Evet çok çok güzel bende böyle düşünüyorum canimKapalı değilim. Kararınızdan dolayı tebrik ederim. Bu tarzı çok yakıştırıyorum türbanlılara ben. Eki Görüntüle 1636476
Çok seviyorum elbise sanırım kullanırım. Ben biraz kokosumdur zaten hep pantolon giyemem :)merhaba benımde kapalılıkta bırıncı haftamm oldu bugun tunık pantolon ıyı ama boyunuz varsa uzun etek bluz yada uzun elbıse daha sık oluyor
Mutlaka denicem canım. Twill dediğin kaymayan oluyor sanırım değil miKendiniz soylemissiniz zaten. Su an ki pantolonlarinizi kullanmaya devam etmek icin diz alti tunikler alirsiniz. Bundan sonra yavas yavas etek ustu gomlek yada bluz ve tek parca elbiseler alarak cesitleriniz artar.
Herkes sal rahat oluyor diyor ama ben ilk kapandigimdan bu yana hic sal takmadim. Twill ipek esarpla cok rahatim. Zamanla nasil baglanir ogreniyor insan. Baslarda ayna karsinda saatlerce esarp yapiyorken simdi 5 dk da esarp yapip cikiyorum.
Size tavsiyem saldan degisiklik olsun derseniz twill ipek esarp alin. Cok rahat islanmadigi surece onu hic bozulmuyor ve daha sik duruyor.
Mutlaka denicem canım. Twill dediğin kaymayan oluyor sanırım değil mi
Hımm anladım çok tesekkur ederimEvet kaymiyor hemde twil modelleri daha spor oluyor. Oyle cicekli felan degilde geometrik desenli. Normal ipekten daha tok. Ne kadar kaymiyor desekte yonede duz durmasi icin usttan iki tane igne sart. O zaman sabahtan aksama kadar bile duraan yagmur yagmadigi surece banamisin demez.
Zaten zor olur eşarp canım sen şal ile başla sonra gerisi gelirEşarp çok zor geliyor bana ya onu öğrenmem gerek ama anca bi kaç ders şart :) sallar i çok beğeniyorum ben yaa :))
Ay inşallah canım ya :) çok hevesliyim bakalım Allah utandirmasinZaten zor olur eşarp canım sen şal ile başla sonra gerisi gelir
Pardesu yu sevmiyorum ben ona şu an hazır değilim. Pantolon uzun tunik elbiseler daha çok bana göreÖncelikle hayırlı olsun, layıkıyla kapanmak istiyorum dediğiniz için ferace ve pardesu tavsiye ederim, ferace özellikle renk renk hem de çok rahat, altına pantolon tamamdır, pardesuden feraceye ggeçtim ben
Merhaba kızlar :)
Allah nasip ederse çok yakın zamanda kapanmayi düşünüyorum. Bana yardmci olur musunuz. Mecbur dolabı değiştirmem gerek . Sal ve bi kac tunik aldim ama ne almalıyım yani nereden başlamalıyım pek bilmiyorum. Hayat kurtaran bi parça vardır illaki herkesin dolabinda bende şimdi yardım istiyorum Layıkıyla yerine getirmek istiyorum ama tabi bi tecrübem yok tecrübeler bana bi baksın lütfen :)
Ne mutlu sana esmacım bunları dert etme bence layıkını kapanmakla yapıyorsun zaten gerisi gelir cnm içinden geldiği gibi giyin şalını tak yalnız ben bazı kapalılara kızıyorum daracık giyinip başını kapayanlar,beyaz etek,pantalon,elbise giyip içinin astarından bi haber olup içini gösterenler yani demek istediğim hatların belli olmasın inan gerisi teferruat rabbim hac'da nasip etsin inşallahMerhaba kızlar :)
Allah nasip ederse çok yakın zamanda kapanmayi düşünüyorum. Bana yardmci olur musunuz. Mecbur dolabı değiştirmem gerek . Sal ve bi kac tunik aldim ama ne almalıyım yani nereden başlamalıyım pek bilmiyorum. Hayat kurtaran bi parça vardır illaki herkesin dolabinda bende şimdi yardım istiyorum Layıkıyla yerine getirmek istiyorum ama tabi bi tecrübem yok tecrübeler bana bi baksın lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?