- 3 Ekim 2007
- 14.669
- 36.809
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Pinarqueen
-
Ayakkabı da kıymetli ayaktan, ahahahsh
O ayrıntıyı düşünemedim
Bence öyle... Belki ayağınıza egzama var, mantar var, çıplak ayakla evimde neden gezeseniz ya da vereceğim terliği niye o şekilde giyesiniz? Ayakabınızı nasıl çorapsız giymiyorsanız( kokmasın diye giyilir genelde) misafirlikte de aynı özen ev sahibine gösterilmeli... Kokuyorsa yedeğiyle değiştirilir amenna.. Herkese yapılacak bir davranış değil bence bu.Birisinin evine girerken kapıda ayakkabılarımla birlikte çoraplarımı da çıkarırım hep kaba bi davranış mı sizce
Ayakkabıyı çorapla giyeceğimden, ayağımdansa gerçekten ayakkabının pislenmesini yeğelerim.Ayakkabi kiymetli degilse her misafirlikten sonra kirlenen ayakkabiyi atsin daha iyi, devamli yikanan ayakkabi çöp olur zaten.
Misafirlikten sonra ayakkabi yikamak yerine ayagi yikamak daha mantikli geldi bana kiymetle alakasi yok ayaga toz gelince ölmeyecegini kendi de biliyordur herhalde.
Ayakkabıyı çorapla giyeceğimden, ayağımdansa gerçekten ayakkabının pislenmesini yeğelerim.
İç kılıfını yıkarım en kötü ama çorapsız girmem.
Ben evde hep yalın ayak gezerim çorap giymemek ruh sağlığı ile alakalı bı durum değil tipta bunu yapana deli teşhisi konmuyor .bilmenizi isterim
Deliymisimde haberim yokmuş. çorap zekayı mı artırıyor bez parçasına ne kadar anlam yüklüyenler var Allah'ım
Herkes okumadan psikiyatrist oluyor nasıl oluyorsa işte.
Siz çok usudugunuz için karşınızdakinin giymedigine delimidir nedir derken kaba olmuyorsunuz da ben alıntı yapmadığım için mi kaba oldum peki .. bende sıcağı hiç sevmem çorap giyenler delimidir nedir diyorum o zaman size..keşkebebeklinick gibi alıntılayarak kendinizi ifade etseydiniz..
bu yaptığınız da kaba bir davranış mesela..
Mutlu mesut bana neden kızdınSiz çok usudugunuz için karşınızdakinin giymedigine delimidir nedir derken kaba olmuyorsunuz da ben alıntı yapmadığım için mi kaba oldum peki .. bende sıcağı hiç sevmem çorap giyenler delimidir nedir diyorum o zaman size..
Mutlu mesut bana neden kızdınben senle aynı taraftayim çorapsız geziyorum
Mutlu mesut bana neden kızdınben senle aynı taraftayim çorapsız geziyorum
Fitne ficuraydi mesajım özür dilerimMutlu mesut bana neden kızdınben senle aynı taraftayim çorapsız geziyorum
Siz çok usudugunuz için karşınızdakinin giymedigine delimidir nedir derken kaba olmuyorsunuz da ben alıntı yapmadığım için mi kaba oldum peki .. bende sıcağı hiç sevmem çorap giyenler delimidir nedir diyorum o zaman size..
Eltim yazın çift çorap giyer ben yaz kış giymem hiç birbirimize delimisin dememisizdir.. herkezin zevkleri nasıl farklıysa kimi sıcak kimi soğuk sever. tek siz vermissiniz konu sahibine tepkiyi delimidir diye düşünürüm diye alınganlık değil siz farklisiniz tepkilerinizi verirken ..sorun yok diyebilirsiniz öyle komplekslerim yok.
yazın sıcağında çorapsız gezemediğim için deli gibi görünebilirim sıkıntı değil.
bu beni deli yapmaz neticede bunun farkındayım sizin de farkında olmanızı dilerim.
manasız alınganlıklar yorucu çünkü..benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?