Kapımın önündeki çöpler

Bilgenur96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
106
16
48
29
2 yıllık evliyim...bahce katinda oturuyoruz yan dairede eşimin akrabası oturuyor kızı 15 yaşlarında ve çok şımarık kapımın önünde sürekli cips cikolata sakız şeker çöpleri kendi kapıları tertemiz sanki ben yiyormuusm gibi kapımın önü çöp dolu dönüp söylesen bunları atma ben atmıyorum ki diyecek bir kız babasına söylesen benim kızım atmıyor tek cocuk bu mu binada diyecek bir kişilik ne yapmalıyım ben daha önce bu konuyla ilgili hiç muhattap olmadım onlarla ama tavırlarınin bu şekilde olicagina eminim nasıl bir yol izlemeliyim cok sinir oluyorum ve bilincli kapimin önü leş gibi abur cubur posetleri kendi kapıları bal dök yala ya.... lütfen fikri olan söylesin

Gördüğünüz anda kızı uyarın ya da eşiniz aileyle konuşsun. Ama gözünüzle görmediyseniz belki de gerçekten başkası atıyordur.

Bir kamera alın orayı çekecek şekilde koyun. Sonra kişi çekin ve ailesinin yanında ablacım senden beklemezdim deyin

Şey düsümdum butun abur
O kızın attğından eminsen ailesine söyle annesine falan kız inkar edebilir ama 15 Yaşında birisi için de mantıklı bi hareket değil
Yuzde yüz o annesi babasinda ayrılmiş

O kızın attğından eminsen ailesine söyle annesine falan kız inkar edebilir ama 15 Yaşında birisi için de mantıklı bi hareket değil
Evet kameramız var yapabilirim ya şey bile düsündum butun copleri toplayip kapilarinin onune koycam yapicaktim sonra ayip olur diye yapamadım

önce güzel bir dille uyarın anlamaz ve devam ederse eğer sizde o çöpleri onların kapısına doğru süpürün

Gördüğünüz anda kızı uyarın ya da eşiniz aileyle konuşsun. Ama gözünüzle görmediyseniz belki de gerçekten başkası atıyordur.
Inanması güç ama babasına bu konuyla gidilse kavga cıkaracak bir insan kızının arkasında durur. O kızın attıgına eminim süreklı yarısı yenmis yarısı yenmemis cikolatalar...

önce güzel bir dille uyarın anlamaz ve devam ederse eğer sizde o çöpleri onların kapısına doğru süpürün
Vallahı komsu olsa tanimasam etmesem yaparim eşimin de amcasi aile binası hoş olmaz diye yapmiyorim aksine çok hakediyor lar ama...

Aslında kapıyı çeken kameramız var kayıt yapmıyor

Siz söyleyin güzel bir dille. Ailesi sizin yüzünüze inkar etse bile emin olun kızlarını uyarırlar

En temiz yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…