- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
Bacım bunun her yeri baştan yanlış. Adam yobaz. Boşa bunu bi an önce benceTsk ederim öncelikle tüm cevap yazanlara.. Direk toptan yazim tek tek cevap vermekdense.
Ilk basta Face degilim, hikayemde degil,yeni bi üyede değilim.Nasil derler yasamakla anlasilir. Benimle empati kurabilirsiniz diye düşündüğüm icin yazma ihtiyaci duydum.
Konuyu karisik anlatmış olabilirim kusura bakmayin, ben yurtdisinda yasiyorum cümle imla hatalarim olabilir.
Olay şöyleki eşim evlenmeden önce zaten piskoloji düzgün değilmiş aile yasantisi Anne baba ayri Baba bu 18 yaşındayken bicaklanarak öldürülmüş.
Annesine kol kanat olacagina düşman hoyrat bi evlatmis simdi yeni yeni anliyor hatasini.
Arkadas cevrem veya arkadaş delisi onlar ne diyorsa yapar.. Arkadaslari mutasip kesimden ve osmanli torunu ayaklarinda ama icki kadin kiz islerinde geri degiller.. O tarz yani.. Ama kendi degimiyle hepsi başörtü savuculari ama gidip kapali olmayan kizlarla evlenmişler oda tam aksina ailesi modern manipule edildigi icin kapali kiz aramis hep. Piyango bana cikti anlicaniz.
Beni gördü begendi istedi hatta vermediler kaçtık yani ailesi aracida değil kendi gördü beğendi. Evlendimizde yasida az degildi 35di akli basinda dedim yasamis gormus durulmuş evlenmek istiyor ciddi diye düşündüm.
Sonrasi tabii öğreniyorsun bazi seyleri 4 duvar arasinda. Annesi anlatiyor gencken bize az cektirmedi diye.
Evlendik benim yaşadığım yere yerlestik ama ona öncesinden dedim kalalim senin yasadigin yerde yok dedi.
Bi zaman sonra burasi beni acmiyor kimse yok arkadaslik kuramiyorum eski dostluklarin gibi olmaz dedi. Bende diyorumki evlenince olmuyor zaten eskisi gibi baska aileli arkadas ediniyorsun diye. Sonra ben geri dönücem tamam dönelim diyorum ama isim iyi iyi para kazaniyorum herseyi bastan ugras et zor dedi busefer ailesini annesi ve kardeşini yanimiza istedi onlarda yanasmadi.
Sonra evlilik hapis gibi geldi. Kafesteymis beyfendi. Evlilik yasliliga yatirimmis yanliz kalmamasi icin. Is arkadaslariyla discoya gider izin verirdim giderdi, hayir desem zaten dirdirindan gecilmezdi. Dayisi bekar onla giderdi ayda 1 kere onada sesim cikmazdi. Kendimi iyi hissediyorum moralime iyi geliyor eski günlerdeki gibi diyordu. Bunalima girdi diyordum ses etmiyordum güveniyordumda bi haltlar yemiz diye.
Sonra dayisiyla borc yüzünden arasi acildi gitmez oldular... kendini Politikaya verdi her Allahin günü politika asagi politika yukari.. Sakin karsit kendi fikrini söyleme cürettinde bulunma ozaman sesler yükseliyordu.
En son youtubda bi adama denk geldi Adam kurandaki tezatlari, peygamberin asil hayatini yaptiklarini vs seyleri anlatıyor.. Yani öyle videolar bakiyor.. Adam bir yaraticiya inaniyor ama dinlere inanmaz oldu.. Tamam her koyun kendi bacagindan dedim beni baglamaz dedim yok giyim tarzin pantolon giy benle gezerken dedi basini acmicaksan dedi. Onuda yaptim.
Artık oda yetmiyor ben ilerde annen gibi yani giyim tarzi gibi kadin istemiyorum yanimda dedi.Evde acik geziyorum. Giy süslen falan umrunda değil o disardada giymemi istiyor.
Evde giymissim ne fark edermis diyor.
Sactir kadını gösteren sonra sactan tahrikmi olunurmus yani aptalca tezatlar.
Cirkin olsam pasakli teyzeler gibi giyinsem anlicam citi piti biriyim beraber ciktikmi gezmeye bakiyorlar bana diye Birgün birinin agzini burnunu kircam diyor hep. Eh sen buna dayanamiyorsun acik olsam ne yapicaksin diyorum susuyor.
Artik dogrulari görmüş önceden manipule olmuşmus.
Ben kapali olabilirim ama dar görüşlü degilim, dünyaya acik biriyim okumayi seven, tiyatro ilim bilime merakim var.. Kizimida heryere götürürüm tüm faliyetlere spor, yüzme, piyano.. Kendisi bir kitap okumakdan aciz varsa yogu playstationi.
Sonra hep erkek evlat istiyordu sen ne verebilirsinki ona diyorum kizina veremiyorsun benim itip kakmanla cocuguna iyi geceler diyor, haftasonu 2 saatligine baba kiz dolasmaya cikartiyor.. 1 kere parka götürmüşlugu yok.. Isden sonra yarim saat oynamisligi yok.. Sonra diyor erkek evladim olsa spora giderim onu yaparim bunu yaparim... Palavra kiz çocuguylada hepsii yapilir, yeterki iste. Cocugumuz esimden dolayi olmiyordu zaten 4 sene uğraştık tedavi gördü kendisi.
Simdi birtane daha istiyor ama ben istemiyorum kötü bir dogum gecirdigim icin ölümden döndüm ve ikincisi baba olarak var ama okadar. Ve kavga edince bende istemiyorum cocuk dedigimde sen yapmıyorsan baskasindan yaparim, yapmiyorsan bosarim napicam o kariyi diyor...
Yani aslinda bana yobaz cahil diyor kapaliyim diye, araplara benziyor, özeniyorsun Türk degilsin falan ama kendisi tam tipik istenmeyen Türk erkegi.
Bosamayi coktan hak etti.. Onun icin diger hafta avukat randevusu aldim onuda ben halledicekmisim... Yani ben bosuyorsam bosanirmis neyse prosedür yaparmis ama kendi acmicakmis sonucta kacmisim ezmisim ailemi onun icin, sözünü yutamazmis... Tezata bak
Kadin kiz olayi değil canim.. Bundan eminim, su uyur ben uyumam o konudaBunun kafasını karıştıran bir kadın var!!! Ama bu kadın bence adama pass vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?