Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Covid 19 diye bir hastalık var, haberleri açın görürsünüz.

Dışarıdan evin içine mikrop taşınmasın diye hiç adetim olmamasına rağmen bir adet ayakkabıyı dışarıya bırakıyorum, hijyen için bu zor günlerde önlem almamız gerekebiliyor. Girişi tertemiz yapmam lazım, diğer bütün ayakkabılarım dolabında duruyor.

Yargılamadan önce bir sorsaydınız?
Bu arada o ayakkabıları atmanızı hiç önermem, çok ama çok kötü bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz.

Apartman yönetimi kurul toplantısında karar aldırmaya çalışın ne diyeyim ki.

Sen kimsin be görgusuz asil sen ve senin gibi insanlari siniflandiran assaliyan assaliklar siz gorgusuzsunuz .. senin atalarin acaba saraydanmi cikmis . Ne saniyorsun kendini .köylü milletin efendisidir o begenmedigin köye git misafir olarak nasil agarlarlar birde o sehirde düs bayil kim bir bardak su verir .gece gece sana bayramlik agzimi bir acar o kacmis ayarini düzeltirim senin hadsiz sana ne milletin ayakkabisindan derdi seni mi gerdi bu neyin issizligi milletin kapisinin onune saracak kadar acaba

Ay kavga çıktı birden

Çok şükür Covid 19 tan dolayı doktor tavsiyesiyle ayakkabıyı içeri almayan bir tek ben değilmişim.
Evet güncel tavsiyeler bu yönde.

Ayol hamburger poşetinin içi çöplerle dolu
Rüzgarla uçamaz bağlamında belirttim doluluğu.
Yemek olsa onu da yerim, Allah nasibimi gökten yolluyor heheytt

ya birileri kalkmis bana seni almanyadan atsinlar desin veya alaksiz ithamlarda bulunsun bende susayim öyle mi?
öyle insanlara aciklama yapma geregi bile duymam aksike kiskancliktan hasetten bana saldiran suclayan insana tabiki o tarz cevap veririm. cunki fazlasini hak etmez duymak da istemez.
herkese hak ettigi gibi cevap verdim icim rahat.
beni bilen biliyor bende kendimi biliyorum. benim verdigim cevaplar yerini de buldu.
ayrica size ne sizin ne haddinize?!

almanlara agzimin suyu akarak bakmiyorum ayrics. benim kapicim alman tatlim. ben türkiyeye tatile geldigimde sagolsun ciceklerimi suluyor eve bakiyor ) senin gibiler iftiraci ve haset. evet simdi tekrar diyorum : Kudurun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…