Kapı dinleyen karşı komşu

Merhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
yuz goz olma, bir daha kavga ederken daha sessiz edin

Bu kapı dinlemek değil ki ,demekki ona kadar giden bir ses olmuş,o da ne olduğunu anlamaya çalışmış.Benim üst katta öyle, karsimin altı da öyle, gidip dinlemiyorum Yani ama noluyor ya diye kapıyı açıyorum

Bizim toplumumuzun genel bi problemi aslında bu. Rahatsız olduysan konuşmalısın ama benim düşüncem artık hemen hemen hergün haberlerde gördüğümüz kadına şiddet kadın cinayetleri vs. Gibi bi durumun önüne geçmek için de müdehale gerektiren bişey olup olmadığını anlamaya çalışmak için dinlemiş olabilir🤔

Siz apartmanda bağıra çağıra kavga ediyorsanız, birileri de “bunlar birbirini öldürmesin” ya da “aaaa acaba neden kavga ediyorlar” diye dinleyebilir. Kadın düzenek kurup da dinlememiş ki, kapıya kadar çıkıyormuş sesiniz. Ne diyebilirsiniz ki?
Bağıra çağıra? Ses tonum biraz yükseldi ve tek konuşan bendim. Ayrıca benden bi saat önce kapı dinlemediğim ve tv açık olduğu halde oturma odamdan net bi şekilde eşiyle "bağıra çağıra" kavgalarını duymuş biri olarak düzenek kurup onları dinleme gereksinimi duymadım

Bağıra çağıra? Ses tonum biraz yükseldi ve tek konuşan bendim. Ayrıca benden bi saat önce kapı dinlemediğim ve tv açık olduğu halde oturma odamdan net bi şekilde eşiyle "bağıra çağıra" kavgalarını duymuş biri olarak düzenek kurup onları dinleme gereksinimi duymadım
E gidip konuş o zaman, biz kavga ederken sen niye kapiya cikiyosun de?

Merhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
Bağrışırken kapıyı açıp bakmak aklınıza nereden geldi ki? o_O

IMG_20211208_203757.jpg

Gözümde canlandı.😂
Merak edilir bir şey neler oluyor demiştir kadincagiz

Geçenlerde eşimle bağırışırken

Yukarıdaki alıntıyı okuyun lütfen; kendiniz yazmışsınız “bağırışırken” diye, bağırıştığınızı hayal edip de yazmadım, mesajınızdan okudum bunu.
Kadın belki kapıya çıktı, sizi duydu, içeri giremedi dinledi. Yasak mı, hayır. Konuşup ne diyeceksiniz kadına? “Bağırmasaydın” dese ne cevap vereceksiniz?

Yukarıdaki alıntıyı okuyun lütfen; kendiniz yazmışsınız “bağırışırken” diye, bağırıştığınızı hayal edip de yazmadım, mesajınızdan okudum bunu.
Kadın belki kapıya çıktı, sizi duydu, içeri giremedi dinledi. Yasak mı, hayır. Konuşup ne diyeceksiniz kadına? “Bağırmasaydın” dese ne cevap vereceksiniz?
Evet yanlış ifade etmişim. Bağırmasaydın diyemez çünkü bi saat önce kendisi kocasıyla bağıra çağıra kavga etti

Back
X