kapanmayi düşünüyorum yardımlarınız gerek :)

Oncelikle hayirli olsun. Rabbim kararinizda sabit kilsin. Kendiniz soylemissiniz zaten. Su an ki pantolonlarinizi kullanmaya devam etmek icin diz alti tunikler alirsiniz. Bundan sonra yavas yavas etek ustu gomlek yada bluz ve tek parca elbiseler alarak cesitleriniz artar.

Herkes sal rahat oluyor diyor ama ben ilk kapandigimdan bu yana hic sal takmadim. Twill ipek esarpla cok rahatim. Zamanla nasil baglanir ogreniyor insan. Baslarda ayna karsinda saatlerce esarp yapiyorken simdi 5 dk da esarp yapip cikiyorum.

Size tavsiyem saldan degisiklik olsun derseniz twill ipek esarp alin. Cok rahat islanmadigi surece onu hic bozulmuyor ve daha sık duruyor.

merhaba benımde kapalılıkta bırıncı haftamm oldu bugun tunık pantolon ıyı ama boyunuz varsa uzun etek bluz yada uzun elbıse daha sık oluyor
Çok seviyorum elbise sanırım kullanırım. Ben biraz kokosumdur zaten hep pantolon giyemem :)

Mutlaka denicem canım. Twill dediğin kaymayan oluyor sanırım değil mi

Mutlaka denicem canım. Twill dediğin kaymayan oluyor sanırım değil mi

Evet kaymiyor hemde twil modelleri daha spor oluyor. Oyle cicekli felan degilde geometrik desenli. Normal ipekten daha tok. Ne kadar kaymiyor desekte yonede duz durmasi icin usttan iki tane igne sart. O zaman sabahtan aksama kadar bile duraan yagmur yagmadigi surece banamisin demez.

Hımm anladım çok tesekkur ederim

Öncelikle hayırlı olsun, layıkıyla kapanmak istiyorum dediğiniz için ferace ve pardesu tavsiye ederim, ferace özellikle renk renk hem de çok rahat, altına pantolon tamamdır, pardesuden feraceye ggeçtim ben

Öncelikle hayırlı olsun, layıkıyla kapanmak istiyorum dediğiniz için ferace ve pardesu tavsiye ederim, ferace özellikle renk renk hem de çok rahat, altına pantolon tamamdır, pardesuden feraceye ggeçtim ben
Pardesu yu sevmiyorum ben ona şu an hazır değilim. Pantolon uzun tunik elbiseler daha çok bana göre

ben şu dakika kapansam dolabı feraceyle doldururum o kadar hoşuma gidiyor ki gençlerde de görüyorum çok şık ve spor görünüyolar

kapanacaksan ve hakıkaten bunu hakkıyla yapmak ıstıyorsan tunık pantolon gıymen dogru olmaz uzun bır ferace ve şal al şimdilik gösterıslı dıkkat cekılecek sekılde gıyınmemeye özen göster

Öncelikle hakkını vererek tesettürü yaşamanızı ve bununla birlikte bir çok şeyi diliyorum ama yazamıyorum konu kapanmasın :)
Salaş siyah tunik ve siyah şal her daim inanılmaz kurtarıcıdır. Mutlaka bulunsun. Yani birçok şey yazasım var ama hepsi moda ve gösteriş oluyor. Asıl amaca uymuyor, yazamıyorum.

Canım brnde kapalı değilim ama modanisa , tozlu gibi sitelerde harika takımlar var bir bak istersen

en çok tunik al bence pantolonlarının üzerine giyersin rahatça.

Bende yaklaşık 3 ay oldu kapanalı. Ferace büyük kurtarıcı oluyor. Bana da sapsik58 cok yardımcı olmuştu sagolsun :))))

Teşekkür ederim kızlar bakalım Allah utandirmasin inşallah :)

Ne mutlu sana esmacım bunları dert etme bence layıkını kapanmakla yapıyorsun zaten gerisi gelir cnm içinden geldiği gibi giyin şalını tak yalnız ben bazı kapalılara kızıyorum daracık giyinip başını kapayanlar,beyaz etek,pantalon,elbise giyip içinin astarından bi haber olup içini gösterenler yani demek istediğim hatların belli olmasın inan gerisi teferruat rabbim hac'da nasip etsin inşallah

Tunik ve pardesü acayip rahattır. Uzun ince tünikler hele hem ev kıyafeti, hem dışarı kıyafeti oluyor. İstanbul da Fatih te, Ümraniye de çeşit çok bol.

Ben genelde anneme diktiriyorum uzun önü çıtçıtlı yada düğmeli tunikler gerçekten kurtarıcı oluyor altına pantolon çek bide şal tamamdır, ilk zamanlarda şal ile başlarsın sonra eşarba alışırsın ben şuan eşarbı daha çok seviyorum daha ağır duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…