• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanmayan Defter...

Hala 18 gibisinuz ilgincsiniz. 30 yasinda bir kadin gibi face ekleyin hatta tlf isteyin. Ben unv ark hatirladin mi gulucuk . Senin mahallene atandim bana yardimci olur musun en iyi market hangisi gulucuk. Aha da bitti gitti. Ne bu diyetler gizemler bilmemneler anlamadim ki.
 
Atacağınız mesajı da yazayım tam olsun :)


Merhaba x
Beni hatırladın mı
Aynı bölümdeydik
Nerelerdesin nasılsın görüşmeyeli?
Ben senin memleketine atandım biliyo musun?
 
Hala 18 gibisinuz ilgincsiniz. 30 yasinda bir kadin gibi face ekleyin hatta tlf isteyin. Ben unv ark hatirladin mi gulucuk . Senin mahallene atandim bana yardimci olur musun en iyi market hangisi gulucuk. Aha da bitti gitti. Ne bu diyetler gizemler bilmemneler anlamadim ki.
Aynen ya ben çatladım burada
Kim olduğunu bilsem bu kızın adına mesaj atardım :)
 
Içim şişti okurken :) cok olumsuz bakiyosunuz. Ben de ayni sizin gibiydim ama. Ilkokulda asik oldugum cocugu surekli doverdim. Lisede biriyle ciktim surekli trip atip eziyet ettim. Sonra birine cok fena tutuldum. Terk etti baskasindan sebep. Sonra geri döndü mesajlar atip yalvardi. Deli gibi asik olmama ragmen yillarca mesaj atmadim. Universitedeyken de odun gibi davrandim kimseye yuz vermedim. Baska biriyle yaptigim kisa evlilik sonrasi asik oldugum cocuk tekrar cikti yalvardi etti. 6 ay kadar konustuk aa ne goreyim ben adam sanmisim. Fossss.

Keske diyorum yillarca aci cekecegime gurur yapip konusmayacagima vaktinde 1 ay vakit gecirseymisim.

Artik oyle degilim. Net davraniyorum. Gururdan kazanilsaydi deli gibi yanarken yazmayarak ben kazanirdim. Fosss.

He bu duygularim o zamanlara hasti. Simdi hic birinden eser yok :)

Siz de bence hayati kendinize bu kadar zorlastirmayin. Seviyosaniz soyleyin. Olumsuz olursa oldu iyi gunler deyin hayatiniza bakin. Bu kadar atraksiyona gercekten gerek yok :)
 
Ben olsam pişman olmamak icin yazardim. Bence arkadasca yaklasiyor gibi mesaj atin. Ne kaybedersiniz ki.. icinizde kalmis unutamamissiniz. Keske dememek icin yazin. Belki onu tanima firsatiniz olacak ve karakterini begenmeyeceksiniz. Iyi ki tanimisim ki icimde kalmamis dersiniz.
 
Çıkacaksın karşısına" heytt bana deli x derler ulan seni almaya geldim yeter artık" dersin. Çok cool olur bence:)
 
Atacağınız mesajı da yazayım tam olsun :)


Merhaba x
Beni hatırladın mı
Aynı bölümdeydik
Nerelerdesin nasılsın görüşmeyeli?
Ben senin memleketine atandım biliyo musun?

+1. Ya bu kadar basit aslında kıvranmaya ne gerek var anlamıyorum. İngiltere prensi mi sanki. En kötü sevgilisi vardır ama böyle kıvranmakta iyidir her halükarda. Siler atarsın olmadı.
 
Bence pisikolojik destek almalisin.
10 sene tanımadığın bir insana aşık olmak hic sağlıklı değil.

Kendi kendine sevmiş sonra küsmüşsün...
 
Bu on senede hayatınıza giren biri, yaşadığınız bir ilişki oldu mu peki? Ben adamın bu durumun farkında olduğunu sanmıyorum açıkçası. Arada sırada konuşmaya çalışması normal, sınıf arkadaşı sonuçta. Sevse konuşurdu vs. demişsiniz ya bence onda öyle bir duygu yoktu zaten. Sizin tavrınız yumuşak olsa belki ilerlermiş ama çok enteresan davranmışsınız. Gerçekten dediğiniz gibi bir zamanlar aklında olsaydınız eklediğinizde konuşurdu, doğum gününüzü fırsat bilip yazardı. Sildiğinizi fark etmiş bile olmayabilir, o yüzden atandığınız yeri görmemiştir. Bilmiyorum bana sorarsanız tesadüf yaratıp karşısına çıkmaya çalışın. O şehirle ilgili yardım almak için yazın diyeceğim iki yıldır oradaymışsınız. İnsan iki sene yaşadığı yerle ilgili neyi bilmiyor olabilir ki artık.
 
hiç düşünme bence bi mesaj atabilirsin ona kimseye zarar gelmez seviyorsan asla gurur yapma inan sonradan çok pişman oluyorsun ama iş işten geçmiş oluyor..
 
bence ekle mesaj at en fazla reddedilirsin ama ömür boyu kafandan silersin hem 10 kilo alman o kadar önemli birşey değil herkes fit olacak diye bir şey yok kendine güzel bak kalbini temiz tut özgüvensiz karamsar olma evrene pozitif mesaj gönder herşey güzel olur inan buna eğer olmazsada hayırlısı böyleymiş ama bence olur kaderinde insan onun olduğunu düşünüyorum çünkü çok yakın arkadasım vardı oda senin gibi birini sevdi ayrıldılar aradan yıllar geçti görüştükleri oldu ama o çocugu unutmadı memlekete gitti 1 sene sonra konuşmuş nişanlandılar şuan mutlu. elinden geleni yap taktir Allahın. Kilo takılıcak bir şey değil önemli olan kendinle barışık olup konuşabilmem hakkında hayırlısı olsun dilerim güzel haberlerini alırız
 
