Kapı gibi ailem varmiş

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.677
141.793
Ic dokuslerimi buraya yapmam gerekiyor galiba ,onceki konum buraya geldiginden bende buraya geldim
Okuyacaklara tesekkurler
Bir konu acmistim geçmişim ,ailem,siddet diye orada babamın eskiden ne kadar sorumsuz,anneme siddet uygulayan biri oldugunu benim onunla nasil basetmeye calistigim ve bende biraktigi izler yer aliyordu

Gelelim simdiye baba evinden cikana kadar bana bu kadar onem verdiklerini tahmin edememistim aslinda hic hatta ciktiktan sonra bile ..Ama
bicok konuda destek oldular maddi manevi yanimda hissettim onları herseyimi ailem yapti
Butun esyalarimida onlar aldilar esimin ailesinden altin vs hicbisey istenmedi
O sorumsuz dedigim babam "kizimin garantisi benim, ben yasadigim surece kimsenin verecegi biseye ihtiyaci olamaz "dedi hicbiseyde talep etmedik

Her telefonu acışımda senin kapı gibi ailen var yalnız degilsin sen burda kimse icin uzulme dedi eşinle iyiysende bosver dedi arkanda biz varız neolursa olsun dedi

Ben boyle olacagini hic dusunmemistim evlenince basimin caresine bakacagim, yalnızım diye dusunuyordum oysa ailem hala bigun onlara bisey olursa ve ben hayatta yalniz kalirsam diye benim icin birikim yapiyorlarmış hala kimseye eyvallah etmesin kizim diye ugrasiyorlarmiş

Ben ailemi yeni yeni gormeye başladım benim ailem varmiş dedim hele babamdan hic beklemezdim cunku genelde anlasamazdık
Birbirimize cok benziyoruz bazi yönlerden ondan olsa gerek
Meger evde didiştigim ,anlasamadığım ailem, beni cok uzduklerini dusundugum ailem ,baskasi uzecek olsa uzenin canini okuyacak kadar onemsiyorlarmiş beni

Bunları anca farkedebildim ve icim okadar rahatladiki adeta gucume guc geldi sanki Allah izin vermedikce kimse beni yıkamazmış gibi artık yapbozumun eksik kalan parcasi yerine oturmuş gibi hissediyorum ve ne kadar önemli birsey oldugunuda anladım

Keşke önceki durumlar yaşanmasaymış ama bundan sonrasına bakarak telafi edilebilir belki. Sahipsiz olmamak gerçekten muhteşem , ailesi destek olan kızları izin vermezlerse kimse ezemez !

Keşke önceki durumlar yaşanmasaymış ama bundan sonrasına bakarak telafi edilebilir belki. Sahipsiz olmamak gerçekten muhteşem , ailesi destek olan kızları izin vermezlerse kimse ezemez !

Aynen keşke basta oylesine kötü seyler yasanmasaydi .. oyuzden ben hep onyargili olmustum normaldede anlasamiyorduk zaten ben hep yalniz oldugumu sanardim ama cok beklemedigim seylerle karsilastikca ailem varmiş diyebildim hic yoktan iyidir :))

Aaaaa cok duygulandim bende bekarken cok cektirdim aileme..yalvarmalarina ragmen istemedikleri bi evlilik yaptim ona ragmen dugunumu onlar yapti ev verdiler bugunku rahatimi huzurumu aileme borcluyum ama gec anladim kiymetlerini..:KK43:

Cok sevindim senin icin aile bitanedir:)
Keske biraz erken olsaymis ama neyse gordun ya bu yuzlerini o da yeter :)

Ne kadarda guzel biseymis yaptiklaari, valla helal olsun. Sizin adinizada cook sevindim..

X