Kapıda çorap çıkarmak kaba bir davranış mı

Yani ben de tam tersi çıplak ayaklarımla başkasının evinde dolaşmaktan hiç hoşlanmam ve başkalarının ayaklarını görmek hoşuma da gitmez. Bana göre kapıda çorap çıkarmak çok saçma ve gereksiz bir davranış. Biri benim evime girerken çoraplarını çıkartıp çıplak ayaklarıyla şıpıdık şıpıdık gezse aşırı derecede rahatsız olurum ve midem bulanır.

Misafirliğe çıplak ayak gitmek çok da hoş bir davranış değil. Kendi Evinde çorapsız olmak gayet normal. Yedek temiz çorap, ya da ev terliği, ayakkabısı kullanabilirsiniz. Bir misafirim böyle gelse saçma gelir, bir ihtimal ayaklarında mantar var, çorap giyemiyor ye düşünürüm

Bilmem çorap giymeyi sevmiyorum rahatsız oluyorum

Ben de aynıyım..Bitek ben boyleyim sanıyordum..ev ortamında corap giyemem hiç ama çaktırmadan cıkarır terliğimi giyerim kaşla göz arasında...ev terliği götürürüm yanımda veya ev ayakkabısı...baskasınım evinin zeminine cıplak ayakla da basmam yani

Corabi delik ya da ayagi kokuyor sanırım diye düşünürdüm kiış gunu ise. Terlik ve corap onerirdim. Kabul ederse eder etmezse etmez. Ama burda çıkarılan anlamlar aklima dahi gelmezdi.
Insanlar neyden ne cikartiyor hayretle okuyorum valla

Yaz günü iosafirlige gelirken sandalet yanına siz rahatsiz olmayin diye corap mi getiriyor dostlariniz

Belki ev sahibi de sizin çıplak ayakla evinde gezmenizi istemeyecektir?
Öyle ya mantar olabilir,belki koktu aktı neden yani?
Yaz olur sandaletli olursun onda bile sokağın tozunu eve getirmemek adına ya bir babet çorap ya bir ev babeti ya da ayakları yıkamak gerekir.
Kimin evine gittiğine göre de değişir.
Ama ben itici bulurum açıkcası misafirimin ayaklarını izlerim istemsiz
Peki bu bir anket mi dert mi, sebebi nedir bu konunun?

Yazın sandaletlerle filan çorap giyilmediğinden çıplak ayakla eve girilebilir kışın bilemedim kapıda çorap çıkarmak yedek çorap giyiyorsanız bilmiyorum ama çıplak ayakla giriyorsanız şuan gözümün önüne pek hoş bir görüntü gelmedi.

Nebileyim kendisi bana kiyasla oldukça tiiitizz bir hanim oldugundan dolayi benim aklima direkt evim pis diye dusunmesi geldi.
Böyle olsa ayağı kirleneceğine çorabım kirlensin, atarım çorabı demesi gerekmez mi?
Yani her mantıklı insan bedeni yerine eşyasının kirlenmesini tercih eder, etmeli sanki

ben de dışarda giydiğim herşeyi eve gelir gelmez yıkarım ama başkasının evinde aynını yapmam verdiği terliği de giyerim yaptığı yemeği de yerim
Aslında burda onemlı olan sanırım karsındakıne hissettirdiğin misafir varken aynı seylerın tekrarlanması cok Hos olmuyor daha dogrusu pis algısı olusturularak bunların yapılması rahatsız ediyor insanı misafırlıge gıttıgım bır yerde kıyafet degıstıremıceme gore bende bu sefer diken uzerınde oluyorum

Böyle olsa ayağı kirleneceğine çorabım kirlensin, atarım çorabı demesi gerekmez mi?
Yani her mantıklı insan bedeni yerine eşyasının kirlenmesini tercih eder, etmeli sanki

Ben şöyle dusundum. Simdi corapla evde gezseeee corabi kirlenseee sonra ayakkabiyi giyecek ve ayakkabi kirlenecek.
Ayakkabiyi yikamaktansa eve gidince corabi cikarip ayagini yikiyor olabilirdi.

Ben şöyle dusundum. Simdi corapla evde gezseeee corabi kirlenseee sonra ayakkabiyi giyecek ve ayakkabi kirlenecek.
Ayakkabiyi yikamaktansa eve gidince corabi cikarip ayagini yikiyor olabilirdi.
Ayakkabı da kıymetli ayaktan, ahahahsh
O ayrıntıyı düşünemedim

Ben ayak fetisisti oldugunu dusundum sahsen yarabbi neden boyleyiz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…