Kapımın önündeki çöpler

suç üstü yapmak lazım ,ben gerekirse evde kapının dibinde oyalanır beklerdim telefonla falan takılır zamanı öldürürdüm, kapınıza yaklaştığında sesini duyarsınız, o anda çat diye açıp hayırdır? diye şoka sokarsanız biraz kendine gelir belki

Acaba o kızı gördüğünüz zaman dolaylı yoldan söyleseniz olur mu? ''Biri devamlı çöp atıyor. Çok rahatsızım. Görürsem fena benzeteceğim, burası çöplük değil'' gibi. Belki mesajı anlar da yapmaz.

Siz gördünüz mü bu kızın attığını zeminde oturuyormuşsunuz. Yukarıdan yemeye başlayıp kapınızın önüne atan başkaları da olabilir.

Anne babası ayrılan çocuklar yere çöp mü atıyormuş.

Topla git kapılarına koy

Gözümle şahit olmadım ama eminim babası tarafından sımartılmis bir kiz çocugu...gecenlerde yasli bi teyzenin evinin onunde olay cikmis surekli oraya gidip oyun oynayip kahkaha atiyorlarmiş Cok sesli yazın bende bahcede duyuyordum kadin cikti cama yeter artik sizin annrniz babniz yokmu yeter falan kadin bagirdi cagiridi cocuklar kacti babada duydu kizina bagirmayi geç söylenmedi bile?

Üslubunuzu beğenmedim. Gözünüzle görmeden suçluyorsunuz. Neden başında annesi yok. Başı boş kalmış. Babası umursamaz kesin o yapmıştır. Varsayımınızdan eminsiniz. İçten bu kadar sert olabiliyorsanız madem dışarıdan da olun. Alın kızı karşınıza annen baban terbiye verememiş gel sana bi terbiye vereyim diyin.

Bazı çocuklar zaten şansız. faturasını da kesmişsiniz. Biraz da siz yüklenin bişey olmaz. Alışkındır o kızcağız.

Bizim binanın içinde biri sigara içiyordu herkes genç birini suçladı . Babasına annesine söylediler yapmadım diyor hala kesin o diyorlar . Sonra anlaşıldı ki en üst kattaki adam evden çıkıp sigarasını yakıyor. Asansör apartmanın içi her yer sigara kokuyor. Demem o ki emin olmadığınız kimseyi şımarık diye suçlamayın , takın kameranızı bakın gerçekten oysa önce kendisini sonra babasını uyarırsınız.

Kapının önüne çöp kovası koyun, kıza da söyleyin. Ben buraya çöp kutusu koydum sen de çöp görürsen buraya at evimizin önü temiz olsun diyin belki teşvik edici olursunuz. Kamera koysanız da onun yaptığı netleşse de anladığım kadarıyla ergen ve yol göstericisi yok, devam edecektir. Suç bazen heyecan verici olabiliyor o yaşlarda. Yaşınız kaç bilmiyorum ama annesi yoksa ablalık yapmayı deneyin, insan kazanırsınız belki

Eger onun yaptigindan eminseniz copleri alip onlarin kapisina koyun her seferinde. Sorarlarsa bilmem kim attiysa ona sorun dersiniz.

Onun yaptigi bile belli degilmis. Konu sahibi onu sucluyor, cunku annesi babasi ayri olan bir kiz cocugu. Problemli olmak zorundaymis. Kesin o yapmismis. Annesi basinda olmayanlar boyle oluyormus. Konu sahibi gibi art niyetli birine ne tavsiye verilebilir ki?
Allah islah etsin

E cok emin açtı konuyu
Allahım ya...

Gözünüzle şahit olmadıysanız Kamera kurun veya gözleyin. O olduğundan emin olun sonra ailesiyle konuşursunuz.

umarım o kızcağızın etrafında sizin gibi birleri daha yoktur. ne kadar kötü düşüncelisiniz. siz kapınıza atılan bir kaç abur cubur paketini böyle dert ederken o kızın üstüne nasıl iğrenç yaftalar yapıştırdığınızı düşünsenize

En orta yollu hareketi öneriyorum; ortaya çöp kovasi koy oraya atmasını söyle.

Gönlünüz de içiniz rahat olsun gerçekten düşündüğünüz gibi değil kayınpederime izah ettim durumu babanesinin evinide birbirine katıyormus söz dinlemiyor babası karışmıyor kizin da sucu degil babası baba degil......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…