• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapı dürbünü takıntim

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Kızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım :KK43::KK17:

Filmin adı ne?
Kızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım :KK43::KK17:

O filmi bende izlemiştim ve her baktığımda aynı sahne gelir aklıma. Ürperirim.
İnsan beyninin asla silemediği 2 görüntü varmış birisi cinsellik, diğeri şiddet.

Okurken guldum cunku bende de ayni tedirginlik hep vardir ve o filmi bende seyretmistm hala cekinirim ;)

Aynı durum bende de söz konusu.
Nasıl bir filmse herkesin bilincaltına yerlesmiş:olamaz:
Bizim kapı dürbünleri kapaklı, ben kapağı kaldırıp, bir kaç saniye bekleyip sonra bakıyorum:KK17:

Back
X