- 17 Aralık 2015
- 27.097
- 49.537
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
kapıcı değil apartman görevlisi.ya birileri kalkmis bana seni almanyadan atsinlar desin veya alaksiz ithamlarda bulunsun bende susayim öyle mi?
öyle insanlara aciklama yapma geregi bile duymam aksike kiskancliktan hasetten bana saldiran suclayan insana tabiki o tarz cevap veririm. cunki fazlasini hak etmez duymak da istemez.
herkese hak ettigi gibi cevap verdim icim rahat.
beni bilen biliyor bende kendimi biliyorum. benim verdigim cevaplar yerini de buldu.
ayrica size ne sizin ne haddinize?!
almanlara agzimin suyu akarak bakmiyorum ayrics. benim kapicim alman tatlim. ben türkiyeye tatile geldigimde sagolsun ciceklerimi suluyor eve bakiyor) senin gibiler iftiraci ve haset. evet simdi tekrar diyorum : Kudurun!
o acidan da bakmak lazim tabiOnlar zengin site bi kere, alemin üst kat komşusu hali silkeler, çöp düşürür, bunlarda havada hamburgerler, raviolileer uçuşuyo, bence çok medeni
Kızlar 3 diyince hep birlikte kuduruyoruz, 1 2 3 kudurya birileri kalkmis bana seni almanyadan atsinlar desin veya alaksiz ithamlarda bulunsun bende susayim öyle mi?
öyle insanlara aciklama yapma geregi bile duymam aksike kiskancliktan hasetten bana saldiran suclayan insana tabiki o tarz cevap veririm. cunki fazlasini hak etmez duymak da istemez.
beni bilen biliyor bende kendimi biliyorum. benim verdigim cevaplar yerini de buldu.
almanlara agzimin suyu akarak bakmiyorum ayrics. benim kapicim alman tatlim. ben türkiyeye tatile geldigimde sagolsun ciceklerimi suluyor eve bakiyor) senin gibiler iftiraci ve haset. evet simdi tekrar diyorum : Kudurun!
Aman yarebbimo acidan da bakmak lazim tabikiz dun benim balkona kuzu pirzola kemiği düşmüstu yoksa bendemi
kapıcı değil apartman görevlisi.
ana dilim almanca oldugundan olsa gerek.. :))
hahaAman yarebbimlevel atladin gı
Hausmeister var mi sende, yoksa bizimle digılsınhahalütfen ben medeni ve balkonuna pirzola kemigi düşmüş bir insanım gı falan çok medeniyetsizce
şikayet ettim banlanırsınız yakında.bu arada euro larımı sayıyorum şu an rahatsız etmeyin az da kafam karışmasın oldukça fazlalar daya birileri kalkmis bana seni almanyadan atsinlar desin veya alaksiz ithamlarda bulunsun bende susayim öyle mi?
yok bizde mustafa abi var oda master yapmamışHausmaster var mi sende, yoksa bizimle digılsın
Bizde o da yokHausmeister var mi sende, yoksa bizimle digılsın
Kahkaha attimyok bizde mustafa abi var oda master yapmamış
Kiz deme herkesin yaninda öyle birden, dost var düşman var, kapıcısı alman varBizde o da yok
canim ya kocanin sayesinde euro gormus medeniyetini yerim senin ben babadan görmeyim yalniz öyle almanya falanda degil yani gül gibi isviçreevet senin gibi degilim
Bence para sayma makinası şart sekerim bu devirdeşikayet ettim banlanırsınız yakında.bu arada euro larımı sayıyorum şu an rahatsız etmeyin az da kafam karışmasın oldukça fazlalar da
hasta misin sen ya? ne kocasicanim ya kocanin sayesinde euro gormus medeniyetini yerim senin ben babadan görmeyim yalniz öyle almaya falanda degil yani gül gibi isviçre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?