- Konu Sahibi lou salome
-
Yok bu konuda ben de size katılamayacağım. Dışardan nasıl görünüyor bilmiyorum ama hiç sandığınız gibi değil. Ne parasal ne ruhsal. Covid de bile öyle değil. İyi bir pazarlama ve satış birimimiz var o ayrı, yerli yabancı herkese lüks ve varlık içinde yaşadığımızı inandırmışlar çünkü.Bende avrupada yasiyorum ama aksini dusunuyorum
Avrupa eskidendi herseyin en iyisini bilen en iyisini yiyen giyen bir topluma sahipti ama gel gorki turkiye avrupadan Kat Kat onde her konuda. Bende aksine keske bir an once turkiyeye donus yapabilsem diyorum.
Bunu su covid olayinda bile gorduk hissediyoruz
Ama bu tamamen benim dusuncem
Toplu bir yasam alani oldugundan dolayi topluca alinan kararlarda kimse bir sey demez. Ama tabii gelen kiraci da o toplumdan oldugu icin sirf sonradan geldigi icin katlanmak zorunda olmamali.bu konu göreceli bence.mesela benim katta 4 daire var yangın merdiveni hepimize uzak ayrı bir bölümde.çokk geniş sahanlığı var karşılıklı daireler bile uzak birbirine.ve komşularla görüştük kimse karşı çıkmadı ondan bir iki ayakkabı 7 8 saatliğine koyuyoruz ayrıca scooter bisiklette var ama çok düzenli hepsi .bisiklet koyacak kısım var çünkü kimsenin kapı önüne yakın değil.herkes de ayakkabılık aldı aynı model görüntü kirliliği de yok .böyle olmasa ben de çok kızardım ayakkabıları dışarda dizi dizi görmeye ama kimseye de hakaret etmezdim tabiki. yönetime bildirirdim resimleyip
Benimki pisligini silkeliyor alttakiler diyor yapma artik kapi cam acamiyoruz banane diyor silkerimBenım komsuda sılkeler ama pıslık degıl bacım
Türkiye kat be kat önde olsa ne olucak insanlari insan olmayi beceremiyor iken?
Birsey dersin evirir cevirir yanlis anlar sana cikisir. Sonra cevap verirsin aa bakin ne dedi diye seni kötü yaparlar. Herkesin isine nasil gelirse :)
Millet birbirine saldiriyor türkiyede.
Kendini elit yerine koyanlar da saman altindan eltice laf sokuyor kendini kötü duruma düsürmeyecek ya hani! Bu da kadinlarin versiyonu. Erkekler de sokakta tekme tokat gidiyor.
Bana uslupsuz yorum yazana cevap veriyorum ama yine uslupsuz ben oluyorum düsünsene
Aklin varsa avrupada kal. Türkiyedekiler ruhunu ve benligini satar senin yerine gecmek icin kuzum sen ne diyorsun :)
Ha cok istiyorsan en az aylik onbin maasin ve saglam bir rezidans lazim.
Böyle insanlar arasinda yasamak icin korunakli cevre sart..
Ve zeki insanlarla iletisim! Gerisi muhttap dahi alinmamali..
İftira diye gerçekleşmeyen bir eylemi, yaptı diye söylenmesine denir.En son cocuklar ve ac insanlar üzerinden dalga geciyor ihtamindan/ iftirasindan sonra girmeyecektim aslinda :)
Ama kurnazlik ögreniyorum burda iste :)
evet bizim site çok lüks değil ama yeni sistem yapıldığı için aynen yazdığınız gibi.karşı komşumla kapılar arası en az 3 metre mesela yan komşumla 2 katı.kapı kapıya dipdibe apartmaanlarda 1 ayakkabı koymak bile sorun olur ben olsam istemezdim mesela ayağıma takılırdı gelip geçerken .eski tip apartmanlarda yangın merdiveni de yok geçilen merdivene ayakkabıları dizdiklerini de gördüm o tam bir felaket asansör yok her yer ayakkabı labirent gibiLüx sitelerde, kapı önleri merdiven ağzında olmazki, hatta bir evin kapısıyla diğer evin kapı aralığı bayağı bi mesafeli olur.
