• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanmayan Defter...

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
30 yaşına gelmişim Belki buraya böyle şeyler yazmak çocukluk ama gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. biraz uzun olacak ama şimdiden okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Sene 2007. Onu ilk kez tam 10 yıl önce üniversite 1. Sınıfta türkçe ders hocasını beklerken arkadan yükselen tüm amfiyi kaplayan kahkaha sesine döndüğümde gördüm. Vee böylelikle macera başlamış oldu. Ne macera ama. 4 yıl boyunca kendi kendime içimde bir aşkı büyüttüm. Onu her gördüğümde yolumu çevirmeler , yüzüne bakmayıp o yokmuş gibi davranmalar, benle konuşmaya çalıştığında cevap vermemeler, yanıma gelip oturduğunda suratımı çevirmeler, yani anlayacağınız ben o zamanlar salaklığımdan pardon saflığımdan onun benden hoşlanabileceğini düşünemedim. Büyük ihtimalle de o da kendisinden hoşlanmadığımı düşündü.eeee bu kadar yanaşmaya çalışıp terslenince böyle düşünmesi normal. Ama ben cidden çok aşıktım ve sanırım aşk gözümü kör etmişti. Yaptıklarını göremiyordum. 4 yıl boyunca onunla hiç konuşmadım. Çünkü dilim tutuluyordu. Konusursam rezil olacam diye korkuyordum. O benimle bana rağmen 2-3 kez konuşmaya çalıştı. Tabi kendi kendine konuşmuş gibi oldu L Mezuniyet gecesinde benle oynamaya çalıştı yine görmedim. Ordan uzaklaştım. 2 gün sonra da Kep törenine de gelmedi. Hiç bir arkadaşıma bu konuyu açamadım. Canım bir sıkkındı ki onu son kez göremediğimden. Bende gittim hiç yapamam sandığım şeyi yaptım. Faceden ekledim. Kabul etti tabi..önceleri aşk acısı , isyanları oynayan sayfası intikam konuları sözleriyle dolmaya başladı. 4 ay sonra doğum günümü kutlamamasını sebep sayıp onu sildim. İsteseydi benimle konusurdu. Demek ki sevmemiş diye düşündüm. Kızlar neyse bu konu çok uzun. Uzar gider yani. Ben zaten onu ilk gördüğüm günden yaşadığımız her şeyi anlatan defterler hazırlamıştım.
Aradan yıllar geçti. Kadere bak ki onun memleketine atandım. İnanmayacaksınız ama şu an onun oturduğu mahallede yaşıyorum. bunu kesinlikle sonradan öğrendim. Ve hangi akla hizmet ona hazırladığım yazılar mektuplar defterler hediyeler hepsini de memlekette okunma ihtimaline karşı yanımda getirdim.
bu arada eski halimden 10 kilo fazlayım. özgüvenim yerlerde. karşısına çıkamam. ama çıkmak da istiyorum. çünkü ben hayatımda sadece onu sevdim. çünkü içimde kalan o kadar şey var ki . kapatamadığım.şimdi siz söyleyin bana ben ne yapayım. ancak buraya yazınca rahatlıyorum

Onun hayatında birisi var mı? Sosyal medyasını falan takip ediyor musunuz? o da yalnızsa eğer ben mesaj atmakta sakınca görmüyorum.

Adami tanima firsatin oldu mu bu 4 yilda? Ulasamadigin icin buyutmussun askini icinde ama karsindaki kisi senin kalbindeki kisi mi gercekten? Bunu anlaman lazim. Kilodan falan bur sey olmaz. Kendine guven diyecegim de biraz fazla icine kapanik gordum seni. Bir uzmanla gorus faydasini gorursun.

Onun hayatında birisi var mı? Sosyal medyasını falan takip ediyor musunuz? o da yalnızsa eğer ben mesaj atmakta sakınca görmüyorum.

sosyal medyadan bakıyorum arada. ama şimdiye kadar ciddi olarak hiç biriyle birlikte olduğu kanısına kapılmadım. ama ne diye mesaj atacam. zamanında ekledim faceden sonra sildim .şimdi nasıl eklerim tekrardan

Adami tanima firsatin oldu mu bu 4 yilda? Ulasamadigin icin buyutmussun askini icinde ama karsindaki kisi senin kalbindeki kisi mi gercekten? Bunu anlaman lazim. Kilodan falan bur sey olmaz. Kendine guven diyecegim de biraz fazla icine kapanik gordum seni. Bir uzmanla gorus faydasini gorursun.

dediğin gibi de olabilir. ulaşamadığım için büyümüştür gözümde ama üniversitede içine kapanık biriydim. şimdi kilo dışında özgüvenim var. kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.

kızlar nolur bana yardım edin. ben biraz odunumdur. şimdi yanımdan geçse yine bakamam. hem ondan öncesi sanırım biraz zayıflayıf karşısına çıksam daha iyi olacak.. 1. önceliğim burda diyet sayfasına katılayım. oluırda zayıflarsam 2 ay sonra buraya size dönerim. o zamanda yapmam gerekenleri söylersiniz. ya da bilmiyorum.

