Kapıda çorap çıkarmak kaba bir davranış mı

Ben evde hep yalın ayak gezerim çorap giymemek ruh sağlığı ile alakalı bı durum değil tipta bunu yapana deli teşhisi konmuyor .bilmenizi isterim

Ben evde hep yalın ayak gezerim çorap giymemek ruh sağlığı ile alakalı bı durum değil tipta bunu yapana deli teşhisi konmuyor .bilmenizi isterim
Deliymisimde haberim yokmuş. çorap zekayı mı artırıyor bez parçasına ne kadar anlam yüklüyenler var Allah'ım

ama ayaklarınızla basıyorsunuz

yani çorap kirli de ayağımız daha mı temiz
Mantığını ben de bilmiyorum. Küçükken ablam evine çorapla girdiğim için azarlıyordu hep ben de korkuyla çorabımı hep çıkarıyordum. Mantığının bu olabileceğini düşündüm yıllarca ve alışkanlık oldu. Zaten çorap giymeyi sevmem ben.

E terlik giyin? Çorabımı çıkarmak aklıma bile gelmez

Eşimin abisi de her Geldigınde aynı seyı yapar her seferinde gerek yok abi desemde 6 senedır bu boyle her nereye giderse gitsin aynı sekıldedir eltim dısar kıyafetleriyle bile eve almaz temizlik hastalıgı hat safhada bu durum beni rahatsız ediyor mu kabamı hıc bunu sorgulamadım lakin onların evine gıttıgımde ben kendimi diken uzerınde ve pis hissediyorum

ben de dışarda giydiğim herşeyi eve gelir gelmez yıkarım ama başkasının evinde aynını yapmam verdiği terliği de giyerim yaptığı yemeği de yerim

Misafirim böyle yapsa hoşlanmazdım sanırım. Ayağında mantar olabilir, kokuyo olabilir sağa sola sürülmesi beni rahatsız eder. Çorap candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…