kapıma yazı yazmışllar

aynen zaten yalnız yasıyorum oturanlar diye ıbare gecıyor yazıda ama ınsan ıster ıstemez uzuluyor ya ben onu gormeyıp sılmeseydım butun bına gorecektı

Ne güzel söylemiş,söyleyen...
Çocuk sahibi olmayı öyle çok büyütüyoruz ki gözümüzde,
elimize aldığımızda geri kalan herşeyi koyver gitsin...
Çoğul konuştum da bu konuda suçladığım herkesi alenen ötekileştirebilirim.
Her zaman dile getiriyorum,çocuk sahibi olmayı deli gibi istiyorum.
Ama evladımla ilişkim sadece bedenimden çıkarıp dünyaya salıvermek olacaksa,kalsın gerçekten.
İşte böyle durumlarda olmaması en hayırlısı.
En acısı da,yaşadığımız düzenin bütün kötülüklerine,çirkinliklerine rağmen,
bütün olumsuzlukları gelecek kaygılarını göze alıp ''yaparım arkadaş,ben bir çocuğu topluma yararlı,
insanlara ve kurallara saygılı,ahlaklı ve beşeri ilişkileri sağlam bir birey olarak yetiştiririm,herkese de ders olur''
derken bunu yapamamak...Senin kendini paralayıp elde edemediğin şeylerin,bir başkasının elinde mundar olması...
Ne oldu iki gün önce,doğurup sokağa atanlardan bir örnek;
14 yaşında eli bıçaklı bir psikopat,topluma O'nun yedi sülalesinden daha faydalı öğretmeninin canını aldı.
Olmamalı ya,bazıları anne-baba olmamalı.
Eğer senin bedeninden çıkan can,başka canları yakacaksa,
sen o canı hamur gibi yoğurmaktan,güzel şeyleri aşılamaktan,sevgi ilgi vermekten aciz isen doğurmayacaksın.
Zor mu bu kadar bunu anlamak ya.Doğurmakla bitmiyor işte.Sonrası?

geçmiş olsun diyelim öncelikle.
seni çekemeyen birileri yazmıştır canım,keşke hemen silmeseydin,hatta polise fln hbr verseydin.

geçmiş olsun diyelim öncelikle.
seni çekemeyen birileri yazmıştır canım,keşke hemen silmeseydin,hatta polise fln hbr verseydin.

tesekkur ederım cnm ama memleketımın polısını bılırsın az cok ne yapcak tek tek kapı calıp senmı yazdın dıcek gelcek yarın gelın dıcek gıtcek bılıyorum cunkı

tesekkur ederım cnm ama memleketımın polısını bılırsın az cok ne yapcak tek tek kapı calıp senmı yazdın dıcek gelcek yarın gelın dıcek gıtcek bılıyorum cunkı

en azından tutanak fln tutarlardı canım. yapan kişi apartmandandır zaten,bi daha yazma fikri varsa vazgeçerdi. onlar seni korkuttu sen de onları korkut bir daha olursa,polisi çağır bence. yanlarına kar kalmasın.

sanmıyorum cnm ama ıste akıl edemedım o an ve sıldım sınırden apartmanıda ayaga kaldırdım zaten bagırdım cagırdım dedım bu olay savcıda bıter

sanmıyorum cnm ama ıste akıl edemedım o an ve sıldım sınırden apartmanıda ayaga kaldırdım zaten bagırdım cagırdım dedım bu olay savcıda bıter

iyi yapmışsın canım, o da aynı etkiyi yapmıştır. bikaç sene önce bi bayram günü bizim apartmanın girişine birisi büyüğünü yapmıştı resmen!!apartmanda başka insanlar da oturuyor ama yine de çok korkutmuştu bu beni.gerçi muhtemelen çocuklardır. ama ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.

aynen snucta bu haneye tecavuze gırer sonucta burası burası benım mabedım ben burda guvende olmassam sokakta nasıl olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…