kapanmazsan ayrılırım diyor

eleutheromania

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
6
1
1
29
kızlar önceki konumda bahsetmiştm eskisi gibi olamamaktan.tam eskisi gibiyiz derken yeni bir sorun çıktı karşıma.aslında bu sorun en başında vardı.biz ilk buluşmamızda evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim demişti.sevgili olduktan sonra evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı dedi.bir ay sonra kuzenimin düğünü var dün elbise denemeye gittim bana da at fotoğraflarını dedi attım çıldırdı.bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız başka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin dedi.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.sen bu zihniyette biri olamazsın bu ülkede ördeğinden tut damacanasına kadar tecavüz etmiş insanlar var sen tesettürlü kızlara dokunmazlar bakmazlar diyosun dedim.sana zaman tanıyorum 2 ay süre veriyorum.kendini kalbini beynini duygularını rabbini seni bu dünyaya getireni neden geldiğini nereye gideceğini aşkını güvenini beni benim dünyamı benim kişiliğimi bana olan aşkını sevgini düşün tart karşıma öyle çık.ve ben emin ol iki ay boyunca sana yazmıcam hiçbir şekilde konuşmıcam ve sen eğer 2 ay sonunda kararın neyse ona göre yol yön vereceksin hayatına dedi.döndüğünde bana tam dön yarım dönme kabul etmem dedi.yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum

Soyledikleri dogru da olsa hakli da olsa kapalilik bi yasam bicimidir . Ve o sadece icinden geldigi zaman guzeldir ve sadece Allah icin yapilirsa mukafati vardir. Bu ayri bir konu sen ozgur bir insansin kapanmak istersen kapanirsin. Fakat baskici bir tiple omur gecmez bence o demeden sen onu birak. Seni oldugun gibi kabul etmeyi ogrensin yada defolup gitsin

canım istemiyorsansan yapamazsın tesettürü..bu insan hayli koyu anlaşılan sizin düşünceleriniz pek uyuşmuyor geleceği yok gibi biraz üzülürsün geçer hayatını mahvetme bırak gitsin...

Seni olduğu gibi kabul etmeli, saygı duymali. Bugün kapan der, yarın anama babama hizmet et der. Adam dediğini yaptırmak için bir kılıf bulmuş konuşuyor. Ayrıca doğru düzgün durduğu sürece açık olsan bile kimse sana bulasmiyor. İstanbul'da tutucu bir yerde görev yapıyorum. Etekte giyiyorum mesela ama bana bulaşan olmadi olamazda izin vermem çünkü. Bu kadar net.

Ben bunu anlamıyorum ya. Madem kapalı birini istiyor kapalı olan ya da kapanmaya niyeti olan biri ile beraber olsun. Birini zorla kapatmak doğru değil ki.

Içinden gelmiyorsa onun zoruyla kapanma tabi ki. Ne anlamı kalır aksine mutsuz olursun.

Ayrıca sözleri de ne kadar terbiyesizce. Böyle biri işine gelmeyen her konu da yerin dibine sokar sizi.

Madem boyle devam edemiyordu. Madem yasam tarzina uymuyordunuz neden seni kiz arkadasi yapti?
Birde şu tehtitler beni tiksindiriyor.
Mesela bende kapaliyim. Esim açıl dese. Ayni tepkiyi veririm. Beni acikmi tanidin derim. Sizi kapalimi tanıdı? Bu yapilacaksa eş istiyor diye degil insanin icinden geldigi zaman yapar. ALLAH için yapar.

En azindan insan güzel bir dille soyler yahu bu ne? Hakaretlerle tehtilerle temkin ?

Bazi insanlar dini cok iyi biliyor ama ne hikmetse hoş görünün kalp kirmamanin dinin baslarinda geldigini bilmiyorlar.

Bu ne ya? Toplumca ne hale geldik.

ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin....
Bu cümle çok çirkin günahı sevabı bilecek erginliktesin neyin kafasında bu

.sana en başta kapalı istiyorum demiş sen de fikri değişir diye mi düşündün belli sabit fikirli senin içinden gelmesini beklemeyecek gibi...

Ayrılın sizde ne olacak. Adamlara kıtlık mı girdi. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, saygı duyan kişilerle ilişki yaşayın.
Lütfetmiş günah yazmasın diye evlilik düşünüyormuş. Kapalı kadınların başına birşey gelmiyor ülkemizde!!! Bu nasıl birşey. Bir kere bu adam olayları işine geldiği gibi algılamaya meyilli bir tip, haberlerde de çıkıyor kadınlarımızın başına neler geldiği. Bu insanımsıların kapalı/açık ayırt etmeden kadınlara ettiği zulüm gün gibi ortada

Ben kapanmaya karşı değilim ama bırak elin oğlunun ısrarıyla kapanmayı anne babanın ısrarıyla kapanmaya bile karşıyım. İçinden gelirse yaparsın gelmiyorsa yapacak bişey yok. Umarım böyle bir insanla devam etmezsin ilişkiye

Size kendisini en başında dürüstçe ifade etmiş, kendini düşüncelerini saklamamış. Siz de kabul etmişsiniz ki devam etmişsiniz. Adam haklı bu durumda.

Adam ilk buluşmada ne istediğini açık açık söylemiş yalnız.
Burada kızın devam etmesi suç bence.

Adam ben isteklerimi söyledim. Demek ki tesettüre yakın, kendisi kapanabilirim diye düşündüğü için
benimle görüşüyor diye düşünmüştür.

bu adamın beklentisi. oynamamış. sana ilk günden beri aynı şeyi söylemiş. olabilir onun fikri bir eşten beklentisi. ama sen de bambaşka bi insansın. fikrin isteklerin farklı. ve tesettür Allah içindir kimse istiyor diye yapılmaz. yollarınızı ayırmanız en hayırlısı görünüyor.

ÜSLUP! En kötü şeyi bile bal gibi anlatmak denen birşey var. Benim erkek arkadaşımda kapanmam taraftarı. İsterim ama sen kendini nasıl iyi hissedersen diyor. Bence sizin tek sorununuz bu. Ortada sevgi varsa yapılır neden olmasın? Ama tabi bu şekilde değil. AYRICA BİR KIZIN AÇIK OLMASI TECAVÜZÜ, TACİZİ HAKLI ÇIKARMAZ. ÖNCE ERKEKLER NEFSLERİNE SAHİP ÇIKSIN. Bunu oturup konuşun bence canım. Çözüm odaklı olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…