19 Yaşındayım ve kapanmak istiyorum. bazı tereddütlerim var. şöyle ki annem ve ablam kapalı değiller.bu kararımı nasıl karşılayacaklarını bilemiyorum.Babam ne der diye çekiniyorum.karşı çıkacak diye korkuyorum çekiniyorum. Ama o kadar istiyorum ki kapanmak...Şuan üniversitede okuyorum bölümüm saç bakımı ve güzellik hizmetleri.. üniversite bitince kuaför salonlarında çalışmayı düşünüyorum daha sonra da kendi salonumu açmak istiyorum.Buradaki tereddütüm ise şimdi kapansam acaba ilerde kuaför salonuna çalışmak için kabul edilir miyim?yani o kadar soru işareti var ki aklımda? iş vermezlerse ? aklım çok karışık. Bir de şu konudan çok rahatsız oluyorum.Neden bütün kapalı kadınları ak partiyi destekliyor zannederler ? ben ve ailem ak partiyi desteklemiyoruz siyasi olaylara girmeyelim lütfen. belki de bu yuzden çekiniyorumdur ailemden. Ben sadece Allah için kapanmak istiyorum.Allah'ın emri olduğu için. bana bir yol gösterir misiniz lütfen bayanlar...
bu sitede kapanma hikayelerimizi yazdığımız bir kısım var dilerseniz okuyuncesaret alırsınız
bu sitede kapanma hikayelerimizi yazdığımız bir kısım var dilerseniz okuyuncesaret alırsınız
Ben o bölümü bilmiyorum bulamadım da :/ yerini söyleyebilir misiniz?
19 yaşındayım ve kapanmak istiyorum. Bazı tereddütlerim var. şöyle ki annem ve ablam kapalı değiller.bu kararımı nasıl karşılayacaklarını bilemiyorum.babam ne der diye çekiniyorum.karşı çıkacak diye korkuyorum çekiniyorum. Ama o kadar istiyorum ki kapanmak...şuan üniversitede okuyorum bölümüm saç bakımı ve güzellik hizmetleri.. üniversite bitince kuaför salonlarında çalışmayı düşünüyorum daha sonra da kendi salonumu açmak istiyorum.buradaki tereddütüm ise şimdi kapansam acaba ilerde kuaför salonuna çalışmak için kabul edilir miyim?yani o kadar soru işareti var ki aklımda? Iş vermezlerse ? Aklım çok karışık. Bir de şu konudan çok rahatsız oluyorum.neden bütün kapalı kadınları ak partiyi destekliyor zannederler ? Ben ve ailem ak partiyi desteklemiyoruz siyasi olaylara girmeyelim lütfen. Belki de bu yuzden çekiniyorumdur ailemden. Ben sadece allah için kapanmak istiyorum.allah'ın emri olduğu için. Bana bir yol gösterir misiniz lütfen bayanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?