- 2 Temmuz 2014
- 746
- 408
- 78
- Konu Sahibi pamukannesi
Densiz koca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
di mi ama.. neye dayanarak onu söylüyosun diyorum.. cvp yok..Aslı da o kapasite olduğunu nereden biliyor? çalışırken gördü mü? ne kadar profesyonel ya da sorunlarla nasıl başa çıktığını biliyor mu? muhtemelen hayır! Aslı arkadaş ortamında biraz girişkense ondan etkilenmiştir.. yoksa arkadaşların dediği gibi Coca Cola'nın ceo'luğunu yapmayacaksınız, altı üstü veliler ve öğrenciler..
Allah Allah kendisi kazansaymış o zamanaçıktan ünv okuyorum zaten.. ya mesela en basitinden yarşmalardan kazandığım buzdolabını kullanıyor burosunda.. soranlara eşim işte bi yerden kazanmış işte hediye diyor.. ı padi kullanıyor.. soranlara hediye ya eşim kazandı diyor geçiyor.. sanki çok önemsizmiş gibi... ne bileyim insan takdir edilmeyi bekliyor yani.. motive olur insan eşi onu yücelttiğinde.. mesela istiyorum ki desin bi mektup yazmış ondan kazanmış jüri seçimiyle, veya yazdığı bi sözden desin... ama o öle bi konuşuyo ki.. ne var ki zaten bunu kazanmakta..
böyle böyle bende bi aşağılık eziklik oluştu..( o inşaat müh.. ama evlenirken benim lise mezunu olduğumu biliyordu... çok istedi evlenmek.. hiç sorun etmedi...
kreş açmak ticari bir mesele parası olan açar ama..
zaten öğretmen de çalıştırmak durumundasınız, sizin bu konuda diplomanız yok ise..
müdür de okul öncesi eğitimden anlayan kurum idarecisi olabilecek biri olmalı..
kreş sonuçta "sen kasaya geçersin" mantığı ile olmaz zaten..
temizlik yemek güvenlik vs personeli de var..
deneyimli birinden destek şart.. eğer ciddi bir kurum açmayı düşünüyorsanız..
eşiniz bi kıyas yapmış isim vermiş hoş olmamış..
sonuçta eşiniz insan kaynakları müdürü değil şahsi fikrini söylemiş.. gereksiz olmuş..
Tokatlaman lazim bu kocayi canim ama bildigimiz anlamda degil. Girisimci kadinlar icin hibe verecek kurumlar var, olmadi kredi cek. Ona dersini ver. Kimmis ezik bir gorsun beyefendi. Kadinin fendi erkegi yendi hesabi.
bana bi açıklama yapsa.. benim bi bilgim yok bu konuda.. dese ki hani deneyimli biri olması gerekiyor zaten yapacak bişey yok.. dediğiniz gibi kıyaslama yapması üzdü beni.. kapasiten yok demesi.. yoksa gerisi önemli değil.. bi şekilde işler yürür..
Alingan oldugunuzu anladim, bazi yorumlarda soylendigi gibi esiniz sizi buna sevketmis olabilir, olmayabilir de.
Anaokulu idarecisi olmak kimine gore ciddi gelmese de bir insanin kendi acacagi anaokulunun idarecisini dusunurken daha secici olmasi normal.
Diger tavirlari sizi buna sevketmis olabilir yalniz en basitinden boyle bir betimlemeye aglamaniz bende de idareciligin gerektirdigi sert yapiya sahip olmadiginiz izlenimi dogurdu.
Esiniz size merhametiniz konusunda da gonderme yapmis, demek ki Asli sizden daha merhametsiz ona gore. Esinizin karakter gerceklerini yadsiyip en merhametli sen en sert de sen her seyin en fazlasi sen demesi mi gerek o kismi tam anlayamadim gercekten.
Her insanin kapasite olarak,(kapasite dogru sozcuk bu arada kompleks sahibi degilseniz eger) yeterli oldugu ve olmadigi konular vardir. Ben kapasite olarak egitimci olmaya yetersizim mesela, asagilamis mi oldum kendimi?
Hic sert, kirici veya garip bir yorum goremedim ama sanirim insan ve kadin olarak icinde baska bir hemcinsin ismi ve daha kalifiye olmasiyla ilgili herhangi bir cumle esten gelince cildiriyoruz, bu konudan bunu anladim ben.