Oooo ilişkinin bir altı arkadaşlıgin bir ustu donemler. En sevdigim. Nasil biriydi acaba. Bence adimi sen at. Faceden ekle hazir oraya atanmisken orayla ilgili sorular sor. Muhtemelem nerde oturuyosun geyigide doner. Eger bulusmak isterse ve bu bulusma zincirleri devam eder bi işik olursa bende sana ait emanetler var diyip ver defterleri. Ama oglanin egosu tavan yapar mi bilemedim :)

Oooo ilişkinin bir altı arkadaşlıgin bir ustu donemler. En sevdigim. Nasil biriydi acaba. Bence adimi sen at. Faceden ekle hazir oraya atanmisken orayla ilgili sorular sor. Muhtemelem nerde oturuyosun geyigide doner. Eger bulusmak isterse ve bu bulusma zincirleri devam eder bi işik olursa bende sana ait emanetler var diyip ver defterleri. Ama oglanin egosu tavan yapar mi bilemedim :)

2 yıldır burdayım. ne sorabilirim ki. hem zamanında faceden ekledim ego tavan oldu. defter konusu şimdi beni de düşündürmeye başladı. sanırım defteri işin içine karıştırmamalıyım. olurda bişi olursa belki o zaman veririm. iyi hatırlattın saol

Zayıflamayı falan beklerken hayatına biri girebilir çok üzülürsün.
Erteleyip durdun kaç yıl ne oldu?
Hep pişmanlık.

Bence çık karşısına.
Merhaba de hatırladın mı de.
Arkadaşça görüşürken diyetini de yap yani.
Ama kendini bir hatırlat şimdiden.

Zayiflayayim once ne demek.
Ne olmus 10 kilo aldiysan 10 yil gecmis sonucta.
Bosversene en kotu ne olabilir konusmak istemedigini belirtir.
Sende keyfin bilir der yoluna bakarsin.
Ekle ve hemen yaz.mahallesine atandigini bu tesadüf ile yazdigini soyle.basla konusmaya iste

Zayıflamayı falan beklerken hayatına biri girebilir çok üzülürsün.
Erteleyip durdun kaç yıl ne oldu?
Hep pişmanlık.

Bence çık karşısına.
Merhaba de hatırladın mı de.
Arkadaşça görüşürken diyetini de yap yani.
Ama kendini bir hatırlat şimdiden.

çok güzel diyorsun da facebookta herkese açık yazmıştım . takip ediyorsa buraya atandığımı biliyor . istese kendi bulurdu diye kendimle çelişiyorum resmen. :(

Zayiflayayim once ne demek.
Ne olmus 10 kilo aldiysan 10 yil gecmis sonucta.
Bosversene en kotu ne olabilir konusmak istemedigini belirtir.
Sende keyfin bilir der yoluna bakarsin.
Ekle ve hemen yaz.mahallesine atandigini bu tesadüf ile yazdigini soyle.basla konusmaya iste

keşke söylediğin kadar kolay olsaydı.

2 yıldır burdayım. ne sorabilirim ki. hem zamanında faceden ekledim ego tavan oldu. defter konusu şimdi beni de düşündürmeye başladı. sanırım defteri işin içine karıştırmamalıyım. olurda bişi olursa belki o zaman veririm. iyi hatırlattın saol

Belli ki kilo olayını takıntı edeceksin:) önce bunu hallet

Ama sonra kesinlikle ekleme de onu bulup konuşma da. Seni görüp konuşabileceği tesadüfler yarat ki peşinde olduğunu anlamasın. Tabi önce öğrenebiliyorsan sevgilisi olup olmadığını öğren.

Defter işini bence de karıştırma.

keşke söylediğin kadar kolay olsaydı.
Kolay : )))
Yok mu yaninda bir arkadasin al destek olsun sana hemen ekle ve hemen yaz : )
Bu kadar yil olmus bir arim atmalisin.cesaret bile degil bunun icin gereken dedim ya en kotu konusamam der.
Ayy hadi cok heyecanli.sonra gorusur konusursunuz ve defterleride verirsin belki

Belli ki kilo olayını takıntı edeceksin:) önce bunu hallet

Ama sonra kesinlikle ekleme de onu bulup konuşma da. Seni görüp konuşabileceği tesadüfler yarat ki peşinde olduğunu anlamasın. Tabi önce öğrenebiliyorsan sevgilisi olup olmadığını öğren.

Defter işini bence de karıştırma.

çok haklısın. bende peşindeymişim gibi görünmek istemiyourm. sanki tesadüf eseri karşılaşmışız gibi olsun. olsun da o da nasıl olur acaba

Back
X