- 12 Mayıs 2014
- 1.039
- 691
- 158
- Konu Sahibi eleutheromania
-
Kesinlikle iki dakika bile düşünmeden ayrıl. Bu adama hayvan bile denmez emin ol. Ona göre açık bütün kadınlar o.spu, tecavüz edilmeyi hak eden, orasına burasına bakılmasında sakınca olmayan kadınlar öyle mi? Onu geçtim resmen karıya kıza baktığı için kendine bahane yaratmış bir de öküzün önde gideni. Kaldı ki seni değiştirmeye çalışan bir adamla ne işin var? Madem böyle kesin kıstasları vardı baştan hiç bu ilişkiye girmeseydi beyfendi. Bir de sana ültimatom vermiş kendi kafasına göre. Yemin ederim bu tip erkeklerle birlikte olan, ayrılmamak için kendi kişiliğinden, yaşantısından ödün veren kadınlarda ipe sürülecek akıl yok. Sen sen ol, kendini bu adamdan kurtar. Emin ol onun dediklerini yaparsan çok kısa bir süre sonra kafanı taştan taşa çarparsın. Ha bu dediklerim kapalı olan kadını açmak isteyen erkek için de geçerli, kadına makyaj yapma diyen erkek için de geçerli, saçını boyat bu rengi sevmiyorum diyen erkek için de geçerli. Kadın olduğu gibi kadındır, kendisi dışında kimsenin bedeni, hareketleri, giydikleri, yaşam tarzı hakkında tek laf etmeye hakkı yoktur.kızlar önceki konumda bahsetmiştm eskisi gibi olamamaktan.tam eskisi gibiyiz derken yeni bir sorun çıktı karşıma.aslında bu sorun en başında vardı.biz ilk buluşmamızda evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim demişti.sevgili olduktan sonra evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı dedi.bir ay sonra kuzenimin düğünü var dün elbise denemeye gittim bana da at fotoğraflarını dedi attım çıldırdı.bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız Yokbaşka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin dedi.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.sen bu zihniyette biri olamazsın bu ülkede ördeğinden tut damacanasına kadar tecavüz etmiş insanlar var sen tesettürlü kızlara dokunmazlar bakmazlar diyosun dedim.sana zaman tanıyorum 2 ay süre veriyorum.kendini kalbini beynini duygularını rabbini seni bu dünyaya getireni neden geldiğini nereye gideceğini aşkını güvenini beni benim dünyamı benim kişiliğimi bana olan aşkını sevgini düşün tart karşıma öyle çık.ve ben emin ol iki ay boyunca sana yazmıcam hiçbir şekilde konuşmıcam ve sen eğer 2 ay sonunda kararın neyse ona göre yol yön vereceksin hayatına dedi.döndüğünde bana tam dön yarım dönme kabul etmem dedi.yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum
kızlar önceki konumda bahsetmiştm eskisi gibi olamamaktan.tam eskisi gibiyiz derken yeni bir sorun çıktı karşıma.aslında bu sorun en başında vardı.biz ilk buluşmamızda evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim demişti.sevgili olduktan sonra evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı dedi.bir ay sonra kuzenimin düğünü var dün elbise denemeye gittim bana da at fotoğraflarını dedi attım çıldırdı.bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız başka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin dedi.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.sen bu zihniyette biri olamazsın bu ülkede ördeğinden tut damacanasına kadar tecavüz etmiş insanlar var sen tesettürlü kızlara dokunmazlar bakmazlar diyosun dedim.sana zaman tanıyorum 2 ay süre veriyorum.kendini kalbini beynini duygularını rabbini seni bu dünyaya getireni neden geldiğini nereye gideceğini aşkını güvenini beni benim dünyamı benim kişiliğimi bana olan aşkını sevgini düşün tart karşıma öyle çık.ve ben emin ol iki ay boyunca sana yazmıcam hiçbir şekilde konuşmıcam ve sen eğer 2 ay sonunda kararın neyse ona göre yol yön vereceksin hayatına dedi.döndüğünde bana tam dön yarım dönme kabul etmem dedi.yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum
Kesinlikle iki dakika bile düşünmeden ayrıl. Bu adama hayvan bile denmez emin ol. Ona göre açık bütün kadınlar o.spu, tecavüz edilmeyi hak eden, orasına burasına bakılmasında sakınca olmayan kadınlar öyle mi? Onu geçtim resmen karıya kıza baktığı için kendine bahane yaratmış bir de öküzün önde gideni. Kaldı ki seni değiştirmeye çalışan bir adamla ne işin var? Madem böyle kesin kıstasları vardı baştan hiç bu ilişkiye girmeseydi beyfendi. Bir de sana ültimatom vermiş kendi kafasına göre. Yemin ederim bu tip erkeklerle birlikte olan, ayrılmamak için kendi kişiliğinden, yaşantısından ödün veren kadınlarda ipe sürülecek akıl yok. Sen sen ol, kendini bu adamdan kurtar. Emin ol onun dediklerini yaparsan çok kısa bir süre sonra kafanı taştan taşa çarparsın. Ha bu dediklerim kapalı olan kadını açmak isteyen erkek için de geçerli, kadına makyaj yapma diyen erkek için de geçerli, saçını boyat bu rengi sevmiyorum diyen erkek için de geçerli. Kadın olduğu gibi kadındır, kendisi dışında kimsenin bedeni, hareketleri, giydikleri, yaşam tarzı hakkında tek laf etmeye hakkı yoktur.
