Çok teşekkür ederim ya böyle ilgili destekleyici yorumlar beni daha da mutlu ediyor :)Tişörtlerin kullanılması için güzel bir ceket kurtarıcıdır. .
Pantolon tunik & etek ceket kombin yapabilirsiniz. .
Hayırlı olsun canım benim ♡
Ya bende böyle giyinirim diyorum çünkü pardesü benlik bişey değil daha 24 yasindayim nefsim de sanırım biraz zorluyor :) e ferace de her gün giyilmez ama arada giyerim ben büyük çoğunlukla pantolon tunik elbise etek.bluz öyle giyinirim sanırım :) en azından simdlikbende yeni kapandım sayılır tunik ve pantolon büyük kolaylık. layıklıyla yerine yerine getirmek istiyosan tabi dini ve uzun boyutları farklı tabiki ama bende yeni yeni yavaş yavaş kapalılığa ayak uyudruyorum.
Anlaşılmayan neyi var anlamadım yakın bi zamanda tesettürlü olmayı düşünüyorum dedim
Tarih belirledim canım kismetse bayramdan hemen sonra eşimin kuzeninin düğünü var o düğüne kapalı gitcem :)Onu tabiki anladim'dusunuyorum' demissiniz. Yani daha karar verilmemis. Yada kendinize tarih mi belirlediniz?
Eşarp çok zor geliyor bana ya onu öğrenmem gerek ama anca bi kaç ders şart :) sallar i çok beğeniyorum ben yaa :))
Tarih belirledim canım kismetse bayramdan hemen sonra eşimin kuzeninin düğünü var o düğüne kapalı gitcem :)
Hihihi yaa hakkımızda hayırlısı içten bi anda gelen şeyler bunlar Allahım utandirmasin :))Hadi hayirlisi olsun o zaman. Kucuk kiz kardesim bir sabah uyandi ve bana esarp yakisr mi diye sordu. Haliyle sana hersey yakisir falan dedik. aksaminda eve tesetturlu geldi. Yaz tatiline giderkn acilir dedik ama tatile gelmedi. Yaklasik 4 senedir tesetturlu. Herkes cok sasiriyor. Abla dovmeli piercingli kardes tesetturlu) ruyanda ne gordun ne etkiledi seni diyoruz cevap vermiyor. Birden icten gelen birsey sanirim. O yuzden sordum size daha karar asamasinda misiniz diye :))
Smdi baktım o siteye bnde merak edip yok cnm o ne öyle bütün hatlar ortada çoğu resimde. Bu biraz şalı aksesuar gibi kullanmis :)Hijab is my Diamond sitesinin kesinlikle tesettür le uzaktan yakından alakası yok benim fikrim tabiki .. :)
Canım merhabaMerhaba,
yazınızı simdi okudum. Kapanabildiniz mi merak ettim :)
Merhaba canim bende yeni kapandim oldukça açık sacik biriydim üstelik asure günü kapandimMerhaba kızlar :)
Allah nasip ederse çok yakın zamanda kapanmayi düşünüyorum. Bana yardmci olur musunuz. Mecbur dolabı değiştirmem gerek . Sal ve bi kac tunik aldim ama ne almalıyım yani nereden başlamalıyım pek bilmiyorum. Hayat kurtaran bi parça vardır illaki herkesin dolabinda bende şimdi yardım istiyorum Layıkıyla yerine getirmek istiyorum ama tabi bi tecrübem yok tecrübeler bana bi baksın lütfen :)
Sen kapanmissin ben yeni görüp okudum yanitladim ama olsin herkes gorur belki faydalanırCanım merhabayorumunu tesadüfen 4 yıl sonra gördüm evet kapandım tam da o zamanlar dediğim gibi eşimin kuzeninin dugunune kapalı gittim 5 yıl oldu darısı tüm isteyenlere insallah
Sen kapanmissin ben yeni görüp okudum yanitladim ama olsin herkes gorur belki faydalanır
Hahaha evet canımmSen kapanmissin ben yeni görüp okudum yanitladim ama olsin herkes gorur belki faydalanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?