Kapanmami istemiyor artik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Örtünmek Allah’ın açık emridir. Hiçbir sebep Allah’ın emrinin terk edilmesini gerektirmez. Sabırlı olun, direnin ve bu durumun Allah’ın emri olduğunu ona her defasında anlatmaya çalışın. Eğer bundan dolayı sizi boşarsa o zaman Allah’tan daha hayırlısını isteyin. Göreceksiniz, hakkınızda daha hayırlısı olacaktır.

ya bana sanki adamin aklinda yada daha fenasi hayatinda baskasi var da ilerde ortaya cikarsa ben sana demistim diye kendini temize cikarmak icin acil demis gibi geldi.

Anasına kapan diye size açıl diye eziyet
Dengesiz mi ne .
Arkadaş çevresini mutaassıp seçin bari herkese uyuyor heralde bu adam

Ben olsam acilmazdim. Siz de acilmayin.
Inanciniza aykırı yaşadıktan sonra kendinize bir noktada saygıyı kaybedersiniz. O saatten sonra beraber yapılacak aktivitenin ne önemi var?
Onunla aktivite yapmak ödül müymüş?
O harekete gecmiyorsa siz harekete geçin boşanma konusunda.
Bir de bilenler daha iyi cevap verebilir ama müslüman bir kadın müslüman olmayan bir erkekle nikah kıyamaz diye biliyorum. Sonradan gayri Muslim olduysa durum ne ama o konuda şüpheliyim.
Bunu da göz önünde bulundurun

Adam genel anlamda saygısız ve tahammülsüz. Her şey kendi istediği gibi olsun istiyor. Anasına kapan diyor sonra fikirleri değişiyor sana açıl diyor. Üstelik başka kadınlarla kıyaslıyor . E bu kadın zaten senin yanında açık dışarıda örtülü olmasının ne zararı var? Orada da kılıf başka neymiş Arap adetiymiş

Aynen. Eşi eğer artık müslüman değilse bu nikah düşer zaten.

Baş örtüsü yapmanıza ya da takmamaniza sizin dışınızda kimse karisamaz. Ister mini etek giyersiniz ister başınızı örtersiniz.

Kapalı eşler mi almışlarr neden böylesiniz ya ciddi soruyorum

bunun dışında haklısınız hakkı yok sizi degiştirmeye ..
.

Annesine zamanın yani gencliginde cok eziyet etmis acik diye

Şu cümle bile sana ipucu olmaliydi nasil bir adam olduğuna dair. Ve diğer cümle "nasil gururluydu kapali bir kadin aldiğina"

Öyle bir feci cümle ki, nerden tutsan elinde kaliyor. Kadinlar ekmek, karpuz değil bakkaldan alinan. Ve dini tercihin ile başka birisi gurur duyamaz.

Bu adam deistten önce bencil ve despottur. Bir ateist olarak gerekirse boşan fakat hayat tarzi ve görüşünden ödün verme diyorum sana. Ha kendin zaten açilmak istersen, kendi bileceğin birşey. Ancak bunu eşinin baskisi ile yapma.

Hele cümleye bak "senin ile daha farkli şeyler yaparim" Pardonda bir başörtü takip ve takmayan kadin arasinda aktivite olarak ne fark olabilir? Burdan bile eşin beni irite etti.

Dırlasın dursun kendi kendine. Böyle bir konuda söz söyleme hakkına sahip değil, bu tamamen size ait bir karar. Hiçbir şekilde bu geri kafalı düşüncesinden geri adım atmıyorsa da hiç öyle laf da falan kalmasın avukat tutma işi. Hatta siz tutun avukatı paşa paşa da boşayın. O da kendi gibi sığ, cahilce ve çiğ düşünceleri olan birini bulsun kendine.

İnanç kişisel bir konu. Yine de insanların, yanında "eş" olarak gezeceği kişiyi kendi görüşlerine göre seçme hakkı var ama bunu evlenmeden önce düşünecekti.
Oldu yani, beyefendinin fikirleri değişti diye, onun keyfine göre kendinizi mi değiştireceksiniz sürekli? Kim ki o, başınızı açıp kapatmanıza karar versin?

Dini görüşleri değiştiyse bu kendisinin sorunu.
Zaten onun bunun kalıplarına göre şekil alan biri belli ki.

Adamın hayat görüşü ise kadına saygısızlık, kadını yok sayma üzerine kurulu. Bu kısım inancından bağımsız. Ne yaparsanız yapın, değişeceğini sanmıyorum.

Yani bir kadin ile kapali diye evleniyor, ondan sonra halen açik kadinlara bakiyor öyle mi? Evlenmeden önce bide seks yaşadi gelip sana anlatiyor.

Bence bu konu fake. Deist ve ateistleri kötülemek için "bak hepsi başörtüye karşi geliyor" algisini yaratmak için. Yoksa çok fazla tezzatliklar var konuda.

Zaten en başından belli etmiş kendini. Annesine tavrında, örtülü biriyle evlenirken kendinin marifeti sayfasında ; kendi inancı ibadetleri bu yönde değilken üstelik, size saygısı olmadan eskiyi yad edip yolda geçeni beğenip size anlatmasın da hepsinde belli etmiş.

Siz göz ardı ettim diyorsunuz ben de buna gurur , duruş eksikliği diyorum.

Şimdi şikayet etmenize hakkınız yok ki.

Bence eşiniz yıllar önce dediği gibi evlilik kafesinden sıkıldı ve ayrılmak için yol yapıyor.
Muhtemelen eski hızlı yaşantısına dönmek istediği için size geçimsiz kadın konumuna düşürüyor. Ve arada soğukluk varsa hayatında gizli işler olabilir diye düşünüyorum çünkü söyledikleri mantıksız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…