Kapı çalmayı bilmeyen insanlar

Ben de evdeyken yazın her gün,kışın 2 günde bir banyo yapardım hem saçımı yıkar hem vücudumu liflerdim üstelik.
Burada kendimi survivora katılmış gibi hissediyorum

Bilirim o durumu, ki ben bugune kadar en fazla 3 gun kaldim, donuste hamama ugrayip yikanip yola ciktigim oldu, 1 gun banyo yapmasam uyuzlu gibi kasinirim :)
Ne diyeyim bilemedim simdi annen baban seni dinlemez bari orda çözüm bulmaya calis, gece yikan, kisisel iserini hallet, gündüz bir kose bul yat uyu falan... ya da birak anneni babani halana git bikac gun kafa dinle.

Bizim evi anlatmişşin sanki. Yeminle suan bir misafirimiz olsa o yazdi zannederdim.

Köy deki hayat yazlari oyle olur, cocuklugumdan beri bizde dedemlere giderdik kapi hep acik olurdu sadece sinek girmesin diye tül asarlardi.. Yatacaginiz odaya kapi kilidi aldirin babaniza orada giyinir ozel islerinizi halledersiniz.. Banyodada kilit vardir herhalde kiyafetlerinizi icerde giyinir cikarsiniz duştan sonra kim ne diyecek

Oda kapisina hicbisey bulamazsaniz en basitinden kancali ya da sürgülü kapı kilidi aliverin.
Amcanlarla fazla samimiyetiniz yok sanirim, bizim de koyde evimiz kv üst katinda ama yegenler falan sormadan gelir yenge banyo yapıcaz falan derlerdi
Nasılsa gideceksiniz idare etmiyor mu yengeleriniz?

bu tarz şeyleri ben de sevmem ama sen misafirsin, onların da düzeni öyle

rahat edemıyorsanız gidip kalmayacaksınız

Haklısınız bence ama işte görgü küçükken öğrenilir. Öğrenmedilerse yapacak bir şey Yok. Giyinirken kapının arkasına bir seyler koyun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…