- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi Pinarqueen
-
Elbette, şaka olmasını diliyorum hatta:)Cidden mi
Ayakkabılarımın içine bırakıyorumÇıkardığın çorabı nereye koyduğun daha çok önemli.Evime gelen biri çorabını çıkarsa rahatsız olmam hatta belki farketmem bile ama siz bana bakmayın rahatım ben
Reddederim terlik giymeyi hiç sevmem
Ben takılmam. Ayağı çok yanmıştr, çorabı eskidir, kokar diye korkmuştur diye düşünürüm. Böyle basit şeylerin altında başka manalar aramak ömrümü kısaltır Allah korusunAyakkabılarımın içine bırakıyorum
Anlatsam uzun sürer.
Merak ettim sorun değilAnlatsam uzun sürer.
Aslında takıldım yanlış anlamayın sakın,masumlar apartmanı diye dizi varya onun için dedim..Merak ettim sorun değil
Ben evde hep yalın ayak gezerim çorap giymemek ruh sağlığı ile alakalı bı durum değil tipta bunu yapana deli teşhisi konmuyor .bilmenizi isterimKaba değil de komik..
Amaç ne yani? Evde de yalınayak mı geziyorsunuz kış günü?
Deli herhalde diye düşünürüm içimden muhtemelen.
Tam tersi bence düşünceli bi hareket değil. Ayağınız terli olabilir, mantar vs olabilir ne malum? Ben çok garipserdim biri evime girerken çorabinı çıkarıp şıpıdık şıpıdık gezse.Ben de bu hareketi yapıyorum ama benim için sebep çorap giymeyi sevmemem. Hem de çorap toz ayakkabı kiri vs tutabilen bişe olduğu için misafir gittiğim yerde insanların halılarına kirli çorapla basmak istemem. Ayıptan ziyade düşünceli bi hareket olarak görüyorum.
Neden kiHiç sorun değil Ben memnun olurum evime gelip çorabını çıkarmasından
Ben de bu hareketi yapıyorum ama benim için sebep çorap giymeyi sevmemem. Hem de çorap toz ayakkabı kiri vs tutabilen bişe olduğu için misafir gittiğim yerde insanların halılarına kirli çorapla basmak istemem. Ayıptan ziyade düşünceli bi hareket olarak görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?