- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kadınlar olarak fıtratımızda merak varYa ben merak ettim bu konunun sonunu
Noldu karısı öğrendi mi?
Adam hala devam ediyor mu?
Aynen özellikle kk ya üye olunca bu fıtratım daha da geliştiBiz kadınlar olarak fıtratımızda merak var
Eski bir komşumuz vardı gulerek anıyorumAynen özellikle kk ya üye olunca bu fıtratım daha da geliştiama ben başka üyenin konusunu daha merak ediyorum
konular da rastlasam sorcam ya o derece
Ohaaaaaaa amacı neymiş ajancılık mı oynuyormuş?Eski bir komşumuz vardı gulerek anıyorum
Annenin evine ses kayıt cihazı yerleştirmişti annem farkına varmış neredeyse mahkelik olmuşlardı![]()
Sözde annem ile bir diğer komşusu onu çekiştiyormuş babaaaaa bahaneyeOhaaaaaaa amacı neymiş ajancılık mı oynuyormuş?
Valla evlerden ırakSözde annem ile bir diğer komşusu onu çekiştiyormuş babaaaaa bahaneye
Ülke istihbaratı kadınların elinde olsa sırtımız yere gelmez
O yüzden meraklı komşudan hiç haz etmem
Yok artıkkkkEski bir komşumuz vardı gulerek anıyorum
Annenin evine ses kayıt cihazı yerleştirmişti annem farkına varmış neredeyse mahkelik olmuşlardı![]()
Bir tuhaflık olduğunu hissetmiş oturduğu köşede birşeyler karıstıyormuşYok artıkkkk
Son haftadır ne ilginç şeyler okuyorum
peki nasıl anlamış o olduğunu?
Rezalet yaaaBir tuhaflık olduğunu hissetmiş oturduğu köşede birşeyler karıstıyormuş
O gittikten sonra oturduğu koltuğun arasında bulmuş