Normal apartman olsa, yani kapıyı açarkenden kısa bir mesafede merdiven başlarsa evet insan rahatsız olur ama böylesine değil, bu rahatsızlığınıda bu üslupta dile getirmez.
Siz normal apartmanda kalıpta Lüks site olarak adlandırmış olabilirmisimiz?diye soracam ama lüx site olduğunu ve herkesin bilebileceği bi yer olduğunu ısrarla yazmışsınız.
Ayrıca köyde yaşayan insanları nasıl bu konuyla bağdaştırdığınızı hiç anlamadım. Çok yersiz-manasız olmuş.
Yetmemiş birde çocuklara görgüsüz demişsinizçok ayıp etmişsiniz.
Bence konunuzu dışarıdan biri gibi bir okuyun.
Sıkıntınız gerçekten kapı önündeki ayakkabılar mı yoksa sıkıntı sizde mi?
Bu duruma bu tepkiyi veriyorsanız,Belliki mutsuz bir insansınız, ruhsal sıkıntılarınız var, bi terapistle görüşürseniz sizin için iyi olacağı kanaatindeyim.
Ve eğer terapiye giderseniz mesala bu ayakkabı muhabbetinin, sizi bu denli öfkelendirdiğini anlatmayı ihmal etmeyin.
Alttan hortumla su tut camınaBenimki pisligini silkeliyor alttakiler diyor yapma artik kapi cam acamiyoruz banane diyor silkerimay sinirlendim gece gece. Nefret ediyorum bile az kalir hic böyle hissetmemistim daha once birileri için
Almanca cevap veriyim istersen ?Ama siz neden Türkçe konuşuyorsunuz? Türk mileetini yerin dibine sokarken diliyle iletişim kuruyorsunuz?
İftira değil inkardır o. İftira olsa duramazdıİftira diye yapılmayan bir eylemi, yaptı diye söylenmesine denir.
Alamancısınız ya, kavram kargaşası yapıyorsunuz diye açıkladım.
Kısaca ‘iftira’ değil, hakikat o...
Siz medenimisiniz şimdi? Sizin kapınızın önüne mi bırakmış ayakkabıları size ne? Başkalarına musallat olmaktan vazgeçin bayan medeni. Acilen de tedavi olun ki çevreniz rahat etsin.Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Sizce de çok abartmadınız mı?Türkiye kat be kat önde olsa ne olucak insanlari insan olmayi beceremiyor iken?
Arsiz kuzum arsiz. Yuzlerine de söyledim. Ne yaparsan yap aynilar. Inanilmaz derece de sasirttilar beni. Bir insanin bu kadar astarsiz olabilcgni duymus ama inanmamistimAlttan hortumla su tut camına
İftira diye gerçekleşmeyen bir eylemi, yaptı diye söylenmesine denir.
Alamancısınız ya, kavram kargaşası yapıyorsunuz diye açıkladım.
Kısaca ‘iftira’ değil, hakikat o...
bende sikayet ediyorum. ayni sekilde irkcilikMune abla şu Almancıya pardon Almana bir el atsan nasıl güzel olur
Vallahi şikayet ediyorum açıklama tek kelime ırkçılık
Oyle bir inandirma yok ki gormuyor musunuz filmlerde nasil gosteriyorlar bizi. Cogu avrupa vatandasi deve kullandığımizi sanıyor.Yok bu konuda ben de size katılamayacağım. Dışardan nasıl görünüyor bilmiyorum ama hiç sandığınız gibi değil. Ne parasal ne ruhsal. Covid de bile öyle değil. İyi bir pazarlama ve satış birimimiz var o ayrı, yerli yabancı herkese lüks ve varlık içinde yaşadığımızı inandırmışlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?