Kapanmami istemiyor artik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapalı kadınların yapamayacağı aktivite mi varmış? Bahaneye bak... Kapalı değilim, belki tam o gözle bakamam ama insan bir şeyi yapmayı çok istiyorsa, şartları kendine uydurur, yapar ya da başka alternatifler bulur. Sorun mu şimdi bu? Ağır saçmalıyor.

Neyse. Eşiniz gayet hadsiz, saygısız bir adam. Siz onun istediği gibi giydirebileceği oyuncak bebeği değilsiniz. Size davranışı mı değişirmiş açılırsanız? Bu ne cüret? Kaç yıllık karısına karakteri için değil de, giydikleri için mi kıymet verip, ona göre davranacak? Bilmiyorum ne yaparsınız, benim hiç tahammülüm yok böyle terbiyesizliklere.

Bende sogudum artik zaten, hepsi bahane...kendisi huzurlu olmadigi icin ic dunyasinla saldiracak kendine yeni oyuncak ariyor ayni evlenirim huzura kavusurum mantigi gibi.. Ama artik maymun gözünü acti

Eşiniz gerçekten saçmlamış e sizi böyle görmüş beğenmiş tamam fikirler değişebilir fakat size dayatma yapamaz bence bu dayatma size boşanma hakkı verir boşansanız geçinebilir misiniz ?

Bende sogudum artik zaten, hepsi bahane...kendisi huzurlu olmadigi icin ic dunyasinla saldiracak kendine yeni oyuncak ariyor ayni evlenirim huzura kavusurum mantigi gibi.. Ama artik maymun gözünü acti
Maymun gözünü açmamış, tam tersi eşinizin bakışında sığlaşma var. Umarım bir çeşit buhranda, bunalımda filandır da en azından tedavi olur, yardım alır, kurtulur bu saçmalıktan. Ha yok, düzelme ihtimali yoksa da, cehenneme kadar yolun var diyebilin inşallah. Mis gibi karın, çocuğun var, ailenin kıymetini bileceğine, peşine düştüğün şeye bak? Ya bazı insanlarda gerçekten mutlu olma kapasitesi yok. Böyle yoktan dert var ediyorlar.

Aynen canım, rahatlik huzur düzen batıyor.. Maymun gözünü acti olayinida kendi acimdan bahsetmistim
Düzelmez dahada kötüye gider yaslandikca... onun için ilerde çocuklada sorun olucak belli yani.

yani ben bu anlattiklarinizdan sonra bi arkadasin önceden yazmis oldugu gibi esiniz sizin yaninizda sönük kaliyor bir sekilde sizi bu yüzden baskilamaya calisiyor diye düsündüm. kapali olup cok bakimli alimli güzel olan güzel giyinen o kadar cok arkadasim var ki,baktikca imreniyorum hallerine. esiniz ciddi sekilde tedavi olmali.

ayrilincada diyecek ki ben degil sen istedin.

dik durusunuzu kaybetmeyin

nerede yasiyorsunuz?

Aynen canım, rahatlik huzur düzen batıyor.. Maymun gözünü acti olayinida kendi acimdan bahsetmistim
Düzelmez dahada kötüye gider yaslandikca... onun için ilerde çocuklada sorun olucak belli yani.
Haaa, o göz sizin gözünüzse, sorun yok. =)
Evet, kaç yıllık karısına bu baskıyı yapan adam, çocuğuna neler yapmaz, bilemedim ya. Allah akıl fikir versin.

Teşekkür ederim hemen hergün iltifat aliyorum insanlarda nekadar güzel ve giyimii yakistirdigimi bunlarda cogu yabanci uyruklu, alman vs.
Hatta beni yolda yanliz görünce, (cocukdan sonra nadir cocuksuz esimsiz çıkarım) tanışma cikma teklifi aliyorum.Ama kac yazar evindeki koca begenmedikden sonra.

Tabiiki öyle diyecek onu biliyorum ben yasar giderdim benim şöylendigime ne bakıyorsun sen der.
Ben yurtdisinda Almanyada yasiyorum

bende almanyada yasiyorum. hic korkmayin burda cocukla tek olmakdan, bunu sizde biliyorsunuzdur zaten.

eminim sizi kaybedince icinden cikamayacagi bi bosluga düsecek.

ha sunu yapardik bunu yapardik demeside bahane, gayet de güzel almanyada beraber gidebileceginiz barlar eglence mekanlari var, siz icmezsiniz o ayri ama %90 her yerede gidebilirsiniz.

Peki düşünür müsünüz çünkü şu an resmen psikolojik şiddet görüyorsunuz
Evet düşünüyorum zaten.. Avukatla on görüsme aldim.. Aynen moralim yine sifir ne evle ilgilenesim var mesela bugün ne bisey ve ben planli düzenli biriyim...birkere isden sonra kapidan güler yüzlü girmedi hep bi asik surat veya sinirlenmistir birseye..

terbiyesiz ve saygısız bir eşiniz varmış. sizin ne giydiğinize nasıl karışabilir, sonuçta tesettürlü olduğunuzu bilerek evleniyor.
iyice tiksindim ben bu erkeklerden nası hak görüyorlar bunu kendilerinde ya.

Kocanız mürted olduğu için sizin nikahınız düşmüş olabilir bir araştırın isterseniz

Avrupa çakması mı?

Kimsenin ne giyeceğinize karışma hakkı yok. Siz çocuk musunuz ki? Haddini bildirin yoksa devamı gelir.

bu sabah esimle cok fena tartistik ona kin güderken bu konuyu okudum ve aslinda adamin hakkini yedigimi fark ettim.

esim yabanci! ama yillardir camiiye gitmek istiyorum desem kalkar götürür orucumu tutsam aksamdan sahurumu hazirlar, canim cekmesin diye yanimda yemez iftara baygin halde oldugum icin yemegimi yapar. namaz kilcam desem karismaz. vs vs konuyu okuyunca esine asiri sinirlendim! saygiyi ögrensin de gelsin!

Nasil es icin kapanmayi dogru bulmuyorsam es dedi diye acilmak da ayni derecede sacma.
Dini seyler insanin kendisi ile alakalidir. Dayatma ile olacak seyler degil. Yani 20 senelik kapali insan esi istemiyor diye neden acilsin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…