kapanmayi düşünüyorum yardımlarınız gerek :)

Tişörtlerin kullanılması için güzel bir ceket kurtarıcıdır. .

Pantolon tunik & etek ceket kombin yapabilirsiniz. .

Hayırlı olsun canım benim ♡
Çok teşekkür ederim ya böyle ilgili destekleyici yorumlar beni daha da mutlu ediyor :)
 
bende yeni kapandım sayılır tunik ve pantolon büyük kolaylık. layıklıyla yerine yerine getirmek istiyosan tabi dini ve uzun boyutları farklı tabiki ama bende yeni yeni yavaş yavaş kapalılığa ayak uyudruyorum.
 
Ya bende böyle giyinirim diyorum çünkü pardesü benlik bişey değil daha 24 yasindayim nefsim de sanırım biraz zorluyor :) e ferace de her gün giyilmez ama arada giyerim ben büyük çoğunlukla pantolon tunik elbise etek.bluz öyle giyinirim sanırım :) en azından simdlik
 
bencede bende daha 25 yaşındayım ve zamanla ferace ve pardesü giyebilirim şimdiden birden o kadar kapanamam zamanla istekle olur bu işler..
 
Onu tabiki anladim 'dusunuyorum' demissiniz. Yani daha karar verilmemis. Yada kendinize tarih mi belirlediniz?
Tarih belirledim canım kismetse bayramdan hemen sonra eşimin kuzeninin düğünü var o düğüne kapalı gitcem :)
 
Gerçekten ve gereğince kapanmaktir tesettür ki ne yazık ki zamanimizda hic birimiz bunu yapamıyoruz tesettur baş kapatıp pantalon giymek değildir dapdar bi pardesu giymek değildir herseyinle kendini sana haram kişilerden korumak demektir sana sadece gereken bol bir dış kıyafet topuzsuz bir eşarp budur .
 
Kesinlikle ferace almalisin hakkını vererek kapanmak istiyorsan. Renkli kısa dar moda için yapılan tesettur kıyafet adı altındaki parçalar malesef tesetturu baltalamak karalamak uğruna yapılan bir akimdir. Hakkını vermek istiyorsan ferace almalisin içine ne giydiğinin önemi olmadığı için çok zorluk da cekmezsin. Rabbim daim etsin inşallah hayırlı olsun :)
 
Eşarp çok zor geliyor bana ya onu öğrenmem gerek ama anca bi kaç ders şart :) sallar i çok beğeniyorum ben yaa :))

Merhaba canim benim, hazir konuna yonlendirilmisken yorum yapmamak olmaz dedim.
Sal modelleri olarak ayni diger kardesimiz gibi ayni siteyi onericem sana: facebooktan hijab is my diamond sayfasi.
Sal modelleri cok hos oluyor ordki kizin. Tabi youtubedada bursuru sal baglama modelleri var.
Yine hijab is my diamond sitesinden giyim tarzini belirleye blirsin.
Ama tabi soylemeden edemiycem: pekte o sitenin modasina kaptirma kendini.
Kendin olc tart islama uygunmudur degilmidir diye ona gore o tarzini yaratmaya calis.
Bazen hijabdan daha cok fashion on sirada oluyor maalesef cunku
 
Tarih belirledim canım kismetse bayramdan hemen sonra eşimin kuzeninin düğünü var o düğüne kapalı gitcem :)

Hadi hayirlisi olsun o zaman. Kucuk kiz kardesim bir sabah uyandi ve bana esarp yakisr mi diye sordu. Haliyle sana hersey yakisir falan dedik. aksaminda eve tesetturlu geldi. Yaz tatiline giderkn acilir dedik ama tatile gelmedi. Yaklasik 4 senedir tesetturlu. Herkes cok sasiriyor. Abla dovmeli piercingli kardes tesetturlu ) ruyanda ne gordun ne etkiledi seni diyoruz cevap vermiyor. Birden icten gelen birsey sanirim. O yuzden sordum size daha karar asamasinda misiniz diye :))
 
Hihihi yaa hakkımızda hayırlısı içten bi anda gelen şeyler bunlar Allahım utandirmasin :))
 
Siyah uzun pardesüm var içine ne istersen giy zamanla olur inş kıyafetiniz bi tane alında şimdilik
 
Hijab is my Diamond sitesinin kesinlikle tesettür le uzaktan yakından alakası yok benim fikrim tabiki .. :)
 
Hijab is my Diamond sitesinin kesinlikle tesettür le uzaktan yakından alakası yok benim fikrim tabiki .. :)
Smdi baktım o siteye bnde merak edip yok cnm o ne öyle bütün hatlar ortada çoğu resimde. Bu biraz şalı aksesuar gibi kullanmis :)
 
Merhaba,
yazınızı simdi okudum. Kapanabildiniz mi merak ettim :)
Canım merhaba yorumunu tesadüfen 4 yıl sonra gördüm evet kapandım tam da o zamanlar dediğim gibi eşimin kuzeninin dugunune kapalı gittim 5 yıl oldu darısı tüm isteyenlere insallah
 
Merhaba canim bende yeni kapandim oldukça açık sacik biriydim üstelik asure günü kapandim
Seninde hayirli olsun kapanma kararin..
Ben dolabimdakileri atmadim vermedim evde giyiyorum rahat hemde şık oluyorum

Firfirli toka, bir adet igne oyaiz tülbent cengelli igneler ve farkli büyüklükte igneler almani oneriyorum. Firfirli boneyi de unutma 2 tane alsan yeter. Ilk olarak saçını topuz yap tepeye dohru ama cok cikarma tepene doğru topuzu sonra firfirli toka geçir sonra firfirli boneni tak ve normal tülbent baglar gibi bagla her bir kosesini kafana at sonra arkayo duzelt sonra bas ortunu katlla 1 2 cm olacak sekilde ort basina dogru aonra gidikta ignele ve sekil ver. Bu şal bağlama anlatimi.

Kiyafete gelince tek parca olsun ve her yerimi belli etmesin diye buyuk beden boydan 5 6elbise aldim ben hem kaliteli hem ucuz hemde cok şıklar sahsen. Pantolonlarin ustune de uzun yine buyuk beden tunikler aldim.

Namaz kilmak icinde hem bas ortulu hem de boydan elbiseli namaz elbiseleri var 40 tl ye aldim harika birsey cok kolay onuda alabilirsin. Eger elbiseleri nerden aldin dersen instagram hesaplarini verebilirim.

Hayırlı olsun kuzum
 
Canım merhaba yorumunu tesadüfen 4 yıl sonra gördüm evet kapandım tam da o zamanlar dediğim gibi eşimin kuzeninin dugunune kapalı gittim 5 yıl oldu darısı tüm isteyenlere insallah
Sen kapanmissin ben yeni görüp okudum yanitladim ama olsin herkes gorur belki faydalanır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…