Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 üniversite diplomamla ben de 7 8 saat ayakkabıları içeri almıyorum medeniyetsiz miyim yanii.virüs var virüs eve mi davet edeyim buyrunn saygıdeğer virüslerrr
Kız boşuna okumuşsun 2 okul. Bakınız köydeki Murtaza efendi gibi kapı önünü doldurduğundan medeniyetsizsin te allaaam yaa ne günlere kaldık yarabbım

Kız boşuna okumuşsun 2 okul. Bakınız köydeki Murtaza efendi gibi kapı önünü doldurduğundan medeniyetsizsin te allaaam yaa ne günlere kaldık yarabbım
kızımın scooter ı da şu an kapı önünde bugün kullandı sabaha kadar kalacak orada duble medeniyetsizim benn

Almanya'da gayet "medeni' bir yerde yaşıyorum ve ayakkabı kapı önüne koymak bu kadar damgalanmamıştı.

Yanlız su var, bir ayakabi dolabi ayarlanır, ayakkabılar içine konulur. Bir iki çift sigmazsa kapı önüne bırakılırsa rahatsızlık vermez. Ayakabilar rahatsızlık verecek derecede çoksa ve geçmeyi engelliyorsa isyaninizi haklı bulabilirim

Konu sahibi scooterı hiç duymasın
konu sahibi yazdığı kadarıyla siteye yeni taşınmış.belki de pandemi sebebiyle ayakkabılar dışarda normal de koymayan insanlardı değil mi?siteyi de herkes bilirmiş kolayca merak ettim trump gökdelenleri mi neresi burasıı

Hayatım boyunca dışarda ayakkabı bırakmadım, önce oturduğum yerlerde de böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım, ama son taşındığım binada karşıki komşum bırakıyor. 3-5 ay geçince, çok dikkatli bir üslupla rica ettim, hiç olmazsa düzgün olarak bırakabilirler mi diye. Şimdi sadece 4-5 çift ayakkabı oluyor, onlar da, Allah var, yan yana düzgün duruyor. İlk geldiğim zamandaki manzaraya göre bu devrim sayılır.
Ben de yıllar içinde kendimi bozdum(!), ben de yürüyüş ayakkabılarımı bırakıyorum artık dışarda.

Komşum olan erkeği ilk kış, kedi köpekler için ayrı ayrı kulübeler yaparken gördüm apartmanın etrafına, yıllar içinde yaşamlarını, iyi yüreklerini, yetiştirdikleri iyi kalpli aydınlık kafalı çocuklarını, büyüklerine vefalarını, komşularıyla sınırlarını bilen iyi ilişkilerini gördüm. Ayakkabılardan hoşlanmıyorum ama canları sağolsun. Allah da bizlere başka keder vermesin, tüm dertler böyle olsun, ne diyeyim...

Aynen aynen. Ya zaten herkes hemfikir evet dışarda hoş durmuyor ayakkabı. Ama üslup ne kadar önemli. Konu sahibinin itici üslubu bütün konusunu bitirdi.

Buton ariyorum ama bulamadim.. ekşililer anladi

Var ayakkabılığımız da hiç ayak kokmuyor çok şükür gelenler de hiç ayak kokuyor demedi belki bizim ayaklarımız kokmuyor kokanların evet zor olur

Aynen canım ben de almanyadayım kimsede böyle üslup görmedim

Şeytan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…