Bence hiç bulaşma çok üzülürsün. Çünkü sen de normal değilsin ve intikam bilmem ne sözleri yazan insan da normal değil. Hayatlarınızı yakmayın.
 
kızlar çok saolun fikirlerinizi paylaştığınız için. ama dediğim gibi sanırım tesadüfen karşıma çıkmasını beklemekten başka çarem yok. bazılarınızın dediği gibi gözümde büyütmüşüm, belki konuşsam geçecek ama şunu da belirteyim diğer psikolojik destek almalısın yazan arkadaşlara istinaden ben 10 yıl boyunca bu kişiyi beklemedim hayatıma 2-3 kişi girdi ama onun yeri hep ayrıydı onun memleketine atanınca da eski duygular depreşti. yani psikolojik tedavi almalısın diyenlere cevabımda arkadaşlar çok şükür ben onsuz 1o yıl hayatımı devam ettirdim . ettiririm de. çok şükür atandım. çok şükür çevremde sevilen ve sayılan biriyim. sadece hayatımı ona adamadım. o arkadaşlar; önerileriniz için saolun da ben tedavilik bir durum göremiyorum..diğer bütün arkadaşlar da çok saolsunlar güzel fikirleri için, bu hikayenin sonunu mutlaka ne zaman olursa olsun buraya yazacağım, mutlu ya da mutsuz son...
 
Vee böylelikle macera başlamış oldu. Ne macera ama. 4 yıl boyunca kendi kendime içimde bir aşkı büyüttüm. Onu her gördüğümde yolumu çevirmeler , yüzüne bakmayıp o yokmuş gibi davranmalar, benle konuşmaya çalıştığında cevap vermemeler, yanıma gelip oturduğunda suratımı çevirmeler, yani anlayacağınız ben o zamanlar salaklığımdan pardon saflığımdan onun benden hoşlanabileceğini düşünemedim. Büyük ihtimalle de o da kendisinden hoşlanmadığımı düşündü.eeee bu kadar yanaşmaya çalışıp terslenince böyle düşünmesi normal. Ama ben cidden çok aşıktım ve sanırım aşk gözümü kör etmişti. Yaptıklarını göremiyordum. 4 yıl boyunca onunla hiç konuşmadım. Çünkü dilim tutuluyordu. Konusursam rezil olacam diye korkuyordum. O benimle bana rağmen 2-3 kez konuşmaya çalıştı. Tabi kendi kendine konuşmuş gibi oldu L Mezuniyet gecesinde benle oynamaya çalıştı yine görmedim.
Ben zaten onu ilk gördüğüm günden yaşadığımız her şeyi anlatan defterler hazırlamıştım.

Bu konu bir tek bana mı acaip anlamsız geldi?
yani yanlış anlamayın ama şu okuduklarımdan değil ilişkinin İ sini çıkartmayı, arkadaşlığın A sını dahi çıkartamadım.
Yaşadığımız her şeyi yazdım demişsiniz, ben mi kaçırdım ne yaşadınız ki kendi içinizde kendinize platonik duygularınız dışında?
şeyi sorucam bi de çok sevdim diyorsunuz, ama ilk paragrafta yazılanlar? yani bir insan kör kütük aşık olduğu birine nasıl ters davranır, yüzüne bakmaz, konuşmaz?hele ki yokmuş gibi davranmak falan hakaret resmen.aşkın doğasına ters bir durum bu.. eski pembe dizilerden mi etkilendiniz.cidden eleştirmek için değil sizi anlayabilmek adına soruyorum.
30 yaşınıza gelmişsiniz, hala bir mesaj atıp merhaba diyecek cesaretiniz yok.bence bu durumda daha başka bir sıkıntı var, psikolojik gibi...
 
Ay peki evlenmis mi naapmis bu adam :) onu bi soyleseydin :)
 
Sizi anlıyorum. Ama siz bile bir sey yapamayacakken bizlerin bir cozum bulmasi anlamsiz olacak.
Sacma bulmuyorum ama o defter aciksa kapatmalisiniz ve bunun icinde konusmalisiniz.
Egolu biriyle evlenmek istemezsiniz diye dusunuyorum .
Egoluysa zaten uzak durursunuz .
Zamanı biz degil , o bizi kovaliyor.
Eklemek zorunda degilsiniz ..
Ekle , sil , engelle .. bu tur seyleri onemsememelisiniz bence.
Seviyorsunuz , sevdi , sevecek , o kisi degil..
Sorularinizin cevabini yazisarak ogrenebilirsiniz.Ve bence yazmalisiniz
Daha sonrasi konusarak cesaretlenebilirsiniz.
Kapanmayan bir defterle baskasina kapanmamis bir defter olabilirsiniz.
Yazin ve kaderinizi yasayin .
 
Bence öncelikle sağlıklı bir iletişim için tedavi olmalisin.Yaşadiklarin sosyal fobiye benziyor.Sosyal fobililer hoslandiklari insanlardan bile bu denli kaçar.
Kendini ifade edemezsen sonrasi senin icin hayal kirikligi olmasin.
 
Back
X