Kapımın önündeki çöpler

Bence direkt söleyin attığından eminseniz değilseniz de onların bulunduğu ortamda kızın da oldugu an kapımın önüne kamera taktırcam çöp atıyorlar kimin attıgını bulmk için dersiniz.. ama ben olsam direkt emin isem uyarırım söylerim isterse yok ben değilim desinler söylerim

Eşimim amcasının kızı

Kendimi yanlıs ifade ettigimi düsünüyorum baya yanlış anlaşılmisim annesi babasi ayri olmayip simarmis cocuklarda var etrafımda laf söz geçmiyor bu kiza nasil bir yontem kullana bilirim demek istedim kizin yuzune desem yooo ben yapmadimki yada ben gormedimki diyecek bir kiz. Babasina desek bir tek benim coxugummu var diyecek insan kisisi baska olaylarida var kiziyla alakali yaramazliklari vs. Kendi ailesinde kizana toz kondirmuyor arka cikiyor kizda yapiyor yani.. herneyse ben yanlis anlasıldm onun icin uzattim kisaca guzel fikirler edindim saolsunlar.

Kesin Onun yaptığını nasıl öğrendiniz
(Yarısı yenmis cıkolatalar yere düsen paralar .).parantez icindeki hep oliyor ilgincimede gidiyor. birde bayram günü babanesin evinden baya şeker almış arkadaşlarıyla ayni gün kapımda yerde bissuurru şeker gördüm şaşırdım. Babanesi söylendi evimden şekerleri avuçladı faaln doktu sokağa yinede gözümle görmedim evet ama gidipte sen attinda demedim kamerayi koydik iste bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…