• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapı dürbünü takıntim

Ayy anlıyorum seni yaa bende küçükken bişey iźlemiştim uzunca yıllar etkisinden çıkamadım çok afedersiniz klozete oturuyordu adam icinden bir canavar gibi bisey poposunu ısırıyordu :olamaz: yıllarca denetledim tüm klozetleri bişy çıkarmı diye :dua: sonra atlattım çok şkür sizde yenebilirsiniz bu korkuyu üstüne gitmekte fayda var:rapci:

Üstüme alındim şuan :KK70:
Ben de sandimki konu sahibi ben gibi kapı deliğinden geleni gideni dikizliyor. Meğer olay bambaşka imiş. O filmi ben de izledim hiç faydası olmadı bana. Yan komşu karşı komşu kim gitti kim geldi benden sorulur. Bardağı bıraktım şuan kapı deliğiyle yetiniyorum :KK70:

Ahaha:KK70: estağfurullah ya
Üstüme alındim şuan :KK70:
Ben de sandimki konu sahibi ben gibi kapı deliğinden geleni gideni dikizliyor. Meğer olay bambaşka imiş. O filmi ben de izledim hiç faydası olmadı bana. Yan komşu karşı komşu kim gitti kim geldi benden sorulur. Bardağı bıraktım şuan kapı deliğiyle yetiniyorum :KK70:

Ahaahaa:D :D

O filmi bende izledim ben dürbün takıntısıysan çok gözümüze bir şey olur diye korkuyorum ALLAH korusun hele çocukların okuldayken

Ayyy bende de aynı sorun var.
Küçükken izlediklerimiz dinlediklerimiz resmen bilinçaltımiza işliyor.
Bende aynı türden filmler izleyenlerdendim.
Dürbünden bakamıyor ve hizasında dahi duramıyorum.
Bazen evimden ıceri girince kapıyı sonuna kadar duvara çarpmasını bekliyorum.
Küçükken izlediğim saçma flash tv akşam yayinlarinda fln adamın biri kapı arkasinda bekliyor . İceri giren kadına elinde tuttugu yastıkla ağzını kapatıp duvara çivi ile montalamisti her yerinden. O zamanlar 8 9 yaşlarındaydim ve malesef bu durum hala beynimde dün gibi yer edinmiş. Ansızın aklima gelir ve korkuyorum. :/

Ilk okul 3.sınıfta iken de hocamız yağmurlu bir günde apartman içinde dairesine gitmek için merdivenden şemsiyesini boşlukta tutan komşusunun elektrik akiMina kapildigini ve bilmem kaç derecede yanıklar içinde kaldığını söylemişti.
O günden sonra yağmurlu günlerde tel orgulerin bulunduğu direklerden apartman boşluğundan vs. Çok korkuyorum.
Ve özellikle elektrikli ne varsa hepsini kapatıyorum evde iken. Teli elime alamıyorum cam kenarinda oturamıyorum. Boyle deli saçmalıklar.... yardım almak lazım sanırım.... o degil bende her konuda illa yasantimdan bi kesit paylascam :KK70:

Ayy anlıyorum seni yaa bende küçükken bişey iźlemiştim uzunca yıllar etkisinden çıkamadım çok afedersiniz klozete oturuyordu adam icinden bir canavar gibi bisey poposunu ısırıyordu :olamaz: yıllarca denetledim tüm klozetleri bişy çıkarmı diye :dua: sonra atlattım çok şkür sizde yenebilirsiniz bu korkuyu üstüne gitmekte fayda var:rapci:

Ahahaha koptum ya aynı benn.
Ama ben bu sorunu yendim.
Nasıl oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama artık düşünmüyorum.

Bende de aynısı var.Konuyu görünce çok şaşırdım.Ama benim izlediğim filmde kurşun falan değil delikten bakınca direk hayalet görünüyordu :D Sürekli delikten baktığımda korkunç bir görüntüyle karşılaşacakmışım gibi geliyor yaa :(

Kapi dürbünsüz bir dış kapı olabilemez benim için. Kapıdaki nin ne olduğunu görmeden o kapıyı açamam ben. Benim ki de boyle bir takıntı.

Son düzenleme:
Konu başlığını okuyup ilk okurken bu film aklima gelmişti...benimde bazen aklıma geliyor ama bakıyorum

Back
X