Ilk gun soylemiste. Acaba kiz olur demismi?Adam ilk buluşmada ne istediğini açık açık söylemiş yalnız.
Burada kızın devam etmesi suç bence.
Adam ben isteklerimi söyledim. Demek ki tesettüre yakın, kendisi kapanabilirim diye düşündüğü için
benimle görüşüyor diye düşünmüştür.
bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız başka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.
.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.
yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum
Ilk gun soylemiste. Acaba kiz olur demismi?
Ozaman ikisindede hata var.
Dikkatli okuyamamissim demekki.
En bastan dediyse birsey diyemem.
İçinden gelmeyen hiçbirşeyi yapma bu zorla olacak birşey değil ondan için doğru söylüyor diyemiyorum tabiki dinimiz gereği kapanmalısın ama baskıyla olacak iş değil bukızlar önceki konumda bahsetmiştm eskisi gibi olamamaktan.tam eskisi gibiyiz derken yeni bir sorun çıktı karşıma.aslında bu sorun en başında vardı.biz ilk buluşmamızda evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim demişti.sevgili olduktan sonra evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı dedi.bir ay sonra kuzenimin düğünü var dün elbise denemeye gittim bana da at fotoğraflarını dedi attım çıldırdı.bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız başka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin dedi.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.sen bu zihniyette biri olamazsın bu ülkede ördeğinden tut damacanasına kadar tecavüz etmiş insanlar var sen tesettürlü kızlara dokunmazlar bakmazlar diyosun dedim.sana zaman tanıyorum 2 ay süre veriyorum.kendini kalbini beynini duygularını rabbini seni bu dünyaya getireni neden geldiğini nereye gideceğini aşkını güvenini beni benim dünyamı benim kişiliğimi bana olan aşkını sevgini düşün tart karşıma öyle çık.ve ben emin ol iki ay boyunca sana yazmıcam hiçbir şekilde konuşmıcam ve sen eğer 2 ay sonunda kararın neyse ona göre yol yön vereceksin hayatına dedi.döndüğünde bana tam dön yarım dönme kabul etmem dedi.yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum
Haklisin.İlk günden söylemiş.
Kız görüşmeye devam etmiş.
Tepki vermemiş. Ben kapanmayı düşünmüyorum dememiş.
Belli ki konu sahibi onu beğenmiş, bunu sorun olarak görmemiş başta.
Ya da beni sevince böyle de kabul eder fikri değişir zamanla diye düşünmüş.
Ama daha ilk buluşmada bunu dile getiren adam zaten bu konuya ciddi takıktır yani nesini kabul edecek.
Adamın zihniyet hoş olmayabilir, ama başından beri samimi ve dürüst bence.
Ben de oraya takildim. Önce kendi gözlerine goz kapaklarını tesettür etmeyi bilsin !!Bi Dakka kendi açık kızlara bakıyor mu?
