Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bu konuda ben de size katılamayacağım. Dışardan nasıl görünüyor bilmiyorum ama hiç sandığınız gibi değil. Ne parasal ne ruhsal. Covid de bile öyle değil. İyi bir pazarlama ve satış birimimiz var o ayrı, yerli yabancı herkese lüks ve varlık içinde yaşadığımızı inandırmışlar çünkü.

Toplu bir yasam alani oldugundan dolayi topluca alinan kararlarda kimse bir sey demez. Ama tabii gelen kiraci da o toplumdan oldugu icin sirf sonradan geldigi icin katlanmak zorunda olmamali.
Tabi bunlar cok ince detaylar.
Ozet olarak
Bir sitede kapiya ayakkabi koymak yasaksa koymazsin.
Yasak degilse ama sen rahatsizsan bunu yonetici varsa dile getirirsin. Rahatsiz oldugunu soylersin .
Tabi bunlar benim komsular icin gecerli değil insanliktan nasiplenmis kisiler icin gecerli bir de karsilikli konusabildigin. .
Benimkiler bir bagirmayi bilir birde homur homur konusmayi.
Hepsi birbiriyle kavgalı nerdeyse.

O kadar apartman yasamindan uzaklar ki... kendini egitmek cok önemli

Murteza efendi siz ve sizin gibi hanzo komşularınzdan bin kat daha seviyelidir iğrençsiniz

Forum buram buram medeniyet!!! kokuyor.

Bir yanda medeni olduğunu söyleyen ama görgüyü maddiyatla eşdeğer sanan, üslubuyla -18 sınırlarında gezen hocaaanımmm

Diğer yanda “bende medeniyim ama kokulu 7 çift ayakkabımı apartmanda bekletirim sananeee kızıığğmmm” üslûbuyla üslûp eleştiren

Bu tarz forumların olmazsa olmazı görgüyü Almanlardan öğrenmemiz gerektiğini!! düşünüp, herkesin kendisini kıskandığı hayaliyle tatmin olabilen görgüyü hala daha görememiş şahsına münhasır kişi

Ekşi sözlükte yada sosyal medya platformlarında şu site eleştirilip, alayvari yorumlar yapılıyor ya. İşte hep bu tarz üyeler yüzünden. Oysa gerçekten paylaşım ve destek amaçlı yazan, haddini/kendini bilen, eğitimi, görgüsü ve birikimi ile ceket iliklettirecek kadınlarımız da var burada. Öyle işte.. Trajikomik...

Bu arada apartman koridorları ortak kullanımdır, ayakkabını, çöpünü, özel eşyanı orada bulundurman ortak yaşama uyum sağlayamadığının göstergesidir.

Yazmadan duramadım, cezama razıyım Mune

Mune abla şu Almancıya pardon Almana bir el atsan nasıl güzel olur
Vallahi şikayet ediyorum açıklama tek kelime ırkçılık

En son cocuklar ve ac insanlar üzerinden dalga geciyor ihtamindan/ iftirasindan sonra girmeyecektim aslinda :)
Ama kurnazlik ögreniyorum burda iste :)
İftira diye gerçekleşmeyen bir eylemi, yaptı diye söylenmesine denir.
Alamancısınız ya, kavram kargaşası yaşıyorsunuz diye açıkladım.
Kısaca ‘iftira’ değil, hakikat o...

Son düzenleme:
evet bizim site çok lüks değil ama yeni sistem yapıldığı için aynen yazdığınız gibi.karşı komşumla kapılar arası en az 3 metre mesela yan komşumla 2 katı.kapı kapıya dipdibe apartmaanlarda 1 ayakkabı koymak bile sorun olur ben olsam istemezdim mesela ayağıma takılırdı gelip geçerken .eski tip apartmanlarda yangın merdiveni de yok geçilen merdivene ayakkabıları dizdiklerini de gördüm o tam bir felaket asansör yok her yer ayakkabı labirent gibi

Ama siz neden Türkçe konuşuyorsunuz? Türk mileetini yerin dibine sokarken diliyle iletişim kuruyorsunuz?
Almanca cevap veriyim istersen ?

Türk milletini yerin dibine sokmam. Ama türk milletinden olan ve kendi kendinin yerin dibine sokana kizarim. Hatta baska ülkelerde yasayan kendi milletinden olana sövene de kizarim. Konuyu carpitiyorsunuz yine :)

İftira diye yapılmayan bir eylemi, yaptı diye söylenmesine denir.
Alamancısınız ya, kavram kargaşası yapıyorsunuz diye açıkladım.
İftira değil inkardır o. İftira olsa duramazdı Gördü bu gözler okumasak neyse..

Siz medenimisiniz şimdi? Sizin kapınızın önüne mi bırakmış ayakkabıları size ne? Başkalarına musallat olmaktan vazgeçin bayan medeni. Acilen de tedavi olun ki çevreniz rahat etsin.

Mune abla şu Almancıya pardon Almana bir el atsan nasıl güzel olur
Vallahi şikayet ediyorum açıklama tek kelime ırkçılık
ahh tanrim. almanci demen cok zoruma gittigini varsayiyorsun simdi sen degil mi? cok sekersin ..

Mune bu üyeye de el atsan güzel olur bence

İftira diye gerçekleşmeyen bir eylemi, yaptı diye söylenmesine denir.
Alamancısınız ya, kavram kargaşası yapıyorsunuz diye açıkladım.

Cocuklarla ve ac insanlarla dalga gecmedim ben.
Bazi yorumlar üzerine ironi ve giciklik karisimda birkac cümle ettim. Alinti yaptim vsv.. yaptigim yorumlar cimbizlandi ve farkli yerlere cekildi.
Yoksa ben ac insanlarla dalga gecmem yardim ederim

Yani hakikat degil düpedüz iftira oluyor.
Beni tanimiyorsunuz yakinen o yüzden hangi cüret ile hakikat diyorsunuz pes..

Herneyse insan kendini bildikten sonra sorun yok. Iftira ve camur atanlar düsünsün.. herkes yasattigini yasar sonucta.

Merak edip bakayım dedim de siz ne kadar medenisiniz acaba yok lüks site yok bilmem ne havamı da atayım bari

Oyle bir inandirma yok ki gormuyor musunuz filmlerde nasil gosteriyorlar bizi. Cogu avrupa vatandasi deve kullandığımizi sanıyor.
Onlar bizi inandiriyor asil.
Aovrupa coh bozduh yegenim ama düzenim var donemeyon diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…