- 19 Eylül 2015
- 49
- 45
- 3
- 45
Teşekkürler etiketlediginiz içinFerace Ferace deyinceFeraceli geldi aklıma :)
Canım öncelikle pantolonlarını atma en kurtarıcı parçam benim ferace tabikideMerhaba kızlar :)
Allah nasip ederse çok yakın zamanda kapanmayi düşünüyorum. Bana yardmci olur musunuz. Mecbur dolabı değiştirmem gerek . Sal ve bi kac tunik aldim ama ne almalıyım yani nereden başlamalıyım pek bilmiyorum. Hayat kurtaran bi parça vardır illaki herkesin dolabinda bende şimdi yardım istiyorum Layıkıyla yerine getirmek istiyorum ama tabi bi tecrübem yok tecrübeler bana bi baksın lütfen :)
Teşekkür ederim canım ya :) istanbuldayimCanım öncelikle pantolonlarını atma en kurtarıcı parçam benim ferace tabikideiçine giyiyorum pantolonu,tisortü ohh misss ben şalı herkese yakıstırmıyorum başörtü bence daha hoş ama sen bilirsin genede
Medine eşyaları satan yerlerden uygun fiyatlı feraceler bulabilirsin kaygan şal veya başörtü sakın alma pamuklu olmasına dikkat et onun dışında misafirlikte falan giymek için çan modeli etek ve güzel gömlekler alabilirsin gene başörtücülerde evin içinde giymek için güzel pamuklu başörtüler bulabilirsiniz nerede yaşıyorsunuz? Ona göre adreste verebilirim
Ay canım benimm çok çok teşekkürler ya bu güzel yorumun için :) evet o yüzden diyorum ya bende Allah layıkıyla kapanmayi nasip etsin diyeNe mutlu sana esmacım bunları dert etme bence layıkını kapanmakla yapıyorsun zaten gerisi gelir cnm içinden geldiği gibi giyin şalını tak yalnız ben bazı kapalılara kızıyorum daracık giyinip başını kapayanlar,beyaz etek,pantalon,elbise giyip içinin astarından bi haber olup içini gösterenler yani demek istediğim hatların belli olmasın inan gerisi teferruat rabbim hac'da nasip etsin inşallah
İye yakın bana da canım araştırcam :))Tunik ve pardesü acayip rahattır. Uzun ince tünikler hele hem ev kıyafeti, hem dışarı kıyafeti oluyor. İstanbul da Fatih te, Ümraniye de çeşit çok bol.
Fatihte çok çokgüzel tunikler tesettür kıyafetleri var canım rica ederim[/QUOTE]Tarihte "esmaa_91, post: 42697145, member: 689788"]Co
Teşekkür ederim canım ya :) istanbuldayim
Zühre sefamerve Tekbir armine aker buralara uğra fikir olurMerhaba kızlar :)
Allah nasip ederse çok yakın zamanda kapanmayi düşünüyorum. Bana yardmci olur musunuz. Mecbur dolabı değiştirmem gerek . Sal ve bi kac tunik aldim ama ne almalıyım yani nereden başlamalıyım pek bilmiyorum. Hayat kurtaran bi parça vardır illaki herkesin dolabinda bende şimdi yardım istiyorum Layıkıyla yerine getirmek istiyorum ama tabi bi tecrübem yok tecrübeler bana bi baksın lütfen :)
Layıkıyla yerine getirmek için tunikten uzak durmak gerek biliyorsunuzdur sırf erkek kıyafeti olduğu için pantolon konusundaki hadis-i şerifleri ama işte herkeste tarz oluşturup güzel görünme isteği var ve farkettiyseniz genelde kapananlar bu tarz tek tip giyiniyor. Ama güzel olmak değil Allah'ın razı olacağı bir kul olabilmeye çalışmak önemli. Hayırlı olsun bu arada razı olacağı kullardan olabilmeyi nasip etsin Rabbim.Merhaba kızlar :)
Çok teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun. Tebrik ederim seniii
Ayy çok teşekkür ederimm beyazdan bnde çık korkuyorum ya elimde değil tabi çalışıcam inşallah başarılı olurum niyetim iyi inşallah uygulamadada iyi olurum☺11 yıldır tesettürlü bi hatun kişisi olarak tavsiyelerde bulunayım.
Şimdi yeni kapananlar daha şanslı. Biz eşarpla başladık ve çok zorlandık 11 sene önce :) şimdi şallar hayat kurtarıcı.
Yazın şifon şallar tercihin olsun. Pek rahat. Benim kıyafette prensibim düz renk kıyafet, desenli eşarp/şaldır. Eğer desenli ise kıyafetim düz renk şal örterim. bikaç parça etek ve gömlek alabilirsin. Şık olmak istediğin günlerde kurtarır seni. Eteğine bi kemerde taktınmı tamamdır. :) vücut yapın nasıl bilmiyorum ama kloş etekler her zaman zarif gösterir. Tesettür alışveriş sitelerine bak derim. Almak için değil. Fikir edinmek için. Neyi neyle hangi rengi hangisiyle kombinlemişler gözlemlersin. Alvina'ya bakmanı öneririm :) ben bütün kıyafetlerimi ordan alıyorum. İş ortamında etek gömlek kesinlikle vazgeçilmezimde. Kilo alınca eteklerde hatlarım gömleklerde hatlarım aşırı görünmeye başlayınca bosbol tunikler ve pantolona geçiş yaptım. Ki 5 yıldır pantolon giymeyen biriydim :) yeni başladım giymeye.
Eşarp örtüp boynu gerdanı görünen, gömlek giyip içini gösteren kıyafetler giyenler var, ben çok üzülüyorum ve sinir oluyorum onlara. Beyaz gömlekten korkma. İçine kesinlikle ten rengi iç çamaşırları giydiğin müddetçe göstermez. Açık renkli üstlerimin içine ten rengi giyerim mutlaka. Benim kilit noktadır bu mesela :) asla istemem aksi bir görüntüyü kendimde.
Bikaç renk bone temin et. Pudra rengi ve siyah benim ennnnn sık kullandığım. Önceden zibilyon tane renkte bonem vardı. Ne hikmetse şimdi en sık bu ikisini kullanıyorum sadece garip bi şekilde :) sen temel renklerden temin et. Lacivert, ten rengi, pudra rengi, beyaz.
Şimdilik bunlar geldi aklıma. Umarım karışık olmamıştır. Aldığın bu güzel kararda sana sabır ve sebât diliyorum.
Anlaşılmayan neyi var anlamadım yakın bi zamanda tesettürlü olmayı düşünüyorum dedim"yakın zamanda kapanmayı düşünüyorum" ne demek?
AKER i çok beğeniyorum bnde cnm ordan alıyorum bazen tunik :)Zühre sefamerve Tekbir armine aker buralara uğra fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?