Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir entrika buOoo coktaaan soyletdim,kimse evinde aldatmayı hak etmez sapık degilse esler
Binbir turlu yolu var canım soylemenin, merhaba demiyorsaniz diyin gulumseyin,evinize temizlikciyi kaca aliyosunuz,baska evletede geliyormu diye sorun,o dokulucektir,yok almiyorum der zaten,sizde ama hergun gelen ki.,aaaa biseyletemi sebep oldum,kadin isi biraktida banafa 1gun gelebirmi diyicektim dersin
Habersiz solemis olursunuz
Ben olsam kadın evden tam çıkarken kapıyı açar adamla göz göze gelirdim.
Kadını görünce de şok olmuş gibi bakar içeri kaçardım
Otursun düşünsün bakalım karıma söyleyecek mi, söylemeyecek mi diye.
En azından artık eve getirmez
Bu fikri sevdim. +1. Ben boyle yapardim. Kimseyide ispiyonlamamis olursun. Kadin sana " yuvami yikiyosun iftiraci kadin" diye saldirmaz mesela.Ooo coktaaan soyletdim,kimse evinde aldatmayı hak etmez sapık degilse esler
Binbir turlu yolu var canım soylemenin, merhaba demiyorsaniz diyin gulumseyin,evinize temizlikciyi kaca aliyosunuz,baska evletede geliyormu diye sorun,o dokulucektir,yok almiyorum der zaten,sizde ama hergun gelen ki.,aaaa biseyletemi sebep oldum,kadin isi biraktida banafa 1gun gelebirmi diyicektim dersin
Habersiz solemis olursunuz
Ama peki aldatilan bi hemcinsimiZ? O nolucak? Adam artik eve getirmeyip baska yerlerde dusup kalksa, bu benim vicdanimi hala rahata erdirmez. Cunku bende isterimki egerki aldatiliyosam bana soylensin.
Nasıl bir entrika bu![]()
Neden biliyor musun? Karı koca barışıyorlar olan söyleyene oluyor. Ben çok yakınımı gördüm biriyle. Gördüğümü anlayınca tel açtı bana. Eşime birşey söylersen seni mahvederim ayağını denk al dedi. Ben de 6 senedir biliyorum hatta bütün çevremizde biliyor. Şimdiye kadar söylemedim şimdi mi söylücem dedim. Haa çevresinden duyarsa o zaman da benden bilme dedim. Tüm sülale bilio ama kimse konuşmuyo. Konuşursak bunlar ayrılmaz bi de yuva yıkmaya çalışan kadın olarak damgalanırız. Biliorum çünkü o adamla uğraşılmaz.Yaa bu aldatma konularında hep sen karışma diye yorumlara yanıt geliyor.