. ama tabi tunik vs gibi kısa bir şey giyseydim mutlaka altına etek giyerdim..
gerçekten kapanmayı düşünüyorsan kapan ama biraz zaman geçince açılmak isteye bilirsin buda bana çok ters gelıyo kapandıysan açılmayacaksın bu benim fikrim
Ferace bende düşünüyorum ama şuan yaşım geregi sanki erken gibi :/ Tunigi uzun seçmeyi düşünüyorum pantolonda bol olunca hani bişey olmaz diye düşünmüştüm :44:
Canım ben de 15-16 yaşlarında kendi isteğimle kapanmıştım, bir kere olsun pişman olmadım. Pişman olanlar genelde istemeden ya da emin olmadan kapananlar. Eminsen etrafa bakma derim.
gerçekten kapanmak istiyorsan kapan tabi ki içine sindiği gibi yaşa. iki gün sonra açılmaktan da korkma böyle baskı kurdurtma üstüne
insanız sonuçta şuanki düşüncelerimiz 3-5 yıl sonra değişebilir normaldir.
ama benim fikrimce başımızdaki saçın günah olduğunu düşünmüyorum bana mantıksız geliyor.
Açılmaktan korkmuyorum etrafın tepkisinden korkuyorum
Hiç kimseden korkma içinden nasıl geliyorsa öyle davran bende kapalıyım açıkkende tepki alıyordum kapalı ikende değişen birşey yok yaniAmin.Bu sefer yılmayacağım kapalı bayanlarla görüşüp moralimi yüksek tutacağım :)) Şehrimde sadece 1 tane kapalı mağazası var ama haftaya İstanbula gelecegim eğer gidebilirsem Fatihe bakayım çok teşekkür ederim moralimi yerine getiriyor yazdıklarınız :))
Hayır canim gerek yok giymene bak mesela kot mini ceket muhakkak al elbiselerin ustune buyuk kurtarıcı.Kendimle yaşıt birini görünce sevindim :)) İnanıyorum zaten 3gün şal falan taktım evin içinde baya alıştım yani :)) Peki tunigin üstüne ceket giymeye gerek varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?