buyuk ıhtımalle ergenler yazmıstır .
sızınde evde olmadıgınızı bılıyorlarsa eger
akıllarınca oyun oynadıklarını sanıp yazmıslardır
bilmiyorumkı canım oda olabılır ama daha bugun geldım eve hıc gormedım az once markete cıktım yenı gordum yenımı yazılmıss yoksa benmı fark etmedım anlamadım
tutucu bir mahallede mi yaşıyorsun?
tutucu bir mahallede mi yaşıyorsun?
anlamaya çalışıyorum delisurrender analiz yapıyor gıbısın bulursan sen bulursun yazanı :)
canım hayır zaten 3 yıldır bu mahallede ailemle yasıyordum yenı ayrıldım ayrı eve artı bu ev sahıbım annemlerın ev sahınden marketten felan referans alıpta verdı evı bı sıkıntı yoku yanı
bilmiyorumkı canım oda olabılır ama daha bugun geldım eve hıc gormedım az once markete cıktım yenı gordum yenımı yazılmıss yoksa benmı fark etmedım anlamadım
az önce markete çıktım yazmışsınız,gecenin bir yarısı dışarlara çıkarsanız apartman sakinleri hakkınızda yanlış düşünebilir ve sizden faydalanmak düşünceside akıllarına gelebilir...madem yalnız yaşıyorsunuz dikkatli olun..
Yazının içeriği çok önemli.. Elbette bizimle paylaşmayın ama muhteviyatı çok öneml
Ahlaksız bir tehdit mi içeriyor mesela... Seni şöyle şöyle yaparım gibi... Allah korusun, kafaya takmış biriyse.. bence önlem almanız lazım... Bu devirde kimin ne olduğu belli olmuyor... İnanılmayacak şeylere rastlıyoruz.. Hayır, ileri götürmesinden korkarım şahsen...
Üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun...
Bence apartman görevlisine yöneticiye bildirmelisin.. binada kamera varsa ona da bakabilirsiniz...
Ve bundan sonra ufak bile olsa evdeyken ses duyarsan kapının deliğinden bak bi derim ..
az önce markete çıktım yazmışsınız,gecenin bir yarısı dışarlara çıkarsanız apartman sakinleri hakkınızda yanlış düşünebilir ve sizden faydalanmak düşünceside akıllarına gelebilir...madem yalnız yaşıyorsunuz dikkatli olun..
evet gecenin bi yarısı dışarlara çıkarsan herşeyi hakediyorsun,dikkat etmen lazım.bunu da bir kadın diyor...
biz kadınlar şu kafayla herşeyi hem de HERŞEYİ hakediyoruz.ne işimiz var bizim dışallarda?kıçımızı kırıp evimizde oturalım.
millet yanlış anlamasın die markete çıkıp bişey de alamıcaz mı gece diye?
millet bizden faydalanmayı düşünürmüş...
aslında erkekleri değil,ezik zihinli kadınları tedavi etmemiz lazım,yoksa boyunduruktan hiç kurtulamazız...demedi demen....
oda art nıyetle soylemedı ama sende cok haklısın su yoktu evde karsıkı bakkalda kapanmıstı artı oyle mahalle arasında felanda degılım kohne bı yerde degıl cadde uzerındeyım
evet gecenin bi yarısı dışarlara çıkarsan herşeyi hakediyorsun,dikkat etmen lazım.bunu da bir kadın diyor...
biz kadınlar şu kafayla herşeyi hem de HERŞEYİ hakediyoruz.ne işimiz var bizim dışallarda?kıçımızı kırıp evimizde oturalım.
millet yanlış anlamasın die markete çıkıp bişey de alamıcaz mı gece diye?
millet bizden faydalanmayı düşünürmüş...
aslında erkekleri değil,ezik zihinli kadınları tedavi etmemiz lazım,yoksa boyunduruktan hiç kurtulamazız...demedi demen....
bizim ülkemizde öyle ne yazık ki...
'açık giymiş tecavüzü hak etti!' gibi bir durum var ülkede.
tecavüzü bile hakediyoruz kapıya ahlaksızca yazıyı da hak ederiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?