Kapıda çorap çıkarmak kaba bir davranış mı

Yazın sandalet, terlik vs giymiş insanın evime girip öyle dolaşmasından aşırı rahatsız olurum. Dışarının bütün pisliğini evime getiriyor diye. Bu sebeple birine giderken ben ayakkabı giymeyi tercih ederim, aynı şeyleri hissetmesin diye.
Biri evime girerken çorabını çıkarsa manyak olduğunu düşünürüm.
Ne acayip huylarınız var.

Ayakkabı da kıymetli ayaktan, ahahahsh
O ayrıntıyı düşünemedim

Ayakkabi kiymetli degilse her misafirlikten sonra kirlenen ayakkabiyi atsin daha iyi, devamli yikanan ayakkabi çöp olur zaten.

Misafirlikten sonra ayakkabi yikamak yerine ayagi yikamak daha mantikli geldi bana kiymetle alakasi yok ayaga toz gelince ölmeyecegini kendi de biliyordur herhalde.

İns. Biliyordur

Birisinin evine girerken kapıda ayakkabılarımla birlikte çoraplarımı da çıkarırım hep kaba bi davranış mı sizce
Bence öyle... Belki ayağınıza egzama var, mantar var, çıplak ayakla evimde neden gezeseniz ya da vereceğim terliği niye o şekilde giyesiniz? Ayakabınızı nasıl çorapsız giymiyorsanız( kokmasın diye giyilir genelde) misafirlikte de aynı özen ev sahibine gösterilmeli... Kokuyorsa yedeğiyle değiştirilir amenna.. Herkese yapılacak bir davranış değil bence bu.

Ayakkabıyı çorapla giyeceğimden, ayağımdansa gerçekten ayakkabının pislenmesini yeğelerim.
İç kılıfını yıkarım en kötü ama çorapsız girmem.

Ayakkabıyı çorapla giyeceğimden, ayağımdansa gerçekten ayakkabının pislenmesini yeğelerim.
İç kılıfını yıkarım en kötü ama çorapsız girmem.

Ben de hayatimda corap cikartmadim, hayatta aklima gelmez oyle şey yapmak.

Ama O' nun davranişi üzerine boyle bir mantik kurdum kendi icimde ve neden olmasindi. Tabi sormadigim için gercek nedenini hiç bilemiyorum o coraplar neden cikti.

Ben evde hep yalın ayak gezerim çorap giymemek ruh sağlığı ile alakalı bı durum değil tipta bunu yapana deli teşhisi konmuyor .bilmenizi isterim

her deli dediğimiz tanı almış olmuyor zaten..
lafın gelişi deli midir nedir diye düşünmediniz sanırım kimse için.
ben zaten doktorda değilim teşhis koyayım..
ve evet benim ayaklarım çok üşür yazın bile çorapsız basamam yere. kışın çorapsız gezsem geberirim herhalde kışın gezen de benim için deli mi ne oluyor. teşhisi konsun konmasın..

Tövbeler olsun Alışkanlıktır anlarım ama ilk defa gidilen yerde garip karşılanır bence, misafirliğe gittiğiniz evin terliklerini de giymek istemiyorsanız, en azından eskilerin yaptığı gibi ev terliği taşıyabilirsiniz yanınızda.

Yadirgamam acikcasi ama mutlaka terlik, babet vs.. getirip giymesi icin israr ederim :)
Bana geldiginde cikaran cok oldu ben hic takilmadim. Ne bilim corapi deliktir, kirlidir, kokmus olabilecegini dusunmustur.. Sevmedigi icin corapsiz dolasmak isteyebilecegi hic aklima gelmedi bak

Herkes okumadan psikiyatrist oluyor nasıl oluyorsa işte.

keşke bebeklinick gibi alıntılayarak kendinizi ifade etseydiniz..
bu yaptığınız da kaba bir davranış mesela..
Siz çok usudugunuz için karşınızdakinin giymedigine delimidir nedir derken kaba olmuyorsunuz da ben alıntı yapmadığım için mi kaba oldum peki .. bende sıcağı hiç sevmem çorap giyenler delimidir nedir diyorum o zaman size..

Mutlu mesut bana neden kızdın ben senle aynı taraftayim çorapsız geziyorum

Çok acayip ben hiç hoslanmam ayakları hasta mı ne ? Gelmis evime çorapsız

sorun yok diyebilirsiniz öyle komplekslerim yok.
yazın sıcağında çorapsız gezemediğim için deli gibi görünebilirim sıkıntı değil.
bu beni deli yapmaz neticede bunun farkındayım sizin de farkında olmanızı dilerim.
manasız alınganlıklar yorucu çünkü..

Valla ayp mdr blmem ama evime gelenn çıplak ayakla dolaşmasnı istemem görüntü kirliliği benm için.. yannza terlik,babet veya temz çorap alablrsns

Eğlenmek için mi açtınız konuyu,bugün üye olup sorulara da dalga geçer gibi cevap vermişsiniz.

Kokuyor mu acaba diye düşünürüm ben direk

Eltim yazın çift çorap giyer ben yaz kış giymem hiç birbirimize delimisin dememisizdir.. herkezin zevkleri nasıl farklıysa kimi sıcak kimi soğuk sever. tek siz vermissiniz konu sahibine tepkiyi delimidir diye düşünürüm diye alınganlık değil siz farklisiniz tepkilerinizi verirken ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…