- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
- Konu Sahibi eleutheromania
-
Ama kız kapanmayı düşünmüş ya da düşünüyor da olabilir.
Belki zamanla isteyeceğini, zamanı gelince kapanacağını düşündü devam etti. Ama bu şekilde süre vererek zorlamayla olmaz o işler.
Bir önceki mesajda da söylediğim gibi, mesele kapanmak kapanmamak değil adamın iğrenç zihniyeti bence.
Aynen!erkeğin el kiri kadının yaptığı namus kiri mantığının Allah katında yeri günahsa kadına da günah erkeğe de bundan haberi var mı sevgilinin ? Konu sahibiBen de oraya takildim. Önce kendi gözlerine goz kapaklarını tesettür etmeyi bilsin !!
Farkı farkettim etmesem daha iyiydiAçık ya o yüzden bakıyor kapalı olanlara bakmıyor lütfen bunu farket
Ağzının suyu aka aka bakıyordur emin ol böyleleri...Bi Dakka kendi açık kızlara bakıyor mu?
Benimde bu ilişkinin daha iki aylık olduğunu farketmesem daha iyiydi.Farkı farkettim etmesem daha iyiydi
Sonra sen benden daha dindar geçinirler sinir oluyorum şöyle iki yüzlülereAğzının suyu aka aka bakıyordur emin ol böyleleri...
Birileri çoktan kiblemistir bilebu konu kapanır.
doğru yol böyle mi gösterilir allah aşkına ?Bence kapan şahsen açık giyin kapanma diye baskı yapan bi erkektense böylesi daha makul alışır ve seversin zamanla sana doğru yolu göstermeye çalışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?