- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi lou salome
-
affet saygıdeğer sezarrrrrNe yaptın be brütüs..
Yazık olcak şimdi bı ayakkabı uğruna kk da kimse kalmiycakaffet saygıdeğer sezarrrrr
Kız boşuna okumuşsun 2 okul. Bakınız köydeki Murtaza efendi gibi kapı önünü doldurduğundan medeniyetsizsin2 üniversite diplomamla ben de 7 8 saat ayakkabıları içeri almıyorum medeniyetsiz miyim yanii.virüs var virüs eve mi davet edeyim buyrunn saygıdeğer virüslerrr
Evet o konuda ben de çok ayıpladım kendisini.Böyle bir üslup bizim milletimize yakışmaz.zaten raf var ona koyuyoruz aldık raf yerde değil ki haklısınız o konuda ama gene de yere koyan komşuma da bu kadar ağır saydırmam
kızımın scooter ı da şu an kapı önünde bugün kullandı sabaha kadar kalacak orada duble medeniyetsizim bennKız boşuna okumuşsun 2 okul. Bakınız köydeki Murtaza efendi gibi kapı önünü doldurduğundan medeniyetsizsinte allaaam yaa ne günlere kaldık yarabbım
Konu sahibi scooterı hiç duymasınkızımın scooter ı da şu an kapı önünde bugün kullandı sabaha kadar kalacak orada duble medeniyetsizim benn
konu sahibi yazdığı kadarıyla siteye yeni taşınmış.belki de pandemi sebebiyle ayakkabılar dışarda normal de koymayan insanlardı değil mi?siteyi de herkes bilirmiş kolayca merak ettim trump gökdelenleri mi neresi burasııKonu sahibi scooterı hiç duymasın
Aynen aynen. Ya zaten herkes hemfikir evet dışarda hoş durmuyor ayakkabı. Ama üslup ne kadar önemli. Konu sahibinin itici üslubu bütün konusunu bitirdi.konu sahibi yazdığı kadarıyla siteye yeni taşınmış.belki de pandemi sebebiyle ayakkabılar dışarda normal de koymayan insanlardı değil mi?siteyi de herkes bilirmiş kolayca merak ettim trump gökdelenleri mi neresi burasıı
Emojiler yukarıda 3 nokta var ikinci sıradakine bas çıkıyor rafa kalkmış emojilerBizimki de güzel bir ayakkabı idi. Evden çalınsa neyse giden mal olsun dersin de başkasının evinde çalındığında ayakkabısız kaliyorsun:)))) emojiler nerde bu arada:)
Buton ariyorum ama bulamadim.. ekşililer anladiYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Var ayakkabılığımız da hiç ayak kokmuyor çok şükür gelenler de hiç ayak kokuyor demedi belki bizim ayaklarımız kokmuyor kokanların evet zor olurAyak kokuyor. Görüntü kirliliği. Hoş değil. İlla yapacaksanız kapalı bir ayakkabılık alın en azından derli toplu durur, kokmaz. Çok ayıp yaptığınız. Ben de kınıyorum bunu yapanı. Bir iki terlik hadi neyse de 7 ayakkabı terlik dizecekseniz bir ayakkabılık alabilirsiniz. Gerçekten çirkin
Aynen canım ben de almanyadayım kimsede böyle üslup görmedimAlmanya'da gayet "medeni' bir yerde yaşıyorum ve ayakkabı kapı önüne koymak bu kadar damgalanmamıştı.
Yanlız su var, bir ayakabi dolabi ayarlanır, ayakkabılar içine konulur. Bir iki çift sigmazsa kapı önüne bırakılırsa rahatsızlık vermez. Ayakabilar rahatsızlık verecek derecede çoksa ve geçmeyi engelliyorsa isyaninizi haklı bulabilirim
Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?