- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Film.Canım sadece bu kadar korkma :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım![]()
Bende izlemiştim o filmi ve ve bende ger baktığımda aklıma gelirKızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım![]()
Üstüme alındim şuanFilmin adı nedir acaba? Bizim komsulara izletelim de milleti kollamaktan vazgecsinler..![]()
![]()
Bende uyuyordum köyde kuzenler korku açmış bir ara uyandım yatağın altına saklanan adam kadının kuşunu öldütüp terliğine koyuyordu kadın diyordu sonra çığlık sonrada ayaklarından çekip öldürüyorduKızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım![]()
Kapı deliğinden kurşun sıkan kapıyıda kırar orda insanı avlar ama işte bilinç altı istemsizce oluyordur
Tobe tobe
Ama bakmadan olmazki
Ya şöyle düşünün kim Sizi dürbünün deliğinden vursun hahahayyyyy
Ne seneryo yazdım kafamdan
Masum bir bayan entrikalı bir seneryo
Yok ya sannam
Kızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım![]()
Inanmiyorum... Benim de oyle biliyor musun. Simdiki evimin kapisinda delik yok ama yine de surekli aklima gelir bahsettigin kursunlama mevzu. Benim bilincaltima nereden yerlesti hatirlamiyorum. Ama bu durum delikten bakmama engel degil tabiKızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım![]()
ben de izledimO filmi bende izlemiştim ve her baktığımda aynı sahne gelir aklıma. Ürperirim.
İnsan beyninin asla silemediği 2 görüntü varmış birisi cinsellik, diğeri şiddet.