- Konu Sahibi pamukannesi
Bence baslatmasin aslidannnnn siz acacaksiniz siz para verceniz olduuuuuu yaniii hayir kardesim kabul etme !!!!! Ayrica kadın olmasin mudur erkek olsun alla allaa baslicam bu erkeklereee beee !!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşin kendini yanlış ifade etmiş bence. yani yanlış cümleler kullanmış. kapasite yok demek yerine işin daha farklı olduğunu ve idarecilik özellikleri için biraz kararlı bir yapı gerektiğini falan ama senin çok yumuşak biri olduğunu söylemesi daha doğru olurmuş. kaldı ki kendisinin de yapmayacağını söyleyerek aslında IQ kastetmiyor. Keşke isim telafuz etmeseydi;Aslı olarak.canım çok sıkkın arkadaşlar.. eşimle bundan bi kaç yıl önce kreş açsak nasıl olur falan diye konuşmuştuk.. sonra bi şeyler oldu unutuldu.. bu akşam yine bu konu açıldı.. ne oldu dedim kreş işi.. ne güzel olur açsak falan dedim.. o da benim aklımda da işte o kreşin başında duracak müdür, idareci bulmak zor dedi.. bende dedim ben dururum.. ne olacak yaparız allahın izniyle dedim.. o da bana dedi ki, bak sen öğretmen olursun, çocuklara bakarsın ama müdürlüğü yapamazsın dedi.. benim aklımda müdürlüğü yapabilecek tek kişi var çevremde, o da aslı dedi.. aslı da eşimin ortagının hanımı.. ailece görüşürüz.. birbirimize gider geliriz... ben tabi neden die sordum.. neden o yapabilioda ben yapamıyorum diye... müdürlük yapabilecek kapasite yok sende dedibende de yok dedi.. bende şu an çok ayıp ediyosun ama dedim çıktım odadan.. ağladım kendi odamda.. konuşmuyorum şimdi.. haksız mıyım arkadaşlar... ne demek kapasite yok.. insan eşine böyle der mi? üstelik başka birini örnek göstererek... aklıma geldikce gözümden yaşlar süzülüyor..
sizin mezuniyet nedir?canım çok sıkkın arkadaşlar.. eşimle bundan bi kaç yıl önce kreş açsak nasıl olur falan diye konuşmuştuk.. sonra bi şeyler oldu unutuldu.. bu akşam yine bu konu açıldı.. ne oldu dedim kreş işi.. ne güzel olur açsak falan dedim.. o da benim aklımda da işte o kreşin başında duracak müdür, idareci bulmak zor dedi.. bende dedim ben dururum.. ne olacak yaparız allahın izniyle dedim.. o da bana dedi ki, bak sen öğretmen olursun, çocuklara bakarsın ama müdürlüğü yapamazsın dedi.. benim aklımda müdürlüğü yapabilecek tek kişi var çevremde, o da aslı dedi.. aslı da eşimin ortagının hanımı.. ailece görüşürüz.. birbirimize gider geliriz... ben tabi neden die sordum.. neden o yapabilioda ben yapamıyorum diye... müdürlük yapabilecek kapasite yok sende dedibende de yok dedi.. bende şu an çok ayıp ediyosun ama dedim çıktım odadan.. ağladım kendi odamda.. konuşmuyorum şimdi.. haksız mıyım arkadaşlar... ne demek kapasite yok.. insan eşine böyle der mi? üstelik başka birini örnek göstererek... aklıma geldikce gözümden yaşlar süzülüyor..
elin karısı aklına nasıl hemen geliyo ilginç bence kapasite konusuna değil de aslı mevzusuna takıl.canım çok sıkkın arkadaşlar.. eşimle bundan bi kaç yıl önce kreş açsak nasıl olur falan diye konuşmuştuk.. sonra bi şeyler oldu unutuldu.. bu akşam yine bu konu açıldı.. ne oldu dedim kreş işi.. ne güzel olur açsak falan dedim.. o da benim aklımda da işte o kreşin başında duracak müdür, idareci bulmak zor dedi.. bende dedim ben dururum.. ne olacak yaparız allahın izniyle dedim.. o da bana dedi ki, bak sen öğretmen olursun, çocuklara bakarsın ama müdürlüğü yapamazsın dedi.. benim aklımda müdürlüğü yapabilecek tek kişi var çevremde, o da aslı dedi.. aslı da eşimin ortagının hanımı.. ailece görüşürüz.. birbirimize gider geliriz... ben tabi neden die sordum.. neden o yapabilioda ben yapamıyorum diye... müdürlük yapabilecek kapasite yok sende dedibende de yok dedi.. bende şu an çok ayıp ediyosun ama dedim çıktım odadan.. ağladım kendi odamda.. konuşmuyorum şimdi.. haksız mıyım arkadaşlar... ne demek kapasite yok.. insan eşine böyle der mi? üstelik başka birini örnek göstererek... aklıma geldikce gözümden yaşlar süzülüyor..
bence bu sizin kapasiteniz olmadığı için değil tam tersi eşiniz sizi ezikleyerek kendini yüceltmek istiyor:)erkekler bazen bayanların başarısını görmekten korkuyorlar,kendileri hanımlarından daha becerikli daha üstün olmak zorunda gibi hissediyorlar,bence bununla alakalı birazaçıktan ünv okuyorum zaten.. ya mesela en basitinden yarşmalardan kazandığım buzdolabını kullanıyor burosunda.. soranlara eşim işte bi yerden kazanmış işte hediye diyor.. ı padi kullanıyor.. soranlara hediye ya eşim kazandı diyor geçiyor.. sanki çok önemsizmiş gibi... ne bileyim insan takdir edilmeyi bekliyor yani.. motive olur insan eşi onu yücelttiğinde.. mesela istiyorum ki desin bi mektup yazmış ondan kazanmış jüri seçimiyle, veya yazdığı bi sözden desin... ama o öle bi konuşuyo ki.. ne var ki zaten bunu kazanmakta..