- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Pinarqueen
-
Tartışmaniza gerek yok bence hanımlar .ancak fitne fucur hanım bizler farkındayız zaten .bize çorap giymedigimiz için deli diyen sizDiniz hatırlatmak isterim ki bende sizi uyardım. bir flashback yapın rica edeceğimsorun yok diyebilirsiniz öyle komplekslerim yok.
yazın sıcağında çorapsız gezemediğim için deli gibi görünebilirim sıkıntı değil.
bu beni deli yapmaz neticede bunun farkındayım sizin de farkında olmanızı dilerim.
manasız alınganlıklar yorucu çünkü..
Eltim yazın çift çorap giyer ben yaz kış giymem hiç birbirimize delimisin dememisizdir.. herkezin zevkleri nasıl farklıysa kimi sıcak kimi soğuk sever. tek siz vermissiniz konu sahibine tepkiyi delimidir diye düşünürüm diye alınganlık değil siz farklisiniz tepkilerinizi verirken ..
Tartışmaniza gerek yok bence hanımlar .ancak fitne fucur hanım bizler farkındayız zaten .bize çorap giymedigimiz için deli diyen sizDiniz hatırlatmak isterim ki bende sizi uyardım. bir flashback yapın rica edeceğim
Öte yandan manasız alinganliklar diyemezsiniz çünkü hem saldırıyor hem de onu diyen siz degilmissiniz gibi davranıyorsunuz
Hiç bayan konusu gibi değil dimiUmarım bir adam vardı canı sıkılann tarzı bir durum değildir
Bir yere gidecekseniz direkt çorapsız gidin diyecegımde ya kokuyor be hahah özellikle çorap çıkarılırken daha çok kokuyor gibi ben nedense ne yapıyor diye içimden geçirirdim.
Nebileyim kendisi bana kiyasla oldukça tiiitizz bir hanim oldugundan dolayi benim aklima direkt evim pis diye dusunmesi geldi.
rahatsız olurum mu demişim mesajımda? Rahatsız olmam bundan, umrumda olmaz, saçma gelir.Yaz günü iosafirlige gelirken sandalet yanına siz rahatsiz olmayin diye corap mi getiriyor dostlariniz
Ayakkabı tamam normal de çorap garip benceBirisinin evine girerken kapıda ayakkabılarımla birlikte çoraplarımı da çıkarırım hep kaba bi davranış mı sizce
Kokmuş çoraplarınızdan kurtulmak için miBirisinin evine girerken kapıda ayakkabılarımla birlikte çoraplarımı da çıkarırım hep kaba bi davranış mı sizce
Ciplak ayak gitmek hoş olmaz.rahatsız olurum mu demişim mesajımda? Rahatsız olmam bundan, umrumda olmaz, saçma gelir.
sandalet farklı bir şey. Belli zaten neden çorap giyilmediği. O da konu sahibinin dediği gibi eve girerken çorabı çıkarıp, ayakkabının içine koymakla aynı şey değil.
konu sahibinin mesajından farklı şeyler anlıyoruz bence. ben eşe dosta gitmekten değil, yabancı ya da bildiğin misafirliğe gitmekten bahsettiğini anlıyorum mesajdan. Bu abes mi karşılanır diye sorduğunu düşünüyorum. Çünkü kendi ailene, arkadaşına giderken zaten sormazsın garip mi diye.
Kendin de çorap giymeyebilirsin o durumda, gelen de giymeyebilir. Ama mesela akşam oturmasıdır, büyük misafirliktir, hanımlar toplantısıdır kendim de karşılarken çorapsız karşılamam yani. Hatta yeri gelir, yalnız çorap değil, ev ayakkabısı giyerim.
farklı durumlardan bahsediyoruz.
Yanlış anlamışsınız o takdirde. Rahatsız olsam, öyle yazardım. Mantar olduğunu düşündüm diyelim, bundan da rahatsız olmam, sağlık sorunu der geçerim.Ciplak ayak gitmek hoş olmaz.
Ayaginda corap yoksa mantar var belki diye bir düşünürum demissniz. Yani evet rahatsizlik belirten cümleler bunlar.
Tanidik ayagi kabul ediyor tanimadik ayagi mi kabul etmiyoruz.
Aksam oturmasi olsun, buyuk misafirlik olsun yaz gunuyse giyerim sandaletimi giyerim. Tuhaf bakanin evine de bir daha gitmem bana da gelmesin.
Ev nişanı ,sozu olur o zaman götürurum. Bazende eskiden gunler vardi o zaman hava serinse belki.
Ben merak ettiğim icin sormuştum gercekten hos görmediğiniz için öyle gelmelerini nasil geliyorlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?