hatta şey olsun,tecavüze uğrayan kadına "ağır tahrik"ten ceza verilsin olmaz mı?yapılır aslında,mantıklı geldi...kızlaaaar size söylüyorum, hepimiz ya anneyiz ya anne adayıyız,güçlü kız çocukları, varlığa saygılı erkek çocukları yetiştirelim...
yeni nesil bizim,bari onlar mahvolmasın...
güzel bi söz okudum bugün;
hep çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmaktan sözediyoruz,biraz da dünyaya daha güzel çocuklar bırakmaktan sözetsek diye...
eğer o yazıyı yazan canlı formları düzgün yetiştirilseydi bir insanın kapısına yazı yazarak huzursuz etmezlerdi,sadece kadın diye aşağılamazlardı...
Ne güzel söylemiş,söyleyen...
Çocuk sahibi olmayı öyle çok büyütüyoruz ki gözümüzde,
elimize aldığımızda geri kalan herşeyi koyver gitsin...
Çoğul konuştum da bu konuda suçladığım herkesi alenen ötekileştirebilirim.
Her zaman dile getiriyorum,çocuk sahibi olmayı deli gibi istiyorum.
Ama evladımla ilişkim sadece bedenimden çıkarıp dünyaya salıvermek olacaksa,kalsın gerçekten.
İşte böyle durumlarda olmaması en hayırlısı.
En acısı da,yaşadığımız düzenin bütün kötülüklerine,çirkinliklerine rağmen,
bütün olumsuzlukları gelecek kaygılarını göze alıp ''yaparım arkadaş,ben bir çocuğu topluma yararlı,
insanlara ve kurallara saygılı,ahlaklı ve beşeri ilişkileri sağlam bir birey olarak yetiştiririm,herkese de ders olur''
derken bunu yapamamak...Senin kendini paralayıp elde edemediğin şeylerin,bir başkasının elinde mundar olması...
Ne oldu iki gün önce,doğurup sokağa atanlardan bir örnek;
14 yaşında eli bıçaklı bir psikopat,topluma O'nun yedi sülalesinden daha faydalı öğretmeninin canını aldı.
Olmamalı ya,bazıları anne-baba olmamalı.
Eğer senin bedeninden çıkan can,başka canları yakacaksa,
sen o canı hamur gibi yoğurmaktan,güzel şeyleri aşılamaktan,sevgi ilgi vermekten aciz isen doğurmayacaksın.
Zor mu bu kadar bunu anlamak ya.Doğurmakla bitmiyor işte.Sonrası?