kızlar önceki konumda bahsetmiştm eskisi gibi olamamaktan.tam eskisi gibiyiz derken yeni bir sorun çıktı karşıma.aslında bu sorun en başında vardı.biz ilk buluşmamızda evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim demişti.sevgili olduktan sonra evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı dedi.bir ay sonra kuzenimin düğünü var dün elbise denemeye gittim bana da at fotoğraflarını dedi attım çıldırdı.bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız başka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin dedi.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.sen bu zihniyette biri olamazsın bu ülkede ördeğinden tut damacanasına kadar tecavüz etmiş insanlar var sen tesettürlü kızlara dokunmazlar bakmazlar diyosun dedim.sana zaman tanıyorum 2 ay süre veriyorum.kendini kalbini beynini duygularını rabbini seni bu dünyaya getireni neden geldiğini nereye gideceğini aşkını güvenini beni benim dünyamı benim kişiliğimi bana olan aşkını sevgini düşün tart karşıma öyle çık.ve ben emin ol iki ay boyunca sana yazmıcam hiçbir şekilde konuşmıcam ve sen eğer 2 ay sonunda kararın neyse ona göre yol yön vereceksin hayatına dedi.döndüğünde bana tam dön yarım dönme kabul etmem dedi.yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum
İlk günden söylemiş.
Kız görüşmeye devam etmiş.
Tepki vermemiş. Ben kapanmayı düşünmüyorum dememiş.
Belli ki konu sahibi onu beğenmiş, bunu sorun olarak görmemiş başta.
Ya da beni sevince böyle de kabul eder fikri değişir zamanla diye düşünmüş.
Ama daha ilk buluşmada bunu dile getiren adam zaten bu konuya ciddi takıktır yani nesini kabul edecek.
Adamın zihniyet hoş olmayabilir, ama başından beri samimi ve dürüst bence.
Bu zihniyette arkadaşımın sevgilisi vardı kız da kapandı sonra ayrıldılar açıldı sora tekrar birleştiler kapandı sonra tekrar ayrıldılar o günden beri açık.Ahmet için kapanan mehmet için açılır böyle şeyler allah rızası için yapılmalı.Hem kimsenin seni baskı altında bırakmasına izin verme.kızlar önceki konumda bahsetmiştm eskisi gibi olamamaktan.tam eskisi gibiyiz derken yeni bir sorun çıktı karşıma.aslında bu sorun en başında vardı.biz ilk buluşmamızda evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim demişti.sevgili olduktan sonra evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı dedi.bir ay sonra kuzenimin düğünü var dün elbise denemeye gittim bana da at fotoğraflarını dedi attım çıldırdı.bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız başka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin dedi.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.sen bu zihniyette biri olamazsın bu ülkede ördeğinden tut damacanasına kadar tecavüz etmiş insanlar var sen tesettürlü kızlara dokunmazlar bakmazlar diyosun dedim.sana zaman tanıyorum 2 ay süre veriyorum.kendini kalbini beynini duygularını rabbini seni bu dünyaya getireni neden geldiğini nereye gideceğini aşkını güvenini beni benim dünyamı benim kişiliğimi bana olan aşkını sevgini düşün tart karşıma öyle çık.ve ben emin ol iki ay boyunca sana yazmıcam hiçbir şekilde konuşmıcam ve sen eğer 2 ay sonunda kararın neyse ona göre yol yön vereceksin hayatına dedi.döndüğünde bana tam dön yarım dönme kabul etmem dedi.yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum
Açık ya o yüzden bakıyor kapalı olanlara bakmıyor lütfen bunu farketBi Dakka kendi açık kızlara bakıyor mu?
Başörtüsu ne başörtülü insanlara sevgim ve saygım sonsuz.kızlar önceki konumda bahsetmiştm eskisi gibi olamamaktan.tam eskisi gibiyiz derken yeni bir sorun çıktı karşıma.aslında bu sorun en başında vardı.biz ilk buluşmamızda evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim demişti.sevgili olduktan sonra evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı dedi.bir ay sonra kuzenimin düğünü var dün elbise denemeye gittim bana da at fotoğraflarını dedi attım çıldırdı.bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız başka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin dedi.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.sen bu zihniyette biri olamazsın bu ülkede ördeğinden tut damacanasına kadar tecavüz etmiş insanlar var sen tesettürlü kızlara dokunmazlar bakmazlar diyosun dedim.sana zaman tanıyorum 2 ay süre veriyorum.kendini kalbini beynini duygularını rabbini seni bu dünyaya getireni neden geldiğini nereye gideceğini aşkını güvenini beni benim dünyamı benim kişiliğimi bana olan aşkını sevgini düşün tart karşıma öyle çık.ve ben emin ol iki ay boyunca sana yazmıcam hiçbir şekilde konuşmıcam ve sen eğer 2 ay sonunda kararın neyse ona göre yol yön vereceksin hayatına dedi.döndüğünde bana tam dön yarım dönme kabul etmem dedi.yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?