- 29 Aralık 2021
- 106
- 16
- 48
- 29
- Konu Sahibi Bilgenur96
-
Gördüğünüz anda kızı uyarın ya da eşiniz aileyle konuşsun. Ama gözünüzle görmediyseniz belki de gerçekten başkası atıyordur.2 yıllık evliyim...bahce katinda oturuyoruz yan dairede eşimin akrabası oturuyor kızı 15 yaşlarında ve çok şımarık kapımın önünde sürekli cips cikolata sakız şeker çöpleri kendi kapıları tertemiz sanki ben yiyormuusm gibi kapımın önü çöp dolu dönüp söylesen bunları atma ben atmıyorum ki diyecek bir kız babasına söylesen benim kızım atmıyor tek cocuk bu mu binada diyecek bir kişilik ne yapmalıyım ben daha önce bu konuyla ilgili hiç muhattap olmadım onlarla ama tavırlarınin bu şekilde olicagina eminim nasıl bir yol izlemeliyim cok sinir oluyorum ve bilincli kapimin önü leş gibi abur cubur posetleri kendi kapıları bal dök yala ya.... lütfen fikri olan söylesin
Bir kamera alın orayı çekecek şekilde koyun. Sonra kişi çekin ve ailesinin yanında ablacım senden beklemezdim deyin2 yıllık evliyim...bahce katinda oturuyoruz yan dairede eşimin akrabası oturuyor kızı 15 yaşlarında ve çok şımarık kapımın önünde sürekli cips cikolata sakız şeker çöpleri kendi kapıları tertemiz sanki ben yiyormuusm gibi kapımın önü çöp dolu dönüp söylesen bunları atma ben atmıyorum ki diyecek bir kız babasına söylesen benim kızım atmıyor tek cocuk bu mu binada diyecek bir kişilik ne yapmalıyım ben daha önce bu konuyla ilgili hiç muhattap olmadım onlarla ama tavırlarınin bu şekilde olicagina eminim nasıl bir yol izlemeliyim cok sinir oluyorum ve bilincli kapimin önü leş gibi abur cubur posetleri kendi kapıları bal dök yala ya.... lütfen fikri olan söylesin
Şey düsümdum butun abur2 yıllık evliyim...bahce katinda oturuyoruz yan dairede eşimin akrabası oturuyor kızı 15 yaşlarında ve çok şımarık kapımın önünde sürekli cips cikolata sakız şeker çöpleri kendi kapıları tertemiz sanki ben yiyormuusm gibi kapımın önü çöp dolu dönüp söylesen bunları atma ben atmıyorum ki diyecek bir kız babasına söylesen benim kızım atmıyor tek cocuk bu mu binada diyecek bir kişilik ne yapmalıyım ben daha önce bu konuyla ilgili hiç muhattap olmadım onlarla ama tavırlarınin bu şekilde olicagina eminim nasıl bir yol izlemeliyim cok sinir oluyorum ve bilincli kapimin önü leş gibi abur cubur posetleri kendi kapıları bal dök yala ya.... lütfen fikri olan söylesin
Yuzde yüz o annesi babasinda ayrılmişO kızın attğından eminsen ailesine söyle annesine falan kız inkar edebilir ama 15 Yaşında birisi için de mantıklı bi hareket değil
Anladım ozaman söyleyin annesine direk hiç çekinmeyinŞey düsümdum butun abur
Yuzde yüz o annesi babasinda ayrılmiş
Evet kameramız var yapabilirimO kızın attğından eminsen ailesine söyle annesine falan kız inkar edebilir ama 15 Yaşında birisi için de mantıklı bi hareket değil
Annesini hic tanımıyorum gelmiyorda sanırımAnladım ozaman söyleyin annesine direk hiç çekinmeyin
Tanımama gerek yok direk söyleAnnesini hic tanımıyorum gelmiyorda sanırım
Inanması güç ama babasına bu konuyla gidilse kavga cıkaracak bir insan kızının arkasında durur. O kızın attıgına eminim süreklı yarısı yenmis yarısı yenmemis cikolatalar...Gördüğünüz anda kızı uyarın ya da eşiniz aileyle konuşsun. Ama gözünüzle görmediyseniz belki de gerçekten başkası atıyordur.
Vallahı komsu olsa tanimasam etmesem yaparim eşimin de amcasi aile binası hoş olmaz diye yapmiyorim aksine çok hakediyor lar ama...önce güzel bir dille uyarın anlamaz ve devam ederse eğer sizde o çöpleri onların kapısına doğru süpürün
Aslında kapıyı çeken kameramız var kayıt yapmıyorKamera koyun kapının önüne. Fake kamera bile olur. Sonra çocuğun olduğu ortamda anne babasına kapının önüne birileri çöp atıyor kim olduğunu görmek için hem de güvenlik amacıyla kamera taktırdık 24 saat kayıt alıyor deyin. Bi daha atmaz
Kayıt yapacak şekilde ayarlayın onu. Çekiyorsa kayıt alması çok kolay.Aslında kapıyı çeken kameramız var kayıt yapmıyor
önce güzel bir dille uyarın anlamaz ve devam ederse eğer sizde o çöpleri onların kapısına doğru süpürün
Evet esime soyledim onu ayarlıyacak..Kayıt yapacak şekilde ayarlayın onu. Çekiyorsa kayıt alması çok kolay.
evet bi kaydedin bakalım görüntüleri kimin yaptığı net şekilde ortaya çıksın. sonra ailesine güzel bir dille söylersiniz, inkar ederlerse de kapı önü kamerası çekmiş sizin kız atıyor dersiniz. üzerine söylenecek söz kalmaz zaten.Evet esime soyledim onu ayarlıyacak..
En temiz yöntemKamera koyun kapının önüne. Fake kamera bile olur. Sonra çocuğun olduğu ortamda anne babasına kapının önüne birileri çöp atıyor kim olduğunu görmek için hem de güvenlik amacıyla kamera taktırdık 24 saat kayıt alıyor deyin. Bi daha atmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?